Energie vergelijken Sommelsdijk Vergelijk energiemaatschappijen en krijg kortingen tot wel €251


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en in een paar seconden energieprijzen vergelijken in Sommelsdijk? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Vertrouwde namen zijn stroomaanbieders als bijvoorbeeld Allure Energie en NLE. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Sommelsdijk? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw woning. Hoe werkt dat vergelijken? Heel eenvoudig! Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, kies het geschatte verbruik (stroom en gas) en geef aan welke meter je hebt (voor dubbel- of enkel tarief). Hierop volgend maak je een keuze voor de looptijd van het energiecontract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of direct opzegbaar) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Hierop volgend zie je meteen de goedkoopste energieleverancier. Van elke maatschappij ontdek je de kosten op jaarbasis en de beschikbare welkomstbonus. Wil je aanvullende informatie? Op deze pagina ontdek je uitgebreide informatie over stroom, gas en licht in Sommelsdijk.

Alle energiemaatschappijen

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Overstappen is zo gepiept

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Lagere prijzen voor energie

Vergelijk alle tarieven, en bespaar meteen €204

Minder betalen voor gas en stroom De energierekening naar beneden. Dat is voor iedereen relevant. Check op deze pagina alle details.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract gewoon ondertekenen voor een langdurige periode. Dit kan meestal tot vijf jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft krijg je een hogere korting. Is dat zo? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Je zult het niet verwachten: lange verbintenissen zijn kostbaarder dan contracten die je vastzet voor de korte termijn. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Sommelsdijk? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Qurrent .

Een voorbeeld (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Premie Bonus/maand Overzicht
1 jaar Qurrent €140 €11,67 €1.601,70
3 jaar Qurrent €200 €5,56 €1.721,70
5 jaar Qurrent €0 €0 €1.841,70

Bij een lang contract daalt het tarief voor gas en stroom. Maar de welkomstbonus compenseert dit. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene stroom is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Denk aan water, wind en zon. Het voornaamste punt is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. De gedachte is dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Middels deze pagina vergelijk je razendsnel en probleemloos leveranciers van groene stroom in jouw regio. Selecteer het vakje “100% duurzame energieleveranciers Sommelsdijk”. Je kunt ook filteren op stroom opgewekt door windmolens en/of zonnepanelen. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar groene energie uit NL.

Erkende leveranciers van groene stroom in Sommelsdijk:

 1. Clean Energy
 2. Leon Zeewolde
 3. Noordelijk Lokaal Duurzaam

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elke woning in Sommelsdijk die energie verbruikt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is precies het verschil? Bij een enkele meter heb je te maken met 1 tarief. Bij de dubbele meters zijn er twee tarieven. Een prijs voor piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een goedkoper tarief in daluren (’s avonds en ’s nachts, in het weekend en nationale feestdagen). Welk tarief voor jullie de laagste prijs geeft is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Gebruik je relatief veel van jouw energie tijdens daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Houdt dit in gedachten: het is best lastig om energie met name in de daluren te gebruiken. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Bijvoorbeeld de koeling en de standby-standen. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Het heeft dus een grote impact op je leven. En je wint hooguit een paar tientjes. Veel mensen zeggen daarom: kies voor het enkeltarief. Besparen met het dubbeltarief is niet eenvoudig. Daarbij ben je met een enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Bekijk direct de aanbieder Coteq Netbeheer.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Sommelsdijk? Dan kun je kiezen voor flexibele of vaststaande prijzen. Op welke punten wijken ze van elkaar af? En welk type tarief past bij mij? De meest gekozen optie is de vaste energietarieven. Graag informeren we je over de verschillen.

Vaste tarieven
Prefereer jij het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen nooit zolang jouw contract loopt. Zo weet je waar je aan toe bent. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In de plaats Sommelsdijk zijn de vaste energietarieven de meest gekozen optie.

Variabel tarief
Prefereer jij het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en andere afspraken fluctueren. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, vaak is dat in januari en in juli. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. Deze prijsaanpassing is lastig te voorspellen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet content met jullie leverancier van energie en gas? Vind je de energienota aan de hoge kant? Mogelijkerwijs kan jij je bestaande energiecontract opzeggen en snel overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Aanbieders bieden je immense welkomstaanbiedingen. Maar per wanneer kan ik overstappen? En hoe doe ik dat? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik oversluiten?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van een kleine maand. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €217

 1. Achterhaal wat de einddatum van het contract is.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij op basis van jouw gegevens.
 3. Sorteer de beste en aantrekkelijkste leverancier.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. Je nieuwe leverancier is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Deze aankomende overeenkomst gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen en zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Sommelsdijk zonnepanelen tot je beschikking? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Houd je elke maand stroom over? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Zuid-Holland. Is er een contractjaar verstreken, dan wordt je hier natuurlijk voor beloond. We spreken dan over salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Neer.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Komt hier een negatief cijfer uit? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je treft ogenblikkelijk de meest voordelige energieleverancier , berekend op basis van jouw gegevens. Let op: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Belangrijk: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Sommelsdijk


Stap over naar de goedkoopste energie in Sommelsdijk

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Kies nu makkelijk de goedkoopste stroom in Sommelsdijk (en gas). Overstappen na de energievergelijking is erg eenvoudig:

1. Geef de locatie van de woning door (Zuid-Holland)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Geef aan of je duurzame energie wil.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
Vaste & variabele prijzen
Fikse aanbiedingen

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Tussentijds aanpassen
Concurrerende kortingen

logo eneco

Eneco

Verspillingscheck
Nette klantenservice
Goede aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Anna (hulp-app)
Eenvoudig afsluiten
Hoge aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Europese windstroom
1 jaar vast of variabel
Mooie welkomstbonus

logo current

Qurrent

Groene stroom
Persoonlijke service
Concurrerende kortingen

logo green choice

Green Choice

100% groen
Overstaphulp
Verleidelijke kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
Gemakkelijk oversluiten
Prominente kortingen

logo engie

Engie

97% tevredenheid
Aangename service
Goede welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
1 jaar vast of variabel
Goede aanbiedingen

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
Flexibele stroomprijs
Verleidelijke acties

logo budget energie

Budget Energie

Terugleververgoeding
Overstapservice
Mooie welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Sommelsdijk

Ons gasverbruik neemt een groot deel in van de factuur van de energiemaatschappij. Gas wordt vooral gebruikt om onze woningen op te warmen, voor warm water en om eten te bereiden. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Sommelsdijk? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan vind je in luttele seconden de meest voordelige gasmaatschappij. Op energieaanbiedingvergelijken.nl doorzoek je de gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstpremies. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Kies de postcode, huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en vergelijk de meest voordelige gas-tarieven voor jouw woning (Goeree-Overflakkee). Een passende aanbieder aangetroffen? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit vergt verder geen kennis. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. De nieuwe aanbieder regelt dit. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Gedurende deze 14 dagen mag je het contract altijd nog ontbinden. Sluit online je contract over, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Diepenheim.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en stap online over in de gemeente Goeree-Overflakkee.