Energie vergelijken Oud Gastel Vergelijk alle energieleveranciers en ontvang een voordeel tot €259


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Oud Gastel? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Toonaangevende partijen zijn stroomleveranciers als Energieflex of Powerpeers. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Oud Gastel? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw individuele situatie. Hoe gaat dat? Het is bijzonder eenvoudig. Voer je postcode en huisnummer in, geef aan wat het verbruik is (kWh stroom en m3 gas) en kies het soort meter, (dit is een dubbele of enkele meter). Hierna selecteer je de looptijd van het energiecontract (bijvoorbeeld 1 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Daarna zie je binnen een paar seconden de goedkoopste energieleverancier. Van iedere aanbieder tref je de kosten op jaarbasis en de hoogte van de welkomstbonus. Precies weten hoe het allemaal werkt? Hier lees je uitgebreide informatie over stroom, gas en licht in Oud Gastel.

Alle energiemaatschappijen

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Makkelijk overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Minder betalen voor energie

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar eenvoudig €238

Een lage gas- en stroomrekening Een goedkoop energiecontract afsluiten. Dat wil toch iedereen? Pak deze kans en stap over.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Veel mensen denken als volgt: het energiecontract slim voor een langere periode vastzetten. Dit kan meestal tot vijf jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan is de kortingsactie nog gunstiger. Is dat zo? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Sterker nog: lange verbintenissen zijn kostbaarder dan kortdurende prijsafspraken. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Oud Gastel? Selecteer dan een 1-jarig contract. We hebben een berekening gemaakt van Green Choice .

Een voorbeeld (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Termijn Aanbieder Bonus Bonus/maand Overzicht
1 jaar Green Choice €170 €14,17 €1.586,10
3 jaar Green Choice €280 €7,78 €1.706,10
5 jaar Green Choice €0 €0 €1.826,10

Bij contracten van 2 of 3 jaar liggen de verbruikskosten wat lager. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Is groene energie duurder dan grijze energie?

Groene energie is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het voornaamste punt is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom erg kostbaar is. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Op basis van energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je vlot en probleemloos groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Klik het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Oud Gastel”. Optioneel kun je zelfs filteren op stroom opgewekt door windmolens en/of zonnepanelen. Of filter op enkel groene stroom uit Nederland.

Voorbeelden van groene energie in Oud Gastel:

 1. Energiedirect.nl
 2. MAIN Energie
 3. Oxxio

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elk gebouw in Oud Gastel waar stroom verbruikt wordt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Met zo’n enkele meter betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Wanneer je een dubbele meter hebt kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Een tarief voor de piekuren (overdag) en een apart tarief voor daluren (later op de avond, vroeg in de ochtend en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welke van deze opties het voordeligst is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Consumeer je het leeuwendeel van de energie op daluur momenten? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Neem dit in acht: het is best lastig om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. De meest producten staan thuis continu aan. Denk maar aan de vrieskist of WIFI. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je moet dus continu nadenken over de planning. En je wint hooguit een paar tientjes. Onze aanbeveling: selecteer het enkeltarief. Geld besparen door het dubbeltarief is niet eenvoudig. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel meer flexibel. Bekijk direct de aanbieder Coteq Netbeheer.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Oud Gastel? Dan is er de opties voor vaste en variabele tarieven. Maar wat is precies het onderscheid? Met welke soort tarief ben ik het beste af? In de basis kiezen de meeste mensen voor de vaste energietarieven. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vaste tarieven
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan wisselen de prijzen niet, zolang het contract loopt. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In Oud Gastel zijn de vaste energietarieven zeer zeker geschikt.

Variabele tarieven
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas tijdens het contract aangepast worden. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, direct in januari, en halverwege in juli. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De prijsontwikkeling is moeilijk in te schatten. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Ben je ontevreden over jouw huidige energie aanbieder? Vind je de energienota aan de hoge kant? Misschien kun je je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en dan overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Maatschappijen geven jouw goede welkomst vergoedingen. Maar wanneer kan ik overstappen? Wat moet ik dan exact doen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik wisselen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van 30 dagen. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Overstappen is mogelijk, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €134

 1. Bekijk of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Check de laagste energieprijzen met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Kies de beste en goedkoopste leverancier.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. Jouw nieuwe aanbieder sluit jouw energie netjes over.
 7. Het aankomende contract wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen met zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Oud Gastel zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Noord-Brabant. Iedere 12 maanden vind hiervoor een compensatie plaats. We spreken dan over salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Klarenbeek.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Is dit getal negatief? We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Vul ook je echte stroomverbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je ontdekt nu de aantrekkelijkste energieleverancier die past bij jouw situatie. Cruciaal: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Selecteer een overstapdatum. Cruciaal: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Oud Gastel


Ontdek de goedkoopste energie in Oud Gastel

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Ontdek nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Oud Gastel (en gas). Energie vergelijken en oversluiten gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Geef de locatie van de woning door (Noord-Brabant)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Selecteer het gewenste energietarief. Vaste of juist variabele prijzen?
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Variabele stroomprijzen
Scherpe aanbieding

logo essent

Essent

Slim besparen
Nette service
Flinke welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
Eenvoudig afsluiten
Hoge welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
Flexibele stroomprijs
Scherpe welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
Aangename service
Scherpe welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

Windtegoed
Eenvoudig afsluiten
Aantrekkelijke kortingen

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Overstaphulp
Flinke welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Prepaid
3 jaar vast of variabel
Hoge welkomstkorting

logo engie

Engie

ENGIE app
2 jarig contract
Goede welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Sinds 2002
Direct overstappen
Goede welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
2 jaar vast of variabel
Goede aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Flexibele of vaste prijs
Flinke aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Oud Gastel

Ons gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de energienota. Wat voor functie heeft gas? Wel, natuurlijk voor de verwarming, voor heet water uit de kraan en om het fornuis te gebruiken. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Oud Gastel? Met behulp van onze gas-vergelijker vergelijk je snel de meest goedkope maatschappij. Op deze website kun je alle gasprijzen bekijken, met cashback-acties en welkomstbonussen. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Voer jouw locatie en het geschatte verbruik per jaar in, en vergelijk de goedkoopste gasprijzen voor jouw locatie en gasverbruik (Halderberge). Een aantrekkelijke leverancier gevonden? Zet dan de overstap in werking. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. Binnen dit stadium mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Sluit online je contract over, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Baaium.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw situatie in de gemeente Halderberge.