Energie vergelijken Schipborg Vergelijk de energieaanbieders en krijg een korting tot €269


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en vlug energieprijzen vergelijken in Schipborg? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Gerespecteerde organisaties zijn leveranciers van stroom zoals UnitedConsumers of Qwint. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Schipborg? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw situatie. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het is bijzonder eenvoudig. Geef je postcode en huisnummer door, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (stroom en gas) en kies het soort meter dat jij hebt (dit is een dubbele of enkele meter). Vervolgens bepaal je de looptijd van jouw contract (dit kan zijn 2 jaren of een altijd opzegbaar contract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Vervolgens vergelijk je onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Van elke verstrekker vind je de prijs per jaar en de hoogte van de welkomstkorting. Zoek je wat handig naslagwerk? Hier tref je alle details over gas, stroom en licht in Schipborg.

Alle aanbieders

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Overstappen is zo gepiept

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

De energierekening omlaag

Vergelijk alle tarieven, en bespaar meteen €221

Een lage stroom- en gasrekening. Minder betalen voor je energie. Ook voor jou interessant? Pak deze kans en stap over.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het lijkt zo mooi: het energiecontract direct aangaan voor meerdere jaren. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. En als je lang kant blijft kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Is dat zo? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Nu moet je opletten: langetermijncontracten zijn prijziger dan een kortdurend contract. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Schipborg? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Engie.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (gemiddeld gezin)

Duur Maatschappij Bonus Bonus/maand Overzicht
1 jaar Engie €230 €19,17 €1.597,65
3 jaar Engie €350 €9,72 €1.717,65
5 jaar Engie €0 €0 €1.837,65

Naarmate de contractperiode toeneemt betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Ik wil overstappen naar groene energie, waar kan dat?

Groene stroom wordt op een duurzame manier opgewekt. Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Windmolens, zonnecellen en water. Het duurzame hiervan is dat er geen uitstoot van CO2 is. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Je hoort regelmatig dat groene stroom erg duur is. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Via deze pagina vergelijk je snel & gemakkelijk de verschillende aanbieders van groene stroom. Kies hierbij voor “uitsluitend duurzame energieleveranciers Schipborg”. Optioneel kun je zelfs filteren op energie afkomstig van windmolens en/of zonnepanelen. Of filter op groene energie uit NL.

Populaire groene energie in Schipborg:

 1. Budget Energie
 2. Essent
 3. Vattenfall

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elke inwoner van Schipborg waar energie geleverd wordt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Bij deze enkele meters wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Met zo’n dubbele meter kunnen de tarieven worden uitgesplitst. In de volksmond zijn dit piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een afwijkend tarief voor daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, tijdens weekenden en reguliere feestdagen). Welke type tarief het meest geschikt is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Consumeer jij meer dan de helft van jouw stroom tijdens daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Houdt dit in gedachten: het valt soms tegen om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Bijvoorbeeld computers en keukenapparatuur. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. Het levert ook nog eens weinig op. Wij adviseren daarom: kies voor het enkeltarief. Bezuinigen door het dubbeltarief is gewoon lastig. Voorts is een huishouden met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Endinet Groep.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Schipborg? Het aanbod bestaat uit flexibele of vaststaande prijzen. Waarin verschillen deze van elkaar? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? Het gros van de woningen gebruikt het vaste energietarief. Graag informeren we je over de verschillen.

Vaste tarieven
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In de regio Schipborg is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabele tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en leveringsvoorwaarden schommelen. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, direct in januari, en halverwege in juli. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De wisseling van prijzen is lastig te voorspellen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet content met jullie actuele energieleverancier? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Dan kun je mogelijk je actuele energiecontract opzeggen en direct overstappen. En dat kan flink geld besparen. Leveranciers hanteren fantastische welkomstacties. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Wat moet ik dan exact doen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik overstappen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Let dan zeker op de opzegtermijn van enkele weken. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €248

 1. Check of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Vergelijk energieprijzen gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Selecteer de beste en goedkoopste stroomleverancier.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. Je nieuwgekozen energiemaatschappij verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Deze fonkelnieuwe overeenkomst gaat in op de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Schipborg zonnepanelen op jouw woning? In dat geval wek jij zelf al energie op. Houd je elke maand stroom over? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Drenthe. Is er een contractjaar verstreken, dan ontvang je daarvoor een vergoeding. We spreken dan over salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Meerkerk.

 1. Maak een begroting van het verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Vul ook je echte stroomverbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je ontdekt in een oogopslag de meest betaalbare energiemaatschappij gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Hint: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Kies de datum van overstappen. Interessant: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Schipborg


Stap over naar de goedkoopste energie in Schipborg

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of heb je een nieuwbouwwoning en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Check nu direct de goedkoopste stroom in Schipborg (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen doe je met de volgende stappen:

1. Geef de locatie van de woning door (Drenthe)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Welke oorsprong (groen) moet de stroom hebben.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
Maandelijks bijstellen
Hoge welkomstbonus

logo essent

Essent

Betrouwbaar
Goede klantenservice
Prominente acties

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Behulpzame service
Flinke welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
Nette service
Fikse welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Variabele gasprijzen
Mooie welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

NL windenergie
Betalen in termijnen
Scherpe welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Snel overstappen
Scherpe welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Prepaid
Simpele voorwaarden
Scherpe welkomstcadeaus

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
Aangename service
Interessante kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
Persoonlijke service
Verleidelijke acties

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
Charmante service
Hoge welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
Hulp bij overstappen
Mooie aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Schipborg

Gasverbruik heeft een groot aandeel in de energierekening. Gas gebruiken we om ons huis te verwarmen, voor warm water en voor bijv. keukenapparaten. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Schipborg? Met behulp van onze gas-vergelijker vind je razendsnel de aantrekkelijkste leverancier. Via de vergelijker doorzoek je de gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstbonussen. Alle gasprijzen op een rij? Voer jullie adresgegevens in en het geschatte jaarverbruik in, en ontdek de goedkoopste gastarievenvoor jouw woning (Aa en Hunze). Een interessante organisatie kunnen vinden? Sluit je contract dan z.s.m. over. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. Binnen dit stadium kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Sluit online je contract over, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Nu ook online: Energie vergelijken Daarle.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw situatie in de gemeente Aa en Hunze.