Energie vergelijken Meerkerk Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar maar liefst €269


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en binnen mum van tijd energieprijzen vergelijken in Meerkerk? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Toonaangevende partijen zijn stroommaatschappijen zoals bijv. Vandebron en Fenor. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Meerkerk? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw huis. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het is zo gepiept. Geef je postcode en huisnummer door, kies het geschatte verbruik (stroom en gas) en selecteer de gewenste meter (een dubbele of enkele meter). Hierna kies je de looptijd van het energiecontract (bijvoorbeeld 1 jaar of direct opzegbaar) en kies je het gewenste energietarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Aansluitend tref je meteen de goedkoopste energieleverancier. Per maatschappij check je de jaarlijkse kosten en de eventuele. korting voor nieuwe klanten. Zoek je wat handig naslagwerk? Op energieaanbiedingvergelijken.nl tref je handige info over stroom, gas en licht in Meerkerk.

Alle leveranciers

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Overstappen is zo gepiept

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Bespaar op je energierekening

Vergelijk alle tarieven, en bespaar eenvoudig €238

De goedkoopste stroom en gas Een goedkoop energiecontract afsluiten. Binnen enkele minuten geregeld. Lees hieronder alle informatie.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het lijkt zo mooi: jouw energiecontract direct ondertekenen voor een langdurige periode. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. En als loyale klant ontvang je een leuke korting. Mee eens? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Sterker nog: energiecontracten met een lange looptijd hebben hogere prijzen i.v.m. contracten die je vastzet voor de korte termijn. Zoek je een goedkoop energiecontract in Meerkerk? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. We hebben een berekening gemaakt van Eneco.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (op basis van gemiddeld gezin)

Termijn Aanbieder Premie Premie/maand Overzicht
1 jaar Eneco €240 €20 €1.571,45
3 jaar Eneco €230 €6,39 €1.691,45
5 jaar Eneco €0 €0 €1.811,45

Naarmate de contractperiode toeneemt zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene energie wordt op een duurzame manier opgewekt. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Voorbeeld zijn zon en wind. Het grote positieve aspect is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. En dat draagt bij aan een beter milieu. Doorgaans heeft men het idee dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Op basis van de vergelijker vergelijk je snel & eenvoudig de verschillende aanbieders van groene stroom. Kies hierbij voor “100% duurzame energieleveranciers Meerkerk”. Je kunt ook filteren op stroom opgewekt door zonnepanelen of juist windmolens. Of ga voor groene energie uit NL.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Meerkerk:

 1. E.ON
 2. Leon Zeewolde
 3. NLE

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Iedere bewoner van Meerkerk die energie verbruikt heeft een enkele of dubbele meter. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Werk jij met een enkele meter? Dan wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Wanneer je een dubbele meter hebt heb je te maken met 2 tarieven. Een tarief voor de piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een tarief voor de daluren (laat in de avond, in de weekenden en met feestdagen). Welke type tarief resulteert in de laagste energierekening is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Verbruik je het leeuwendeel van jouw energie op daluur tijden?Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Maar let op: het is soms best moeilijk om energie met name in de daluren te gebruiken. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Voorbeelden zijn de koeling en de standby-standen. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Het heeft dus een grote impact op je leven. En je wint hooguit een paar tientjes. Onze tip is: kies voor het enkeltarief. Besparen met het dubbeltarief is niet eenvoudig. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Ga aan de slag met energie van MAIN Energie.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Meerkerk? Dan heb je de keuze tussen een variabel en vast tarief. Maar wat is precies het onderscheid? En welk type tarief past bij mij? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan wisselen de tarieven niet, zolang het contract loopt. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan profiteer je hier niet van. In de plaats Meerkerk zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabel tarief
Ga jij voor het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen en de voorwaarden veranderen. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, vaak in het voorjaar en najaar. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De prijs en tarief-ontwikkelingen is niet gemakkelijk te voorspellen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet tevreden over jouw huidige energieleverancier? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Dan kun je mogelijk je actuele energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. Overstappen loont. Aanbieders bieden vaak serieuze welkomstpremies. Maar per wanneer kan ik overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik overstappen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 4 weken. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Overstappen is mogelijk, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €271

 1. Check hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Ga energieprijzen vergelijken met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Spot de beste en betaalbaarste aanbieder.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. Je nieuwgekozen maatschappij zegt jouw huidige contract op.
 7. Het aankomende contract gaat in op de gekozen datum.

Overstappen met zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Meerkerk zonnepanelen op jouw woning? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Houd je elke maand stroom over? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Zuid-Holland. Is er een contractjaar verstreken, dan wordt je hierin tegemoetgekomen. Dit heet salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Bekijk eens het volgende stappenplan. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Gulpen.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Is dit een getal in de min? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Was dit een negatief getal? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je ontdekt nu de meest goedkope stroom maatschappij voor jouw situatie. Aanwijzing: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Kies de datum van overstappen. Suggestie: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Meerkerk


Vind de goedkoopste energie in Meerkerk

Betaal jij teveel voor de stroom? Of een nieuwe woning gekocht en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Bekijk nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Meerkerk (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen is een fluitje van een cent:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Zuid-Holland)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Selecteer het gewenste energietarief. Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
Inzicht in je verbruik
Scherpe welkomstbonus

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Contract wijzigen
Scherpe aanbieding

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
Gemakkelijk oversluiten
Fikse welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Groene windstroom
Gemakkelijk oversluiten
Interessante kortingen

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
Flexibele gasprijs
Goede aanbieding

logo current

Qurrent

NL windenergie
Flexibele stroomprijs
Mooie welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Duurzaam opgewekt
Snel overstappen
Scherpe welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
Hulp bij overstappen
Mooie welkomstbonus

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
Meerdere contracten
Scherpe welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

Sinds 2002
Vriendelijke service
Aantrekkelijke acties

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
Inzicht in je verbruik
Concurrerende acties

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
Goede klantenservice
Fikse welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Meerkerk

Het verbruikte gas vormt voor een groot deel de energienota. Het gas wordt doorgaans gebruikt natuurlijk voor de verwarming, om water op te warmen en voor sommige keukenapparatuur. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Meerkerk? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan vind je gelijk de aantrekkelijkste leverancier. Met behulp van deze site doorzoek je de gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstpremies. Direct alle gasprijzen vergelijken? Voer jullie adresgegevens in en het m3-gasverbruik per jaar in, en check de gunstigste gas-prijzen voor jouw woning (Zederik). Een aantrekkelijke organisatie gezien? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Je hoeft niet zelf op te zeggen. De nieuwe aanbieder regelt dit. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Gedurende deze 14 dagen kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Stap over binnen een paar minuten, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Westervelde.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier voor jouw woning in de gemeente Zederik.