Energie vergelijken Deurze Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar maar liefst €297


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Deurze? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Je hebt vast gehoord van stroomaanbieders zoals bijv. Engie of Noordelijk Lokaal Duurzaam. En er komen steeds meer aanbieders bij. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Deurze? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw individuele situatie. Hoe gaat dat? Het is simpel. Vul jouw postcode + huisnummer in, geef aan wat het verbruik is (kWh stroom en m3 gas) en kies het type meter (een dubbele of enkele meter). Verder selecteer je jouw ideale looptijd van jouw contract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of een flexibel maandcontract) en kies je het gewenste energietarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Vervolgens vind je binnen een paar seconden de goedkoopste energie. Van iedere organisatie tref je de kosten op jaarbasis en de beschikbare korting. Direct meer informatie lezen? Op deze pagina blader je door bruikbare info over gas, stroom en licht in Deurze.

Alle aanbieders

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Snel overstappen van aanbieder

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Lagere prijzen voor energie

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar eenvoudig €227

Een laag tarief voor gas en stroom Een goedkoop energiecontract afsluiten. Dat wil toch iedereen? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract direct voor een aantal jaar vastzetten. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. En als je lang kant blijft reken je af tegen nog scherpere tarieven. Of toch niet? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Nu moet je opletten: contracten met een lange looptijd kennen duurdere prijzen in vergelijking met kortstondige contracten. Wil je een goedkoop energiecontract in Deurze? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. We hebben een berekening gemaakt van EnergieFlex.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (op basis van gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Bonus Korting/maand Jaarkosten
1 jaar EnergieFlex €140 €11,67 €1.530,45
3 jaar EnergieFlex €350 €9,72 €1.650,45
5 jaar EnergieFlex €0 €0 €1.770,45

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar ga je minder betalen voor je gas en stroom. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Is groene energie automatisch duurder dan grijze?

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Denk aan water, wind en zon. Het duurzame hiervan is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. De gedachte is dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Gelukkig is dit vaak niet zo. Aan de hand van energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je snel & moeiteloos de verschillende aanbieders van groene stroom. Klik wel even op het vakje met: “uitsluitend duurzame energieleveranciers Deurze”. Tip: filter nu ook op stroom van zonnepanelen of juist windmolens. Of beperk je zoekopdracht tot uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Deurze:

 1. Vandebron
 2. Essent
 3. Pure Energie

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elke woning in Deurze met toegang tot energie heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Hoe verschillend zijn deze meters? Met zo’n enkele meter betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Wanneer je een dubbele meter hebt heb je te maken met 2 tarieven. Een tarief voor de piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een tarief voor de daluren (na 9 uur ’s avonds, in de weekenden en nationale feestdagen). Welke type tarief het goedkoopste is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Consumeer je relatief veel van jouw energie rond de daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Goed om te weten: het is niet altijd gemakkelijk om stroom vooral in de daluren te consumeren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Denk aan de koelkast of vriezer. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je moet dus continu nadenken over de planning. En de winst is minimaal. Onze tip is: kies voor het enkeltarief. Besparen met het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Bovendien ben je met het enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Leon Zeewolde.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in Deurze? Maak dan eerst een keuze uit variabele of vaste tarieven. Maar wat is precies het onderscheid? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? In de basis kiezen de meeste mensen voor het vaste energietarief. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vast tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen nooit zolang jouw contract loopt. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Dalen de tarieven tussentijds? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In en rondom Deurze zijn de vaste energietarieven het meest populair.

Variabele tarieven
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en de voorwaarden aangepast worden. Dit gebeurd meermaals per jaar, doorgaans in de periode Juli en Januari. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De prijsontwikkeling zijn niet met zekerheid te zeggen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet tevreden over jouw huidige energie aanbieder? Vind je de energienota aan de hoge kant? Wellicht kun je de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en snel overstappen. En de besparing is niet mals. Leveranciers werken met reusachtige welkomstaanbiedingen. Per wanneer kan ik overstappen? Maar hoe werkt dat precies? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik al switchen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van meerdere weken. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €235

 1. Ga na wat de einddatum van het contract is.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Selecteer de beste en aantrekkelijkste leverancier.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. Jullie aankomende energieaanbieder sluit jouw energie netjes over.
 7. Deze fonkelnieuwe overeenkomst wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen en zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Deurze zonnepanelen op jouw woning? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Drenthe. Iedere 12 maanden ontvang je daarvoor een vergoeding. Dit noemen we salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Woerdense Verlaat.

 1. Maak een begroting van het verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Komt hier een negatief cijfer uit? Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je vindt direct de aantrekkelijkste leverancier gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Aanwijzing: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Kies een overstapmoment. Let op: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Deurze


Stap over naar de goedkoopste energie in Deurze

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of heb je een nieuwbouwwoning en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Zoek nu razendsnel de goedkoopste stroom in Deurze (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen is erg eenvoudig:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Drenthe)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Selecteer het gewenste energietarief. Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
Overstaphulp
Aanzienlijke acties

logo essent

Essent

VerbruiksManager
Variabele stroomprijzen
Verleidelijke kortingen

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
Variabele stroomprijzen
Verleidelijke acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
Nette klantenservice
Hoge welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
1 jarig contract
Scherpe aanbiedingen

logo current

Qurrent

NL windenergie
Goede klantenservice
Fikse aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Flexibele stroomprijs
Mooie welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
Simpele voorwaarden
Aanzienlijke kortingen

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
Termijnbedrag wijzigen
Scherpe welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Simpel bestelproces
Nette service
Mooie welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Warmtepompen
Direct overstappen
Aanzienlijke kortingen

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
Vaste prijs gas
Scherpe welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Deurze

Het gas (M3 verbruik) beslaat het grootste gedeelte van de energierekening die op de mat valt. Gas wordt vooral gebruikt voor de verwarming, voor een lekker warm bad en om te koken. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Deurze? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan ontdek je in luttele seconden de aantrekkelijkste gas aanbieder. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je alle gasprijzen bekijken, met cashback-acties en welkomstbonussen. Weten wat jij per maand kunt besparen? Geef je postcode, huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en check de goedkoopste gasprijzen voor jouw verbruik (Aa en Hunze). Een aantrekkelijke gasmaatschappij gevonden? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit is niet moeilijk. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. In deze periode kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Waar wacht je op? Stap meteen over, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Nu ook online: Energie vergelijken Nieuwleusen.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven voor jouw woning in de gemeente Aa en Hunze.