Energie vergelijken Barchem Check alle energiemaatschappijen en krijg kortingen tot wel €240


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Barchem? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Denk aan aanbieders van stroom als Vandebron of Huismerk Energie. En het aanbod groeit. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Barchem? Vergelijk de prijzen voor jouw huis. Hoe kan ik beginnen? Het is bijzonder eenvoudig. Voer een postcode en huisnummer in, begroot jouw totale verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en selecteer de elektriciteitsmeter (dubbele- of enkele meter). Hierop volgend kies je de looptijd van het contract (dit kan zijn 2 jaren of een tijdelijk energiecontract) en kies je het gewenste energietarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Hierna ontdek je direct de goedkoopste energiemaatschappij. Per aanbieder vergelijk je wat je per jaar kwijt bent en de optionele welkomstpremie. Alles weten over contracten en tarieven? Op deze pagina lees je alle details over gas, stroom en licht in Barchem.

Alle leveranciers

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Gelijk oversluiten

Check je besparing en sluit online snel over

Bespaar op je energierekening

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar eenvoudig €259

Een lage gas- en stroomrekening Een voordeliger energiecontract.Ook voor jou interessant? Hieronder vind je alle uitleg.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt zo mooi: het energiecontract direct voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan zijn de voordelen nog veel groter. Is dat zo? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Nu moet je opletten: lange verbintenissen zijn gepeperder dan kortlopende contracten. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Barchem? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Qurrent .

Een voorbeeld (op basis van gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Korting Korting/maand Jaarkosten
1 jaar Qurrent €190 €15,83 €1.516,45
3 jaar Qurrent €110 €3,06 €1.636,45
5 jaar Qurrent €0 €0 €1.756,45

Bij een contract van bijv. 5 jaar daalt het tarief voor gas en stroom. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene stroom wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Windmolens, zonnecellen en water. Het belangrijkste pluspunt is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. En dat draagt bij aan een beter milieu. De gedachte is dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Gelukkig is dit vaak niet zo. Aan de hand van onze tool vergelijk je supersnel en zonder problemen aanbieders van groene stroom in de buurt. Klik wel even op het vakje met: “alleen duurzame energieleveranciers Barchem”. Optioneel kun je zelfs filteren op stroom van windmolens of zonnepanelen. Of zoek naar in eigen land opgewekte groene energie.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Barchem:

 1. Energiedirect.nl
 2. MAIN Energie
 3. NLE

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Ieder adres in Barchem met toegang tot energie heeft een enkele of dubbele meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Heb je een enkele meter? Dan heb je te maken met 1 tarief. Heb je een dubbele meter, dan zijn er twee tarieven. We hebben het hier over piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een apart tarief voor daluren (na 9 uur ’s avonds, in de weekenden en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welk tarief voor jullie het beste is, verschilt enorm per situatie.

Gebruik je het grootste gedeelte van de energie in de daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Echter, let goed op: het vergt heel wat om stroom vooral in de daluren te consumeren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Voorbeelden zijn computers en keukenapparatuur. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Het heeft dus een grote impact op je leven. Het levert ook nog eens weinig op. Daarom ons advies: ga voor het enkeltarief. Besparen met dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Daarbij ben je met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Bekijk direct de aanbieder Essent.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in Barchem? Maak dan eerst een keuze uit een variabel en vast tarief. Maar wat zijn de verschillen? Voor welk prijstype moet ik kiezen? Veel consumenten kiezen voor de vaste energietarieven. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vaste tarieven
Ga jij voor het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In de omgeving Barchem zijn de vaste energietarieven de meest gekozen optie.

Variabele tarieven
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en de voorwaarden wisselen. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, doorgaans in de periode Juli en Januari. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De tarieven en prijsverandering is doorgaan lastig te schatten. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie aanbieder van gas en licht? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Tegenwoordig kan jij wellicht je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en direct overstappen. En dat kan flink geld besparen. Energieaanbieders bieden vaak hoge welkomstaanbiedingen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Hoe gaat dat in z’n werkt? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik oversluiten?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van 1 maand. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Een overstap maken is echter wel een optie, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €126

 1. Ga na of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Check energieprijzen op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Kies de beste en scherpste stroomaanbieder.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. De toekomstige leverancier zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. De vernieuwde prijsafspraak gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen + zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Barchem zonnepanelen op je adres actief? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Gelderland. Na een periode van een jaar wordt je hierin tegemoetgekomen. In de volksmond is dat ‘salderen’. Ook met zonnepanelen is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Tzummarum.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Vul ook je echte stroomverbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je treft in een oogopslag de aantrekkelijkste stroomleverancier die past bij jouw situatie. Advies: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Kies de datum van overstappen. Doorslaggevend: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Barchem


Ontdek de goedkoopste energie in Barchem

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of heb je een nieuwbouwwoning en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Vind nu razendsnel de goedkoopste stroom in Barchem (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen doe je met de volgende stappen:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Gelderland)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Goede klantenservice
Mooie aanbiedingen

logo essent

Essent

Betrouwbaar
1 jaar vast of variabel
Aanzienlijke acties

logo eneco

Eneco

Ook bronwarmte
Online verbruik inzien
Sublieme kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
Nette klantenservice
Flinke welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Charmante service
Verleidelijke kortingen

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
Snel af te sluiten
Interessante acties

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Verbruik advies
Scherpe aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Prepaid
Goede service
Hoge welkomstbonus

logo engie

Engie

Helemaal groen
Inzicht in je verbruik
Mooie welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Sympatieke service
Prominente kortingen

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
Flexibele of vaste prijs
Sublieme kortingen

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
Behulpzame service
Hoge welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Barchem

Het verbruikte gas vormt voor een groot deel de maandelijkse energierekening. Het gas wordt doorgaans gebruikt om het in huis warm te maken, voor het verwarmen van water en om het fornuis te gebruiken. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Barchem? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan tref jij razendsnel de meest voordelige gas aanbieder. Via onze tool doorzoek je de gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstpremies. Weten wat jij per maand kunt besparen? Vul de postcode, huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en ontdek de goedkoopste gasprijzen voor jouw woning (Lochem). Een interessante gas leverancier achterhaald? Zet dan de overstap in werking. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Binnen dit stadium mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Stap vandaag nog over, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Leek.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en stap online over in de gemeente Lochem.