Energieprijzen Eneco Profiteer van de beste acties en ontvang een voordeel tot €273


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en vlug energieprijzen vergelijken van Eneco? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Denk hierbij aan leveranciers van stroom als De Vastelastenbond of Qurrent. En er komen steeds meer aanbieders bij. Maar waar vind ik nu de stroomtarieven van Eneco? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw thuis. Hoe doe ik dit? Het is bijzonder eenvoudig. Vul jouw postcode + huisnummer in, geef aan wat het verbruik is (gas en stroom) en kies het soort meter dat jij hebt (voor dubbel- of enkel tarief). Vervolgens maak je een keuze voor de looptijd van de overeenkomst (opties zijn bijv. 1 3 jaar of direct opzegbaar) en selecteer je een vast of variabel tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Hierop volgend vergelijk je direct een passend contract. Lees ook details over aanbieders als E.ON. Van elke soort contract zie je de kosten op jaarbasis en de optionele korting. Is het onbekend voor jou? Via deze website tref je alle details over gas, stroom en licht van Eneco.

Alle producten

Bekijk wat je per jaar kwijt bent bij deze maatschappij

Gelijk oversluiten

Vind direct het product dat past bij jou en stap online over

De energierekening omlaag

Bekijk welke welkomstkorting geldt en bespaar eenvoudig €182

Eneco energie aanbiedingen

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of ga je binnenkort verhuizen en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Ontdek nu zonder moeite stroom aanbiedingen van Eneco (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen is erg eenvoudig:

1. Geef de locatie van de woning door
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Kies optioneel of je groene stroom wenst te ontvangen.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Selecteer het gewenste energietarief. Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Kies het contract dat bij jou past en laat het overstappen voor je regelen naar Eneco.


Gasprijzen Eneco

Het verbruikte gas neemt een groot deel in van de energienota. Gas gebruiken we om ons huis te verwarmen, om te douchen en koken op een fornuis. Wat zijn actuele gastarieven van Eneco? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan ontdek je moeiteloos het voordeligste soort contract. Via onze tool doorzoek je de gasprijzen, met cashback-acties en Eneco welkomstcadeaus. Wat betaal ik? Vind actuele tarieven in o.a. Gorinchem. Direct alle gasprijzen vergelijken? Vul jouw postcode en een begroting van het gasverbruik, en check alle top stroom- en gas aanbiedingen van Eneco voor jouw locatie en gasverbruik. Een betaalbare partij gevonden? Zet dan de overstap in werking. Dit vergt verder geen kennis. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. In die dagen Sluit online je contract over, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Wat betaal ik? Vind actuele tarieven in o.a. Breda.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw situatie in de omgeving.