Energie vergelijken Oude Niedorp Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar maar liefst €280


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Oude Niedorp? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Vertrouwde namen zijn stroommaatschappijen als bijvoorbeeld Clean Energy of HVC. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Oude Niedorp? Vergelijk de prijzen voor jouw persoonlijke situatie. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het stelt maar weinig voor. Voer je postcode en huisnummer in, begroot jouw totale verbruik (gas en stroom) en kies het type meter (dubbele- of enkele meter). Daarna kies je de ideale looptijd van jouw contract (dit kan zijn 2 jaren of een flexibel maandcontract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Vervolgens check je meteen de goedkoopste energieleverancier. Van elke aanbieder check je de prijs per jaar en de geldende welkomstpremie. Is het onbekend voor jou? Op deze pagina tref je rijke informatie over gas, stroom en licht in Oude Niedorp.

Alle maatschappijen

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Gelijk oversluiten

Check je besparing en sluit online snel over

De energierekening omlaag

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar vandaag nog €245

De goedkoopste stroom en gas Besparen op je energierekening. Binnen enkele minuten geregeld. Lees hieronder alle informatie.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract slim voor een aantal jaar vastzetten. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft is de kortingsactie nog gunstiger. Mee eens? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Je zult het niet verwachten: langetermijncontracten kennen duurdere prijzen in vergelijking met een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Oude Niedorp? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Eneco .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Premie Bonus/maand Jaarkosten
1 jaar Eneco €250 €20,83 €1.586,50
3 jaar Eneco €360 €10 €1.706,50
5 jaar Eneco €0 €0 €1.826,50

Bij een lang contract betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Maar de welkomstbonus compenseert dit. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Ik wil overstappen naar groene energie, waar kan dat?

Groene stroom wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Denk dan aan wind, water en zon. Het grote positieve aspect is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom een hoger tarief heeft. Dat is vaak niet het geval. Op basis van deze website vergelijk je razendsnel en moeiteloos groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Activeer hiervoor de filter “uitsluitend duurzame energieleveranciers Oude Niedorp”. Je kunt ook filteren op energie van zonnepanelen/windmolens. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar slechts groene stroom met NL oorsprong.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Oude Niedorp:

 1. Allure Energie
 2. Essent
 3. Qurrent

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elk huis in Oude Niedorp die energie verbruikt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Hoe verschillend zijn deze meters? Bij deze enkele meters is er 1 tarief voor alle stroom. Met zo’n dubbele meter kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. Een tarief voor de piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een apart tarief voor daluren (laat in de avond, in het weekend en tijdens o.a. de paasdagen). Welke van deze opties het beste is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Consumeer je relatief veel van de energie op daluur momenten? Pas dan loont het dubbeltarief. Vergeet niet: het is niet altijd gemakkelijk om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Voorbeelden zijn koelapparatuur en routers. En wil je meer doen in de daluren? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En je wint hooguit een paar tientjes. Onze tip is: kies voor het enkeltarief. Besparen met dubbeltarief valt tegen. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Bekijk direct de aanbieder Eneco.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Oude Niedorp? Dan heb je de keuze tussen vaststaande en flexibele prijzen. Maar wat zijn de verschillen? Voor welk prijstype moet ik kiezen? De meest gekozen optie is de vaste energietarieven. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vast tarief
Prefereer jij het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen tijdens het contract niet. Een stukje waarborg en vastigheid. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan zul jij daar niks van merken. Rondom Oude Niedorp zijn de vaste energietarieven veelvuldig afgesloten.

Variabel tarief
Prefereer jij het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie tijdens het contract wisselen. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, vaak is dat in januari en in juli. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De prijs en tarief-ontwikkelingen kun je lastig aan zien komen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet content met jullie aanbieder van gas en licht? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Mogelijkerwijs kan jij de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en direct overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Energieaanbieders stunten met goede welkomstacties. Wanneer kan ik de overstap maken? En hoe doe ik dat? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik veranderen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Let dan zeker op de opzegtermijn van 4 weken. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Overstappen is mogelijk, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. De boete loopt op tot €188

 1. Ga na hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Check energieprijzen op basis van jouw situatie.
 3. Sorteer de beste en aantrekkelijkste stroomleverancier.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. De nieuwgekozen energieaanbieder sluit jouw energie netjes over.
 7. De vernieuwde prijsafspraak zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen en zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Oude Niedorp zonnepanelen op je adres actief? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Noord-Holland. Na een periode van een jaar krijg je hier een vergoeding voor. We spreken dan over salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is een vergelijking van energieprijzen een must. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Kloosterhaar.

 1. Schat het netto verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Is dit een getal in de min? Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je ontdekt ogenblikkelijk de aantrekkelijkste stroomleverancier die past bij jouw situatie. Cruciaal: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Aanwijzing: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Oude Niedorp


Zo vind je de goedkoopste energie in Oude Niedorp

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of ga je binnenkort verhuizen en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Zoek nu probleemloos de goedkoopste stroom in Oude Niedorp (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen is erg eenvoudig:

1. Geef de locatie van de woning door (Noord-Holland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
1 jaar vast of variabel
Goede welkomstkorting

logo essent

Essent

VerbruiksManager
Vriendelijke service
Mooie aanbieding

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Goede service
Mooie aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Anna (hulp-app)
Vaste prijs stroom
Verleidelijke kortingen

logo oxxio

Oxxio

7.3 klantbeoordeling
Maandelijks bijstellen
Flinke welkomstkorting

logo current

Qurrent

Eigen zonnepark
Nette klantenservice
Hoge welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Duurzaam opgewekt
Persoonlijk advies
Goede welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Verbruik advies
Mooie aanbieding

logo engie

Engie

100% duurzaam
Persoonlijk advies
Fikse aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Variabele stroomprijzen
Sublieme acties

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Meerdere contracten
Mooie welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
Snel oversluiten
Prominente kortingen


Prijzen gas vergelijken in Oude Niedorp

Het verbruik van gas is een belangrijk onderdeel van de energierekening die op de mat valt. Gas wordt vooral gebruikt om het in huis warm te maken, voor een lekker warm bad en om eten te bereiden. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Oude Niedorp? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan bekijk jij in luttele seconden de goedkoopste gasmaatschappij. Op die pagina bekijk je de huidige gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstbonussen. Alle gasprijzen op een rij? Voer jouw locatie en het geschatte verbruik per jaar in, en achterhaal aantrekkelijke gastarieven in jouw woonplaats (Hollands Kroon). Een geschikte leverancier aangetroffen? Stap dan direct online over. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. In dat tijdvak kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Stap vandaag nog over, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Baars.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas voor jouw woning in de gemeente Hollands Kroon.