Energie vergelijken Oudesluis Vergelijk energiemaatschappijen en ontvang een voordeel tot €274


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en binnen mum van tijd energieprijzen vergelijken in Oudesluis? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Vertrouwde namen zijn aanbieders van stroom als Anode Energie of Greenchoice. En het aanbod groeit. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Oudesluis? Vergelijk de prijzen voor jouw woning. Hoe werkt dat vergelijken? Het stelt maar weinig voor. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (stroom plus gas) en kies het type meter (een dubbele of enkele meter). Verder kies je de ideale looptijd van het contract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of maandelijks opzegbaar) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Daarna tref je meteen de goedkoopste energiemaatschappij. Per energieaanbieder check je de energiekosten per jaar en de beschikbare korting voor nieuwe klanten. Alles weten over contracten en tarieven? Op onze website tref je praktische info over gas, stroom en licht in Oudesluis.

Alle energieaanbieders

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Makkelijk overstappen

Check je besparing en sluit online snel over

Bespaar op je energierekening

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar direct €277

Bespaar direct op jouw stroom & gas Een goedkoop energiecontract afsluiten. Wie wil dat nou niet? Hieronder vind je alle uitleg.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het lijkt verstandig: jouw energiecontract direct voor een langere periode vastzetten. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. En als loyale klant is de kortingsactie nog gunstiger. Klopt dat? De energiemarkt werkt net wat anders. Let nu goed op: contracten met een lange looptijd zijn gepeperder dan kortstondige contracten. Wil je een goedkoop energiecontract in Oudesluis? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). We hebben een berekening gemaakt van Eneco .

Rekenvoorbeeld (gerekend met een gemiddeld gezin)

Termijn Leverancier Premie Premie/maand 12 maanden
1 jaar Eneco €160 €13,33 €1.587,55
3 jaar Eneco €250 €6,94 €1.707,55
5 jaar Eneco €0 €0 €1.827,55

Bij een contract van bijv. 5 jaar betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Maar de welkomstbonus compenseert dit. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene energie wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Bijvoorbeeld zon, wind en water. De belangrijkste eigenschap de besparing op CO2 en afvalstoffen. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Vaak wordt beweerd dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Middels deze pagina vergelijk je razendsnel en zonder problemen aanbieders van groene stroom in de buurt. Kies hierbij voor “uitsluitend duurzame energieleveranciers Oudesluis”. Optioneel kun je zelfs filteren op energie opgewekt door een windturbine of zonnepanelen. Of beperk je zoekopdracht tot alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Oudesluis:

 1. Anode Energie
 2. Energieflex
 3. Vattenfall

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elk gebouw in Oudesluis waar stroom verbruikt wordt heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Bij deze enkele meters heb je te maken met 1 tarief. Bij de dubbele meters kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. Een tarief voor de piekuren (overdag) en een goedkoper tarief in daluren (in de nacht, in de weekenden en reguliere feestdagen). Welke optie voor jou het voordeligst is, verschilt per situatie.

Verbruik je het grootste gedeelte van de energie in de daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Vergeet niet: het is best lastig om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Neem nou de vrieskist of WIFI. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. Het levert ook nog eens weinig op. Onze aanbeveling: kies voor het enkeltarief. Besparen met het dubbeltarief valt tegen. Bovendien ben je met het enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Bekijk alles over de maatschappij Vandebron.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in Oudesluis? Dan kun je kiezen voor variabele of vaste tarieven. Op welke punten wijken ze van elkaar af? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vaste tarieven
Ga jij voor het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Dalen de tarieven tussentijds? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In de plaats Oudesluis zijn de vaste energietarieven de meest gekozen optie.

Variabel tarief
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven binnen jouw contract wisselen. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, in eind Juli en in begin Januari. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De prijs en tarief-ontwikkelingen zijn niet met zekerheid te zeggen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Ben je ontevreden over jouw actuele energieleverancier? Vind je jouw energierekening te hoog? Tegenwoordig kan jij wellicht je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en snel overstappen. En dat kan flink geld besparen. Energiemaatschappijen hanteren doorgaans sensationele welkomstaanbiedingen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik overgaan?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van 1 maand. Opzeggen is dan altijd gratis. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Voortijdig switchen kan, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €139

 1. Controleer wanneer jij mag overstappen.
 2. Check energieprijzen met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Selecteer de beste en voordeligste energie-leverancier.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. De nieuwe aanbieder verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. De nieuwe verbintenis gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen met zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Oudesluis zonnepanelen op jullie huis? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Noord-Holland. Iedere 12 maanden zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. Dit noemen we salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Kootwijkerbroek.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Dit kan een negatief getal zijn. Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Je vult het berekende stroomverbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je ontdekt meteen de meest goedkope aanbieder voor jou. Hint: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Suggestie: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Oudesluis


Ontdek de goedkoopste energie in Oudesluis

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Zoek nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Oudesluis (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Geef de locatie van de woning door (Noord-Holland)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Welke oorsprong (groen) moet de stroom hebben.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
Betalen in termijnen
Mooie welkomstkorting

logo essent

Essent

Betrouwbaar
Diverse prijsafspraken
Sublieme kortingen

logo eneco

Eneco

Uniek EcoGas
Persoonlijk advies
Mooie welkomstcadeaus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
Sympatieke service
Mooie welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

7.3 klantbeoordeling
Duidelijke voorwaarden
Mooie welkomstbonus

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
2 jaar vast of variabel
Goede aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Écht groen
Duidelijke voorwaarden
Sublieme acties

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Prepaid
Goede klantenservice
Flinke aanbiedingen

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Duidelijke voorwaarden
Aanzienlijke acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
Diverse prijsafspraken
Scherpe welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

Slim wonen tips
1 jaar vast of variabel
Mooie welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
Eenvoudig afsluiten
Mooie aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Oudesluis

Ons gasverbruik bepaalt deels de energierekening die op de mat valt. Gas wordt vooral gebruikt om het in huis warm te maken, voor het verwarmen van water en om eten te bereiden. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Oudesluis? Door de gas-vergelijker tool in te vullen zoek jij razendsnel de aantrekkelijkste leverancier. Via de vergelijker zoek je snel alle gasprijzen, met cashback-acties en welkomstpremies. Direct alle gasprijzen vergelijken? Vul de postcode, huisnummer en het m3-gasverbruik per jaar in, en achterhaal de laagste gasprijzen voor jouw situatie (Schagen). Een voordelige aanbieder gevonden? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit is niet moeilijk. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. Binnen deze 2 weken kun je nog van het contract af. Stap nu over in een paar minuten, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Barchem.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en start met besparen in de gemeente Schagen.