Energie vergelijken Neer Check alle energiemaatschappijen en krijg kortingen tot wel €248


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en haastig energieprijzen vergelijken in Neer? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Je hebt vast gehoord van stroomaanbieders zoals bijv. Vandebron of Qurrent. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Neer? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw woning. Hoe gaat dat? Het is simpel. Voer een postcode en huisnummer in, geef aan wat het verbruik is (gas en stroom) en selecteer de gewenste meter (enkele- of dubbele meter). Hierop volgend maak je een keuze voor de looptijd van jouw energiecontract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of een flexibel maandcontract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Vervolgens zie je binnen een paar seconden de goedkoopste energieaanbieder. Van elke maatschappij check je de energiekosten per jaar en de eventuele. welkomstbonus. Advies nodig? Via deze pagina tref je uitgebreide informatie over gas, stroom en licht in Neer.

Alle organisaties

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Overstappen is zo gepiept

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Lagere prijzen voor energie

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar direct €217

Minder betalen voor gas en stroom Een voordeliger energiecontract.Wie wil dat nou niet? Hieronder vind je alle uitleg.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract gewoon ondertekenen voor een langdurige periode. Dit kan meestal tot vijf jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. En als je lang kant blijft is de kortingsactie nog gunstiger. Ja toch? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Nu moet je opletten: lange verbintenissen zijn prijziger dan contracten die je vastzet voor de korte termijn. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Neer? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Zie ook het onderstaande voorbeeld van Vattenfall .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (gemiddeld gezin)

Looptijd Maatschappij Premie Bonus/maand Totaal
1 jaar Vattenfall €150 €12,50 €1.575,50
3 jaar Vattenfall €400 €11,11 €1.695,50
5 jaar Vattenfall €0 €0 €1.815,50

Bij contracten van 2 of 3 jaar betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Ik wil overstappen naar groene energie, waar kan dat?

Groene energie is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Windmolens, zonnecellen en water. Het grootste voordeel is dat er geen uitstoot van CO2 is. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Vaak wordt beweerd dat groene stroom erg kostbaar is. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Op basis van de vergelijker vergelijk je vlot en soepel de verschillende aanbieders van groene stroom. Klik het vakje “100% duurzame energieleveranciers Neer”. Daarnaast kun je sorteren op energie opgewekt door windmolens en/of zonnepanelen. Of zoek expliciet naar alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Neer:

 1. Vandebron
 2. Essent
 3. Powerpeers

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elke woning in Neer waar stroom wordt gebruikt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat zijn de belangrijkste verschillen? In het geval van een enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. Heb je een dubbele meter, dan kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Een tarief voor de piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een tarief voor de daluren (in de nacht, op zaterdagen en zondagen en nationale feestdagen). Welk tarief voor jullie het beste is, verschilt per situatie.

Verbruik je relatief veel van jouw stroom tijdens daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Vergeet niet: het is een hele klus om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Onder andere de koelkast of vriezer. En wil je meer doen in de daluren? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En je wint hooguit een paar tientjes. Wij adviseren daarom: kies voor het enkeltarief. De energierekening verlagen met het dubbeltarief is gewoon lastig. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel meer flexibel. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij Vattenfall.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Ga je overstappen van energie in Neer? De twee contractsoorten zijn vaststaande en flexibele prijzen. Wat is nu precies het verschil? Voor welk prijstype moet ik kiezen? Het gros van de woningen gebruikt het vaste energietarief. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vast tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven gedurende de contractperiode niet. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan zul jij daar niks van merken. In de plaats Neer is het vaste energietarief voor veel mensen populair.

Variabel tarief
Ga jij voor het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen en andere afspraken wisselen. Dit gebeurd meermaals per jaar, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De wisseling van prijzen zijn niet met zekerheid te zeggen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet tevreden over jouw huidige energieleverancier? Vind je jouw energierekening te hoog? Doorgaans kun jij het oude energiecontract opzeggen + overstappen. En dat kan flink geld besparen. Energieleveranciers hanteren doorgaans daverende welkomstacties. Wanneer kan ik de overstap maken? Hoe gaat dat in z’n werkt? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik wisselen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van 1 maand. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Voortijdig switchen kan, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €269

 1. Achterhaal of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Check de laagste energieprijzen op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Selecteer de beste en aantrekkelijkste energie-leverancier.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. Je nieuwgekozen maatschappij zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Het nieuwe contract gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen met zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Neer zonnepanelen op je adres actief? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Limburg. Aan het einde van het jaar ontvang je daarvoor een vergoeding. De benaming hiervoor is salderen. Ook met zonnepanelen is een vergelijking van energieprijzen een must. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Hegelsom.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Dit kan een negatief getal zijn. Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je ontdekt eenvoudig de meest voordelige aanbieder gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Doorslaggevend: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Belangrijk: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Neer


Profiteer van de goedkoopste energie in Neer

Is jouw energierekening te hoog? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Zoek nu probleemloos de goedkoopste stroom in Neer (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Geef de locatie van de woning door (Limburg)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Dit is vast of variabel.
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
Variabele gasprijzen
Scherpe welkomstkorting

logo essent

Essent

Levert ketels
Inzicht in je verbruik
Hoge welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
Verschillende contracten
Mooie aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
Tussentijds aanpassen
Flinke aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
1 jaar vast of variabel
Aanzienlijke kortingen

logo current

Qurrent

Groene stroom
Verbruik advies
Fikse welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
2 jarig contract
Scherpe welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
3 jaar vast of variabel
Flinke welkomstbonus

logo engie

Engie

97% tevredenheid
Vaste & variabele prijzen
Interessante acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Simpel bestelproces
Goede service
Goede welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
Persoonlijke service
Aanzienlijke kortingen

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
Charmante service
Mooie welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Neer

Jullie gasverbruik bepaalt deels de energierekening. Gas gebruiken we om onze woningen op te warmen, voor heet water uit de kraan en om eten te bereiden. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Neer? Door de gas-vergelijker tool in te vullen check je snel & overzichtelijk de meest voordelige maatschappij. Op die pagina vind je actuele gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstbonussen. Weten wat je voor gas kwijt bent? Geef je postcode, huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en vergelijk de gunstigste gas-prijzen voor jouw woning (Leudal). Een passende partij gevonden? Zet dan de overstap in werking. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Tijdens die twee weken ben je vrij om er toch van af te zien. Stap over binnen een paar minuten, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Start nu ook met Energie vergelijken Wolphaartsdijk.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Leudal.