Energie vergelijken Soerendonk Check alle energiemaatschappijen en ontvang een voordeel tot €291


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en gauw energieprijzen vergelijken in Soerendonk? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Waarschijnlijk ken jij stroomaanbieders zoals Vrijopnaam of Oxxio. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Soerendonk? Vergelijk de prijzen voor jouw huis. Hoe werkt dat vergelijken? Het is bijzonder eenvoudig. Geef je postcode en huisnummer door, geef aan wat het verbruik is (gas en stroom) en kies het type meter (dubbel of enkel). Aansluitend kies je de ideale looptijd van jouw contract (dit kan zijn 2 jaren of maandelijkse opzegbare energie) en kies je het gewenste energietarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Vervolgens tref je meteen de goedkoopste energieleverancier. Per energieaanbieder check je wat je per jaar kwijt bent en de geldende welkomstpremie. Is het onbekend voor jou? Via deze pagina tref je praktische info over stroom, gas en licht in Soerendonk.

Alle maatschappijen

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Snel overstappen van aanbieder

Check je besparing en sluit online snel over

Minder betalen voor energie

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar eenvoudig €230

Bespaar direct op jouw stroom & gas Minder betalen voor je energie. Binnen enkele minuten geregeld. Lees hieronder alle informatie.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het lijkt verstandig: het energiecontract direct voor een aantal jaar vastzetten. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Wanneer je langere tijd klant wordt kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Is dit waar? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Je zult het niet verwachten: langetermijncontracten hebben hogere prijzen i.v.m. een beperkte contractperiode. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Soerendonk? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Zie ook het onderstaande voorbeeld van Essent .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (van een doorsnee-gezin)

Looptijd Maatschappij Korting Korting/maand 12 maanden
1 jaar Essent €250 €20,83 €1.601,50
3 jaar Essent €160 €4,44 €1.721,50
5 jaar Essent €0 €0 €1.841,50

Bij een contract van bijv. 5 jaar betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Voordelige groene energie, wie biedt dat aan?

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het grote positieve aspect is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Je hoort regelmatig dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Dat is vaak niet het geval. Met onze tool vergelijk je rap en gemakkelijk aanbieders van groene stroom in de buurt. Kies hierbij voor “100% duurzame energieleveranciers Soerendonk”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op stroom afkomstig van windmolens en/of zonnepanelen. Of ga voor enkel groene stroom uit Nederland.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Soerendonk:

 1. Energiedirect.nl
 2. MAIN Energie
 3. Pure Energie

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Elke inwoner van Soerendonk waar stroom wordt gebruikt heeft een enkele of dubbele meter. Wat is het onderscheid tussen de meters? Bij deze enkele meters betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Bij de dubbele meters heb je te maken met 2 tarieven. In de volksmond zijn dit piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (laat in de avond, in het weekend en met bijv. kerst). Welke type tarief het meest geschikt is, verschilt enorm per situatie.

Consumeer jij een belangrijk deel van jouw stroom in de daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Neem dit in acht: het valt soms tegen om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Voorbeelden zijn koelapparatuur en routers. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. Het levert ook nog eens weinig op. Onze aanbeveling: het enkeltarief is eenvoudiger! De energierekening verlagen met het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel meer flexibel. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij Westland Infra.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Soerendonk? Dan kun je kiezen voor variabele of vaste tarieven. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? En welk type tarief past bij mij? Veel consumenten kiezen voor het vaste energietarief. Graag informeren we je over de verschillen.

Vast tarief
Ga jij voor het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In Soerendonk is het vaste energietarief zeer zeker geschikt.

Variabele tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen en andere afspraken veranderen. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, in Januari en in Juli. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De prijsontwikkeling is moeilijk in te schatten. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw actuele energieleverancier? Vind je de energienota aan de hoge kant? Doorgaans kun jij je actuele energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En de besparing is niet mals. Aanbieders bieden vaak immense welkomstacties. Maar per wanneer kan ik overstappen? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik wisselen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Hou dan rekening met de opzegtermijn van meerdere weken. Opzeggen is dan altijd gratis. Heb je een contract met vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Eerder opzeggen kan wel, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €210

 1. Controleer wanneer jij mag overstappen.
 2. Check de laagste energieprijzen met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Kies de beste en betaalbaarste energie-aanbieder.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. Jullie aanstaande energiemaatschappij sluit jouw energie netjes over.
 7. De aankomende overeenkomst zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen en zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Soerendonk zonnepanelen op jullie huis? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Houd je elke maand stroom over? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Noord-Brabant. Iedere 12 maanden krijg je hier een vergoeding voor. In de volksmond is dat ‘salderen’. Zeker als je zonnepanelen hebt is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Nederhorst den Berg.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je bekijkt ogenblikkelijk de meest betaalbare stroomleverancier voor jou. Noemenswaardig: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Goed om te weten: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Soerendonk


Profiteer van de goedkoopste energie in Soerendonk

Betaal jij teveel voor de stroom? Of een nieuwe woning gekocht en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Zoek nu razendsnel de goedkoopste stroom in Soerendonk (en gas). Energie vergelijken en oversluiten is een fluitje van een cent:

1. Vul je adresgegevens in (Noord-Brabant)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Selecteer het gewenste energietarief. Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook zonnepanelen
Verbruik aanpassen
Hoge welkomstkorting

logo essent

Essent

VerbruiksManager
Vriendelijke service
Aantrekkelijke kortingen

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
Eenvoudig afsluiten
Goede welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
Overstaphulp
Aanzienlijke acties

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Charmante service
Fikse aanbiedingen

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
Sympatieke service
Hoge aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Écht groen
Behulpzame service
Mooie welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
Charmante service
Aantrekkelijke acties

logo engie

Engie

100% duurzaam
Vriendelijke service
Mooie aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Sinds 2002
Inzicht in je verbruik
Scherpe welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
1 jarig contract
Flinke aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
Nette klantenservice
Verleidelijke acties


Prijzen gas vergelijken in Soerendonk

Jullie gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de maandelijkse energierekening. Gas wordt vooral gebruikt om het in huis warm te maken, voor heet water uit de kraan en voor sommige keukenapparatuur. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Soerendonk? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan vergelijk je binnen no-time de meest voordelige gas aanbieder. Op deze website kun je alle gasprijzen bekijken, inclusief acties en welkomstcadeaus. Weten wat je voor gas kwijt bent? Voer jouw locatie en een begroting van het gasverbruik, en vergelijk de laagste gastarieven in jouw woonplaats (Cranendonck). Een betaalbare gas leverancier gezien? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. Binnen deze 2 weken mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Stap nu over in een paar minuten, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Deurze.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en stap online over in de gemeente Cranendonck.