Energie vergelijken Sevenum Check alle energiemaatschappijen en bespaar wel €278


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en razendsnel energieprijzen vergelijken in Sevenum? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Je hebt vast gehoord van stroom maatschappijen als Eneco en HVC. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Sevenum? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw woning. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het is simpel. Vul je locatie in, kies het geschatte verbruik (gas plus stroom) en selecteer de gewenste meter (dubbel of enkel). Hierop volgend maak je een keuze voor de looptijd van jouw energiecontract (dit kan zijn 2 jaren of direct opzegbaar) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Vervolgens tref je ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier. Per maatschappij check je de kosten op jaarbasis en de eventuele. korting. Is het nieuw voor jou? Op onze website tref je bruikbare info over stroom, gas en licht in Sevenum.

Alle aanbieders

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Makkelijk overstappen

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Lagere prijzen voor energie

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar vandaag nog €269

Een laag tarief voor gas en stroom Een voordeliger energiecontract.Ook voor jou interessant? Check op deze pagina alle details.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het klinkt zo logisch: jouw energiecontract meteen afsluiten voor een aantal jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Als je kiest voor een lange periode kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Klopt dat? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Nu moet je opletten: energiecontracten met een lange looptijd zijn duurder dan een kortdurend contract. Direct een goedkoop energiecontract in Sevenum? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. We hebben een berekening gemaakt van NLE .

Rekenvoorbeeld (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Korting Premie/maand Kostenplaatje
1 jaar NLE €120 €10 €1.598,60
3 jaar NLE €220 €6,11 €1.718,60
5 jaar NLE €0 €0 €1.838,60

Naarmate de contractperiode toeneemt betaal jij een voordeliger tarief. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Voordelige groene energie, wie biedt dat aan?

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het duurzame hiervan is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom erg duur is. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Aan de hand van de vergelijker vergelijk je supersnel en eenvoudig groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Selecteer het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Sevenum”. Je kunt ook filteren op energie opgewekt door windmolens en/of zonnepanelen. Of ga voor enkel groene stroom uit Nederland.

Erkende leveranciers van groene stroom in Sevenum:

 1. Eneco
 2. Essent
 3. UnitedConsumers

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elk gebouw in Sevenum met een energieaansluiting heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Hoe verschillend zijn deze meters? Bij deze enkele meters heb je te maken met 1 tarief. Bij een dubbele meter heb je te maken met 2 tarieven. Een prijs voor piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (in de nacht, in het weekend en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welk tarief de laagste prijs geeft is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Gebruik jij meer dan de helft van de energie op daluur momenten? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Vergeet niet: het is een hele uitdaging om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Neem nou TV’s, PC’s en kookapparatuur. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Het heeft dus een grote impact op je leven. En je wint hooguit een paar tientjes. Ons advies: het enkeltarief is eenvoudiger! Bezuinigen door het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij HVC.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in Sevenum? Maak dan eerst een keuze uit een variabel en vast tarief. Wat is nu precies het verschil? En wat past bij mijn situatie? Een veel gekozen mogelijkheid is het vaste energietarief. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen nooit zolang jouw contract loopt. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Gaan de prijzen omlaag? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In de omgeving Sevenum zijn de vaste energietarieven het meest populair.

Variabel tarief
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie binnen jouw contract aangepast worden. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, vaak in het voorjaar en najaar. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De wisseling van prijzen is niet gemakkelijk te voorspellen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet blij met jouw aanbieder van gas en licht? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Doorgaans kun jij je actuele energiecontract opzeggen en dan overstappen. En dat kan flink geld besparen. Aanbieders werken met formidabele welkomstkortingen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik wisselen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van 30 dagen. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €175

 1. Check hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij op basis van jouw situatie.
 3. Zoek de beste en aantrekkelijkste energie-aanbieder.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. De nieuwgekozen leverancier zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. De vernieuwde prijsafspraak gaat in op de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: werkt dat anders?

In Sevenum zonnepanelen tot je beschikking? In dat geval wek jij zelf al energie op. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Limburg. Per jaar heb je dan recht op een compensatie. De benaming hiervoor is salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Meterik.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Is dit getal negatief? Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je ziet eenvoudig de meest goedkope energieaanbieder voor jou. Suggestie: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Selecteer een overstapdatum. Interessant: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Sevenum


Overstappen naar de goedkoopste energie in Sevenum

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Zoek nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Sevenum (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie kan je nu online doen zonder moeite:

1. Geef de locatie van de woning door (Limburg)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
Snel oversluiten
Goede welkomstpremie

logo essent

Essent

Ook alleen gas
3 jaar vast of variabel
Aantrekkelijke kortingen

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Nette klantenservice
Prominente acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
Termijnbedrag wijzigen
Flinke aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Direct overstappen
Goede welkomstbonus

logo current

Qurrent

Eigen zonnepark
2 jarig contract
Scherpe welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

100% groen
Online verbruik inzien
Goede welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
Aangename service
Verleidelijke acties

logo engie

Engie

Ook laadpalen
2 jarig contract
Goede welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Gemakkelijk oversluiten
Mooie aanbiedingen

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
Meerdere contracten
Mooie welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Termijnbedrag wijzigen
Hoge welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Sevenum

Het gas (M3 verbruik) beslaat het grootste gedeelte van de factuur van de energiemaatschappij. Gas wordt verbruikt voor de verwarming van het huis, voor het verwarmen van water en om eten te bereiden. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Sevenum? Met behulp van onze gas-vergelijker vind je in luttele seconden de voordeligste gasmaatschappij. Op deze website bekijk je de huidige gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstbonussen. Direct alle gasprijzen vergelijken? Voer jouw locatie en het m3-gasverbruik per jaar in, en vergelijk de goedkoopste gasprijzen in jouw woonplaats (Horst aan de Maas). Een voordelige maatschappij aangetroffen? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit stelt maar weinig voor. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. In deze periode kun je nog van het contract af. Stap vandaag nog over, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Start nu ook met Energie vergelijken De Heurne.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier voor jouw woning in de gemeente Horst aan de Maas.