Energie vergelijken Baambrugge Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €295


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en vlug energieprijzen vergelijken in Baambrugge? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Waarschijnlijk ken jij stroomaanbieders zoals bijv. DELTA of Oxxio. En het aanbod groeit. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Baambrugge? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw individuele situatie. Hoe dat werkt? Eigenlijk is het kinderspel. Vul je locatie in, begroot jouw totale verbruik (gas plus stroom) en kies het type meter (dubbel of enkel). Aansluitend selecteer je jouw ideale looptijd van jouw contract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of een flexibel maandcontract) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Hierna vind je ogenblikkelijk de goedkoopste energiemaatschappij. Per maatschappij vind je de jaarlijkse kosten en de beschikbare korting. Advies nodig? Op energieaanbiedingvergelijken.nl ontdek je praktische info over stroom, gas en licht in Baambrugge.

Alle energiemaatschappijen

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Gelijk oversluiten

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Lagere prijzen voor energie

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar direct €200

De goedkoopste stroom en gas Minder betalen voor je energie. Wie wil dat nou niet? Pak deze kans en stap over.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Veel mensen denken als volgt: jouw energiecontract gewoon voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan ontvang je een leuke korting. Is dit waar? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Let nu goed op: contracten met een lange looptijd zijn kostbaarder dan een beperkte contractperiode. Zoek je een goedkoop energiecontract in Baambrugge? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. We hebben een berekening gemaakt van Essent .

Een voorbeeld ter illustratie (op basis van gemiddeld gezin)

Contract Leverancier Bonus Korting/maand Overzicht
1 jaar Essent €220 €18,33 €1.515,10
3 jaar Essent €160 €4,44 €1.635,10
5 jaar Essent €0 €0 €1.755,10

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene stroom heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het grootste voordeel is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. De gedachte is dat groene stroom duurder is dan grijze energie. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Op basis van deze website vergelijk je supersnel en eenvoudig groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Kies hierbij voor “alleen duurzame energieleveranciers Baambrugge”. Tip: filter nu ook op energie afkomstig van zonnepanelen of juist windmolens. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Baambrugge:

 1. DELTA
 2. Innova Energie
 3. Oxxio

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Ieder adres in Baambrugge waar energie geleverd wordt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Hoe verschillend zijn deze meters? Bij deze enkele meters betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Wanneer je een dubbele meter hebt kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. We onderscheiden de piekuren (overdag) en een tarief voor de daluren (na 9 uur ’s avonds, in het weekend en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welk tarief het goedkoopste is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Verbruik jij meer dan de helft van jouw energie rond de daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Vergeet niet: het is een hele klus om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. De meest producten staan thuis continu aan. Denk maar aan de vrieskist of WIFI. En wil je meer doen in de daluren? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Het heeft dus een grote impact op je leven. En de winst is minimaal. Daarom ons advies: een enkeltarief is duidelijker. Bezuinigen door het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Bovendien ben je met het enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Bekijk alles over de maatschappij Powerpeers.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Baambrugge? Dan heb je de keuze tussen een vast of variabel tarief. Maar wat is precies het onderscheid? En welk type tarief past bij mij? Een veel gekozen mogelijkheid is de vaste energietarieven. Graag informeren we je over de verschillen.

Vaste tarieven
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven tijdens het contract niet. Zo weet je waar je aan toe bent. Gaan de prijzen omlaag? Dan heb je daar geen profijt van. Rondom Baambrugge zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabel tarief
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven en leveringsvoorwaarden veranderen. Dit gebeurd meermaals per jaar, in eind Juli en in begin Januari. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De wisseling van prijzen is moeilijk in te schatten. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet tevreden over jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Misschien kun je je actuele energiecontract opzeggen en daarna overstappen. Overstappen loont. Maatschappijen kunnen een aanbod doen met gigantische welkomst vergoedingen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Maar hoe werkt dat precies? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik overgaan?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van 1 maand. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Voortijdig switchen kan, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €159

 1. Bekijk hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Check de laagste energieprijzen op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Kies de beste en aantrekkelijkste stroomleverancier.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. Jullie aanstaande aanbieder regelt de overstap.
 7. Het nieuwe contract wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen + zonnepanelen: werkt dat anders?

In Baambrugge zonnepanelen op jouw woning? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Utrecht. Is er een contractjaar verstreken, dan wordt je hier natuurlijk voor beloond. Dit heet salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is een vergelijking van energieprijzen een must. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Tjalhuizum.

 1. Schat het netto verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Was dit een negatief getal? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je treft meteen de goedkoopste stroomaanbieder , berekend op basis van jouw gegevens. Let op: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Kies de datum van overstappen. Interessant: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Baambrugge


Ontdek de goedkoopste energie in Baambrugge

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Selecteer nu snel de goedkoopste stroom in Baambrugge (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen doe je met de volgende stappen:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Utrecht)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Geef aan of je duurzame energie wil.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Bekijk de zoekresultaten en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Online account
Fikse welkomstbonus

logo essent

Essent

Slim besparen
Nette klantenservice
Hoge welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Ook bronwarmte
Variabele gasprijzen
Aanzienlijke kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
Diverse prijsafspraken
Hoge welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Eenvoudig afsluiten
Scherpe aanbiedingen

logo current

Qurrent

Slimme meter
3 jarig contract
Interessante acties

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Eenvoudig afsluiten
Goede aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
Eenvoudig afsluiten
Hoge aanbieding

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
1 jarig contract
Flinke welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Simpel bestelproces
1 jaar vast of variabel
Mooie aanbieding

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
Vaste & variabele prijzen
Scherpe aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
Flexibele of vaste prijs
Hoge welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Baambrugge

Het gas (M3 verbruik) beslaat het grootste gedeelte van de maandelijkse energierekening. Het gas wordt doorgaans gebruikt om het in huis warm te maken, voor een lekker warm bad en om te koken. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Baambrugge? Door de gas-vergelijker tool in te vullen tref jij gemakkelijk de meest goedkope gasmaatschappij. Via de vergelijker staat een overzicht van alle gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstcadeaus. Weten wat jij per maand kunt besparen? Voer jouw locatie en het geschatte jaarverbruik in, en ontdek de gunstigste gas-prijzen voor jouw woning (De Ronde Venen). Een aantrekkelijke leverancier aangetroffen? Zet dan de overstap in werking. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. De nieuwe aanbieder regelt dit. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Binnen dit stadium mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Stap vandaag nog over, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Nu ook online: Energie vergelijken Laag-Soeren.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders voor jouw woning in de gemeente De Ronde Venen.