Energie vergelijken Oud Zuilen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar maar liefst €294


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Oud Zuilen? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Toonaangevende partijen zijn stroomleveranciers als Vandebron of Powerpeers. En er komen steeds meer aanbieders bij. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Oud Zuilen? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw persoonlijke situatie. Hoe dat werkt? Het is zo gepiept. Vul je locatie in, kies het geschatte verbruik (kWh stroom en m3 gas) en kies het soort meter dat jij hebt (dubbel of enkel). Vervolgens maak je een keuze voor de looptijd van de verbintenis (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en kies je het gewenste energietarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Vervolgens vergelijk je direct de goedkoopste energieleverancier. Van iedere verstrekker check je de kosten op jaarbasis en de geldende welkomstkorting. Zoek je wat handig naslagwerk? Op onze website check je handige info over gas, stroom en licht in Oud Zuilen.

Alle aanbieders

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Gelijk oversluiten

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Minder betalen voor energie

Vergelijk alle tarieven, en bespaar vandaag nog €261

Een lage stroom- en gasrekening. Een voordeliger energiecontract.Dat wil toch iedereen? Pak deze kans en stap over.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt zo mooi: het energiecontract gewoon voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. En als je lang kant blijft kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Mee eens? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Het tegendeel is waar: langetermijncontracten kennen duurdere prijzen in vergelijking met een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Oud Zuilen? Selecteer dan een 1-jarig contract. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Engie .

Rekenvoorbeeld (op basis van gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Bonus Premie/maand Overzicht
1 jaar Engie €190 €15,83 €1.586,20
3 jaar Engie €300 €8,33 €1.706,20
5 jaar Engie €0 €0 €1.826,20

Bij contracten van 2 of 3 jaar liggen de verbruikskosten wat lager. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Is groene energie duurder dan grijze energie?

Groene stroom heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Denk dan aan wind, water en zon. Het grote positieve aspect is dat er geen uitstoot van CO2 is. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom erg duur is. Dat is vaak niet het geval. Aan de hand van deze pagina vergelijk je razendsnel en eenvoudig de verschillende aanbieders van groene stroom. Klik wel even op het vakje met: “alleen duurzame energieleveranciers Oud Zuilen”. Optioneel kun je zelfs filteren op stroom opgewekt door een windturbine of zonnepanelen. Of ga voor in eigen land opgewekte groene energie.

Erkende leveranciers van groene stroom in Oud Zuilen:

 1. Vandebron
 2. Energieflex
 3. UnitedConsumers

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elke woning in Oud Zuilen die energie verbruikt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat is het onderscheid tussen de meters? Bij deze enkele meters betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Bij de dubbele meters kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. Men spreekt dan over piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een apart tarief voor daluren (laat in de avond, voor 7 uur ’s ochtends en tijdens o.a. de paasdagen). Welke optie voor jou de laagste prijs geeft is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Gebruik je het leeuwendeel van de energie in de daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Goed om te weten: het is niet altijd gemakkelijk om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Neem nou koelapparatuur en routers. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En de opbrengst is marginaal.Veel mensen zeggen daarom: selecteer het enkeltarief. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel vrijer. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Anode Energie.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Oud Zuilen? Dan heb je de keuze tussen een variabel en vast tarief. Op welke punten wijken ze van elkaar af? Met welke soort tarief ben ik het beste af? De meest gekozen optie is het vaste energietarief. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vast tarief
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan wijzigen de prijzen niet zolang het contract nog loopt. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In de regio Oud Zuilen is het vaste energietarief veelvuldig afgesloten.

Variabel tarief
Prefereer jij het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen binnen jouw contract worden herberekend. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De prijsontwikkeling kun je lastig aan zien komen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw huidige energie aanbieder? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Tegenwoordig kan jij wellicht je actuele energiecontract opzeggen en overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Energieleveranciers bieden namelijk speciale welkomstbonussen. Wanneer kan ik de overstap maken? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik oversluiten?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 4 weken. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €167

 1. Trek na wat de einddatum van het contract is.
 2. Check de laagste energieprijzen gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Filter de beste en goedkoopste aanbieder.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. Je nieuwe energieleverancier verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Het aankomende contract is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Oud Zuilen zonnepanelen op je adres actief? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Utrecht. Per jaar krijg je hier een vergoeding voor. Dit heet salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Klein Zundert.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je ontdekt in een oogopslag de aantrekkelijkste aanbieder gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Interessant: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Interessant: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Oud Zuilen


Zo vind je de goedkoopste energie in Oud Zuilen

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of heb je een nieuwbouwwoning en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Zoek nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Oud Zuilen (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen kan je nu online doen zonder moeite:

1. Vul je adresgegevens in (Utrecht)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
Snel overstappen
Fikse welkomstpremie

logo essent

Essent

Slim besparen
Duidelijke voorwaarden
Interessante kortingen

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Tussentijds aanpassen
Hoge welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
Goede medewerkers
Mooie welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
Betalen in termijnen
Fikse welkomstpremie

logo current

Qurrent

NL windenergie
Vriendelijke service
Flinke aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Online verbruik inzien
Flinke aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Variabele stroomprijzen
Flinke welkomstkorting

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Simpele voorwaarden
Prominente kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
Online verbruik inzien
Mooie welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

Slim wonen tips
Verbruik advies
Goede welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
Verbruik aanpassen
Flinke aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Oud Zuilen

Het gas (M3 verbruik) bepaalt deels de energierekening. Wat voor functie heeft gas? Wel, voor de verwarming, voor een lekker warm bad en om het fornuis te gebruiken. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Oud Zuilen? Door de gas-vergelijker tool in te vullen vind je razendsnel de voordeligste maatschappij. Op die pagina bekijk je de huidige gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstcadeaus. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Vul jouw postcode en verbruik per jaar in, en vind de goedkoopste gastarievenvoor jouw verbruik (Stichtse Vecht). Een betaalbare gas leverancier ontdekt? Start vandaag nog met besparen! Dit is niet moeilijk. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Binnen deze 2 weken ben je vrij om er toch van af te zien. Stap vandaag nog over, en pak die welkomstbonus! Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Baambrugge.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en stap online over in de gemeente Stichtse Vecht.