Energie vergelijken Anevelde Start met vergelijken en krijg kortingen tot wel €261


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Anevelde? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Denk hierbij aan stroomleveranciers zoals bijv. Clean Energy of NLE. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Anevelde? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw huis. Hoe gaat dat? Heel eenvoudig! Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, schat hoeveel je per jaar verbruikt (gas plus stroom) en selecteer de gewenste meter (dit is een dubbele of enkele meter). Daarna kies je de ideale looptijd van jouw contract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Daarna ontdek je binnen een paar seconden de goedkoopste energie. Van elke maatschappij vergelijk je wat je per jaar kwijt bent en de eventuele. welkomstpremie. Is het nieuw voor jou? Op energieaanbiedingvergelijken.nl tref je bruikbare info over gas, stroom en licht in Anevelde.

Alle leveranciers

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Snel overstappen van aanbieder

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Bespaar op je energierekening

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar direct €240

Een laag tarief voor gas en stroom De energierekening naar beneden. Binnen enkele minuten geregeld. Pak deze kans en stap over.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het klinkt zo logisch: jouw energiecontract gewoon voor een langere periode vastzetten. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. En als loyale klant ontvang je een leuke korting. Of toch niet? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Let nu goed op: contracten voor meerdere jaren zijn duurder dan contracten die je vastzet voor de korte termijn. Direct een goedkoop energiecontract in Anevelde? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Zie ook het onderstaande voorbeeld van NLE.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Termijn Aanbieder Korting Korting/maand Jaarlijks
1 jaar NLE €180 €15,00 €1.513,40
3 jaar NLE €140 €3,89 €1.633,40
5 jaar NLE €0 €0 €1.753,40

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar daalt het tarief voor gas en stroom. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene energie heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Denk aan water, wind en zon. Het voornaamste punt is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Je hoort regelmatig dat groene stroom erg kostbaar is. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Middels onze zoekmachine vergelijk je snel & soepel aanbieders van groene stroom in de buurt. Selecteer het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Anevelde”. Je kunt ook filteren op stroom opgewekt door wind of de zon. Of ga voor groene energie uit NL.

Populaire groene energie in Anevelde:

 1. Allure Energie
 2. Essent
 3. Oxxio

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Iedere bewoner van Anevelde waar stroom verbruikt wordt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Heb je een enkele meter? Dan wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Bij de dubbele meters kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Men spreekt dan over piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een tarief voor de daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, voor 7 uur ’s ochtends en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welke optie voor jou het goedkoopste is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Verbruik je het leeuwendeel van de energie in de daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Neem dit in acht: het vergt heel wat om stroom vooral in de daluren te consumeren. De meest producten staan thuis continu aan. Bijvoorbeeld de vrieskist of WIFI. En wil je meer doen in de daluren? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je moet dus continu nadenken over de planning. En het levert niet veel op. Daarom ons advies: kies voor het enkeltarief. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is niet eenvoudig. Daarbij ben je met een enkeltarief veel meer flexibel. Ga aan de slag met energie van Vandebron.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in Anevelde? De twee contractsoorten zijn een variabel en vast tarief. Op welke punten wijken ze van elkaar af? En wat past bij mijn situatie? De meest gekozen optie is het vaste energietarief. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vaste tarieven
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan wisselen de tarieven niet, zolang het contract loopt. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. Rondom Anevelde zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabele tarieven
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas gedurende jouw contractperiode veranderen. Dit gebeurd meermaals per jaar, in eind Juli en in begin Januari. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De ontwikkelingen van de prijzen is doorgaan lastig te schatten. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie actuele energieleverancier? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Tegenwoordig kan jij wellicht je bestaande energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. Overstappen loont. Aanbieders kunnen een aanbod doen met goede welkomstacties. Per wanneer kan ik overstappen? Wat moet ik dan exact doen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik oversluiten?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Let dan zeker op de opzegtermijn van 4 weken. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €284

 1. Ga na wat de looptijd van het contract is.
 2. Vergelijk energieprijzen op basis van jouw situatie.
 3. Zoek de beste en lucratiefste energie-leverancier.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. De aankomende energiemaatschappij zegt jouw huidige contract op.
 7. Deze aankomende overeenkomst gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen + zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Anevelde zonnepanelen op je adres actief? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Overijssel. Per jaar compenseren ze je hiervoor. De benaming hiervoor is salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Ter Apel.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Is dit een getal in de min? Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Je vult het berekende stroomverbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je ontdekt in een oogopslag de meest goedkope energieaanbieder gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Tip: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Let op: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Anevelde


Zo vind je de goedkoopste energie in Anevelde

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of is er sprake van verhuizing en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Zoek nu makkelijk de goedkoopste stroom in Anevelde (en gas). Overstappen na de energievergelijking heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Overijssel)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook zonnepanelen
1 jaar vast of variabel
Mooie aanbieding

logo essent

Essent

Levert ketels
Aangename service
Fikse aanbieding

logo eneco

Eneco

HollandseWind
Variabele stroomprijzen
Concurrerende kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Voor ondernemers
Inzicht in je verbruik
Scherpe welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
Goede klantenservice
Mooie welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

Groene energie
Betalen in termijnen
Hoge aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

100% groen
Online account
Fikse aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
Vaste prijs stroom
Hoge welkomstbonus

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
Sympatieke service
Fikse welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
Direct overstappen
Fikse aanbieding

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
Behulpzame service
Scherpe welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
Nette service
Fikse aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Anevelde

Jullie gasverbruik vormt voor een groot deel de energierekening die op de mat valt. Gas wordt vooral gebruikt om het in huis warm te maken, voor heet water uit de kraan en om eten te bereiden. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Anevelde? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan bekijk jij binnen een paar seconden de aantrekkelijkste gas aanbieder. Met behulp van deze site staat een overzicht van alle gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstcadeaus. Alle gasprijzen op een rij? Vul de postcode, huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en bekijk de goedkoopste gastarievenvoor jouw locatie en gasverbruik (Hardenberg). Een voordelige organisatie gezien? Start vandaag nog met besparen! Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. De nieuwe aanbieder regelt dit. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Binnen dit stadium kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Stap vandaag nog over, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Koningslust.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders en regel de overstap online in de gemeente Hardenberg.