Energie vergelijken Sint Kruis Vergelijk alle energieleveranciers en krijg een korting tot €287


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en binnen mum van tijd energieprijzen vergelijken in Sint Kruis? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Denk aan erkende aanbieders van stroom als E.ON en Innova Energie. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Sint Kruis? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw situatie. Hoe gaat dat? Eigenlijk is het kinderspel. Vul je locatie in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (stroom en gas) en selecteer de elektriciteitsmeter (dubbele- of enkele meter). Hierna kies je de looptijd van de overeenkomst (bijvoorbeeld 1 jaar of maandelijks opzegbaar) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Vervolgens ontdek je onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Van elke leverancier vind je de jaarlijkse kosten en de optionele korting voor nieuwe klanten. Direct meer informatie lezen? Op energieaanbiedingvergelijken.nl ontdek je handige info over gas, stroom en licht in Sint Kruis.

Alle aanbieders

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Gelijk oversluiten

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

De energierekening omlaag

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar tot €216

De goedkoopste stroom en gas Een voordeliger energiecontract.Wie wil dat nou niet? Bekijk direct meer informatie

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt een goede keuze: het energiecontract meteen voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan reken je af tegen nog scherpere tarieven. Of juist niet? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Je zult het niet verwachten: contracten met een lange looptijd zijn kostbaarder dan kortlopende contracten. Wil je een goedkoop energiecontract in Sint Kruis? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). We hebben een berekening gemaakt van Vattenfall .

Rekenvoorbeeld (gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Bonus Premie/maand Totaal
1 jaar Vattenfall €180 €15,00 €1.599,65
3 jaar Vattenfall €110 €3,06 €1.719,65
5 jaar Vattenfall €0 €0 €1.839,65

Bij langlopende contracten zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene stroom is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Voorbeeld zijn zon en wind. Het duurzame hiervan is dat er geen uitstoot van CO2 is. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Je hoort regelmatig dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Dat is vaak niet het geval. Op basis van onze tool vergelijk je snel & zonder problemen aanbieders van groene stroom in de buurt. Selecteer het vakje “100% duurzame energieleveranciers Sint Kruis”. Daarnaast kun je sorteren op stroom opgewekt door zonnepanelen of juist windmolens. Of ga voor groene energie uit NL.

Veel gekozen groene energie in Sint Kruis:

 1. De Vastelastenbond
 2. Innova Energie
 3. NLE

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Ieder adres in Sint Kruis die energie verbruikt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Werk jij met een enkele meter? Dan betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Bij de dubbele meters kunnen de tarieven worden uitgesplitst. We onderscheiden de piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een afwijkend tarief voor daluren (later op de avond, tijdens weekenden en tijdens o.a. de paasdagen). Welk tarief voor jullie het voordeligst is, verschilt enorm per situatie.

Verbruik je het grootste gedeelte van de stroom op daluur momenten? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Maar let op: het is soms best moeilijk om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Onder andere de koelkast of vriezer. En wil je meer doen in de daluren? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je moet dus continu nadenken over de planning. En de winst is minimaal. Onze tip is: het enkeltarief is eenvoudiger! Bezuinigen door het dubbeltarief valt tegen. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel meer flexibel. Meer info? Bekijk details van leveranciers als RENDO Netwerken.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Ga je overstappen van energie in Sint Kruis? De twee contractsoorten zijn een variabel en vast tarief. Wat is nu precies het verschil? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? De meest gekozen optie is de vaste energietarieven. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vaste tarieven
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan veranderen de tarieven niet, zolang het contract loopt. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Gaan de prijzen omlaag? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In en rondom Sint Kruis is het vaste energietarief erg populair.

Variabele tarieven
Prefereer jij het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen en de voorwaarden schommelen. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, in eind Juli en in begin Januari. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De tarieven en prijsverandering is moeilijk in te schatten. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie aanbieder van gas en licht? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Dan kun je mogelijk de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en dan overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Maatschappijen hanteren doorgaans sensationele welkomst vergoedingen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Welke fases moet ik dan doorlopen? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik veranderen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van 30 dagen. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Voortijdig switchen kan, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €224

 1. Ga na wat de einddatum van het contract is.
 2. Ga energieprijzen vergelijken aangepast op jouw woning.
 3. Selecteer de beste en lucratiefste energie-leverancier.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. Jouw nieuwe energieaanbieder zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Het aankomende contract wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen en zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Sint Kruis zonnepanelen op jullie huis? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Houd je elke maand stroom over? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Zeeland. Na afloop van elk jaar ontvang je een vereffening. De benaming hiervoor is salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Bekijk eens het volgende stappenplan. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Milheeze.

 1. Bereken je verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Wek je meer op dan je verbruikt? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je treft eenvoudig de meest voordelige stroomaanbieder voor jouw woning en verbruik. Let op: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Kies een overstapmoment. Noemenswaardig: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Sint Kruis


Overstappen naar de goedkoopste energie in Sint Kruis

Is jouw energierekening te hoog? Of een nieuwe woning gekocht en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Selecteer nu probleemloos de goedkoopste stroom in Sint Kruis (en gas). Overstappen na de energievergelijking doe je met de volgende stappen:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Zeeland)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
Flexibele gasprijs
Interessante kortingen

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
Goede service
Mooie welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Verspillingscheck
Verschillende contracten
Interessante kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
Verschillende contracten
Verleidelijke kortingen

logo oxxio

Oxxio

Supereasy
Variabele stroomprijzen
Sublieme kortingen

logo current

Qurrent

NL windenergie
Persoonlijke service
Scherpe welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

100% groen
Flexibele gasprijs
Sublieme acties

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
Snel overstappen
Aanzienlijke kortingen

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
Flexibele stroomprijs
Aanzienlijke acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
3 jarig contract
Aanzienlijke kortingen

logo delta energie

Delta

Warmtepompen
Goede klantenservice
Scherpe welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
Verschillende contracten
Scherpe aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Sint Kruis

Gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de energierekening. Gas wordt vooral gebruikt voor de verwarming, voor heet water uit de kraan en voor sommige keukenapparatuur. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Sint Kruis? Met behulp van onze gas-vergelijker tref jij gelijk de meest betaalbare gasmaatschappij. Op energieaanbiedingvergelijken.nl doorzoek je de gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstcadeaus. Weten wat je voor gas kwijt bent? Vul de postcode, huisnummer en een begroting van het gasverbruik, en ontdek de laagste gasprijzen in jouw woonplaats (Sluis). Een voordelige gasmaatschappij achterhaald? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Tijdens die twee weken kun je nog van het contract af. Stap over binnen een paar minuten, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken De Veenhoop.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers voor jouw situatie in de gemeente Sluis.