Energie vergelijken Poeldijk Start met vergelijken en bespaar tot €228


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en snel energieprijzen vergelijken in Poeldijk? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Vertrouwde namen zijn stroomleveranciers zoals DELTA of Greenchoice. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Poeldijk? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw woning. Hoe gaat dat? Het is bijzonder eenvoudig. Vul jouw postcode + huisnummer in, schat jouw verbruik (gas en stroom) en kies het type meter (dubbel of enkel). Hierna selecteer je jouw ideale looptijd van jouw contract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of een flexibel maandcontract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Daarna tref je direct de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke organisatie tref je wat je per jaar kwijt bent en de aantrekkelijke welkomstbonus. Direct meer informatie lezen? Op deze pagina ontdek je rijke informatie over gas, stroom en licht in Poeldijk.

Alle energieaanbieders

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Snel online overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Lagere prijzen voor energie

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar tot €246

Een laag tarief voor gas en stroom De energierekening naar beneden. Binnen enkele minuten geregeld. Hieronder vind je alle uitleg.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt verstandig: jouw energiecontract gewoon voor een langere periode vastzetten. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Als je kiest voor een lange periode reken je af tegen nog scherpere tarieven. Is dit waar? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Je zult het niet verwachten: langdurige overeenkomsten kennen duurdere prijzen in vergelijking met een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Poeldijk? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Budget Energie .

Rekenvoorbeeld (op basis van gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Korting Bonus/maand Overzicht
1 jaar Budget Energie €160 €13,33 €1.589,80
3 jaar Budget Energie €380 €10,56 €1.709,80
5 jaar Budget Energie €0 €0 €1.829,80

Bij langlopende contracten betaal jij een voordeliger tarief. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene stroom heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Windmolens, zonnecellen en water. De belangrijkste eigenschap dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Gelukkig is dit vaak niet zo. Met onze zoekmachine vergelijk je rap en gemakkelijk groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Activeer hiervoor de filter “uitsluitend duurzame energieleveranciers Poeldijk”. Je kunt ook filteren op stroom afkomstig van windmolens en/of zonnepanelen. Of filter op slechts groene stroom met NL oorsprong.

Populaire groene energie in Poeldijk:

 1. Energiedirect.nl
 2. MAIN Energie
 3. Vattenfall

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elke inwoner van Poeldijk waar stroom wordt gebruikt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Bij een enkele meter wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Bij een dubbele meter heb je te maken met 2 tarieven. In de volksmond zijn dit piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een apart tarief voor daluren (’s avonds en ’s nachts, op zaterdagen en zondagen en tijdens o.a. de paasdagen). Welk soort tarief resulteert in de laagste energierekening is, verschilt enorm per situatie.

Consumeer je het grootste gedeelte van de energie tijdens deze daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Maar let op: het is een hele uitdaging om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. De meest producten staan thuis continu aan. Neem nou de vrieskist of WIFI. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Het heeft dus een grote impact op je leven. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Onze tip is: kies voor het enkeltarief. Besparen met dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel meer flexibel. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Westland Infra.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in Poeldijk? Het aanbod bestaat uit vaststaande en flexibele prijzen. Maar wat zijn de verschillen? En wat past bij mijn situatie? Het gros van de woningen gebruikt de vaste energietarieven. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vast tarief
Ga jij voor het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen tijdens het contract niet. Zo weet je waar je aan toe bent. Dalen de tarieven tussentijds? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In de omgeving Poeldijk zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabele tarieven
Kies jij het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en leveringsvoorwaarden opnieuw bepaald worden. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, vaak in het voorjaar en najaar. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De tarieven en prijsverandering is niet gemakkelijk te voorspellen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Ben je ontevreden over jouw leverancier van energie en gas? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Dan kun je mogelijk je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en snel overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Energieleveranciers stunten met huizenhoge welkomstpremies. Maar wanneer kan ik overstappen? Wat moet ik dan exact doen? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik veranderen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van enkele weken. Opzeggen is dan altijd gratis. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Een overstap maken is echter wel een optie, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €186

 1. Trek na wanneer jij mag overstappen.
 2. Ga energieprijzen vergelijken met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Sorteer de beste en goedkoopste stroomaanbieder.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. Jullie aankomende energiemaatschappij zegt jouw huidige contract op.
 7. De vernieuwde prijsafspraak gaat in op de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Poeldijk zonnepanelen op jullie huis? In dat geval wek jij zelf al energie op. Houd je elke maand stroom over? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Zuid-Holland. Elk jaar vind hiervoor een compensatie plaats. De benaming hiervoor is salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen een vergelijking van energieprijzen een must. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Langenboom.

 1. Maak een begroting van het verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Is dit een getal in de min? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Je vult het berekende stroomverbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je ontdekt in een oogopslag de voordeligste leverancier , berekend op basis van jouw gegevens. Cruciaal: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Hint: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Poeldijk


Vind de goedkoopste energie in Poeldijk

Betaal jij teveel voor de stroom? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Selecteer nu direct de goedkoopste stroom in Poeldijk (en gas). Overstappen na de energievergelijking heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Geef de locatie van de woning door (Zuid-Holland)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Geef aan of je duurzame energie wil.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Dit is vast of variabel.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook zonnepanelen
Nette klantenservice
Scherpe aanbieding

logo essent

Essent

Levert ketels
Maandelijks bijstellen
Mooie aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
Tussentijds aanpassen
Fikse welkomstcadeaus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
Verschillende contracten
Hoge welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

7.3 klantbeoordeling
Verbruik advies
Sublieme kortingen

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
Overstapservice
Mooie welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

100% groen
3 jarig contract
Scherpe aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Prepaid
Aangename service
Concurrerende kortingen

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
Vriendelijke service
Mooie welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
3 jaar vast of variabel
Mooie welkomstbonus

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
Persoonlijke service
Aanzienlijke kortingen

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
Vriendelijke service
Aanzienlijke kortingen


Prijzen gas vergelijken in Poeldijk

Het verbruikte gas heeft een groot aandeel in de energierekening die op de mat valt. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, om het in huis warm te maken, voor een lekker warm bad en voor bijv. keukenapparaten. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Poeldijk? Met behulp van onze gas-vergelijker check je in minder dan een minuut de meest betaalbare gas aanbieder. Via de vergelijker zoek je snel alle gasprijzen, inclusief acties en welkomstcadeaus. Alle gasprijzen op een rij? Kies de postcode, huisnummer en een begroting van het gasverbruik, en ontdek de goedkoopste gasprijzen voor jouw situatie (Westland). Een betaalbare gas leverancier gezien? Stap dan direct online over. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. In dat tijdvak ben je vrij om er toch van af te zien. Stap vandaag nog over, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Bergen aan Zee.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en start met besparen in de gemeente Westland.