Energie vergelijken Tuil Check alle energiemaatschappijen en krijg kortingen tot wel €271


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Tuil? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Denk hierbij aan stroom maatschappijen zoals De Vastelastenbond of NLE. En er komen steeds meer aanbieders bij. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Tuil? Vergelijk de prijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe gaat dat? Het is een fluitje van een cent. Vul je locatie in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (stroom plus gas) en selecteer de elektriciteitsmeter (enkele- of dubbele meter). Daarna maak je een keuze voor de looptijd van het energiecontract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of een altijd opzegbaar contract) en selecteer je een vast of variabel tarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Daarna check je onmiddellijk de goedkoopste energiemaatschappij. Per verstrekker vind je de kosten per 12 maanden en de eventuele. welkomstbonus. Is het nieuw voor jou? Op energieaanbiedingvergelijken.nl vind je bruikbare info over gas, stroom en licht in Tuil.

Alle energiemaatschappijen

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Gemakkelijk overstappen

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Lagere prijzen voor energie

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar vandaag nog €278

Een lage stroom- en gasrekening. De energierekening naar beneden. Ook voor jou interessant? Check op deze pagina alle details.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt zo mooi: het energiecontract gewoon ondertekenen voor een langdurige periode. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. En als loyale klant ontvang je een leuke korting. Klopt dat? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Het tegendeel is waar: contracten met een lange looptijd hebben hogere prijzen i.v.m. een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Direct een goedkoop energiecontract in Tuil? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van NLE .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (van een doorsnee-gezin)

Contract Aanbieder Premie Bonus/maand Jaarkosten
1 jaar NLE €140 €11,67 €1.608,45
3 jaar NLE €270 €7,50 €1.728,45
5 jaar NLE €0 €0 €1.848,45

Bij langlopende contracten liggen de verbruikskosten wat lager. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene energie is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het belangrijkste pluspunt is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom een hoger tarief heeft. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Met energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je vluchtig en zonder problemen groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Selecteer het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Tuil”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op energie afkomstig van wind of de zon. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar enkel groene stroom uit Nederland.

Veel gekozen groene energie in Tuil:

 1. Energiedirect.nl
 2. HVC
 3. Oxxio

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elk huis in Tuil met toegang tot energie is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is precies het verschil? Werk jij met een enkele meter? Dan wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Bij de dubbele meters kun je kiezen voor 2 tarieven. Een prijs voor piekuren (overdag) en een tarief voor de daluren (laat in de avond, op zaterdagen en zondagen en nationale feestdagen). Welke van deze opties de laagste prijs geeft is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Gebruik jij meer dan 50% van jouw energie op daluur momenten? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Maar let op: het is soms best moeilijk om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Denk aan koelapparatuur en routers. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En het levert niet veel op. Ons advies: het enkeltarief is eenvoudiger! Bezuinigen door het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Leon Zeewolde.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Tuil? Dan heb je de keuze tussen een vast of variabel tarief. Op welke punten wijken ze van elkaar af? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? Het gros van de woningen gebruikt de vaste energietarieven. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vaste tarieven
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan wisselen de tarieven niet, zolang het contract loopt. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. Rondom Tuil zijn de vaste energietarieven het meest populair.

Variabel tarief
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven gedurende jouw contractperiode wisselen. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, vaak is dat in januari en in juli. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. Deze prijsaanpassing kun je lastig aan zien komen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet tevreden over jouw huidige energieleverancier? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Dan kun je mogelijk je bestaande energiecontract opzeggen en overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Energiemaatschappijen bieden namelijk hoge welkomstpremies. Per wanneer kan ik overstappen? En hoe doe ik dat? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik overgaan?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Hou dan rekening met de opzegtermijn van meerdere weken. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €157

 1. Controleer of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Ga energieprijzen vergelijken gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Filter de beste en aantrekkelijkste energie-leverancier.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. Jullie aankomende energieaanbieder sluit jouw energie netjes over.
 7. Deze aankomende overeenkomst is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen en zonnepanelen: werkt dat anders?

In Tuil zonnepanelen op jouw woning? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Gelderland. Per jaar wordt je hierin tegemoetgekomen. Dit heet salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Oldebroek.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Komt hier een negatief cijfer uit? Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Je vult het berekende stroomverbruik in. Was dit een negatief getal? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je ziet ogenblikkelijk de aantrekkelijkste maatschappij voor jouw situatie. Belangrijk: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Selecteer een overstapdatum. Suggestie: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Tuil


Profiteer van de goedkoopste energie in Tuil

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of een nieuwe woning gekocht en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Bekijk nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Tuil (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie is erg eenvoudig:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Gelderland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Bekijk de zoekresultaten en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
Inzicht in je verbruik
Hoge aanbieding

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
Hulp bij overstappen
Flinke aanbieding

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Snel oversluiten
Hoge aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
Overstapservice
Fikse welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Europese windstroom
Inzicht in je verbruik
Sublieme kortingen

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
Tussentijds aanpassen
Scherpe aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Duurzaam opgewekt
Variabele stroomprijzen
Flinke aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
Verschillende contracten
Aanzienlijke acties

logo engie

Engie

97% tevredenheid
Online verbruik inzien
Fikse welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Simpel bestelproces
1 jaar vast of variabel
Prominente acties

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
3 jaar vast of variabel
Mooie aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

100% efficiënt
Gemakkelijk oversluiten
Goede aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Tuil

Ons gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de energierekening. Wat voor functie heeft gas? Wel, om ons huis te verwarmen, voor het verwarmen van water en koken op een fornuis. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Tuil? Door onze gas-vergelijker te gebruiken vergelijk je binnen no-time de aantrekkelijkste maatschappij. Op energieaanbiedingvergelijken.nl bekijk je de huidige gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstcadeaus. Weten wat jij per maand kunt besparen? Voer jullie adresgegevens in en een begroting van het gasverbruik, en achterhaal aantrekkelijke gastarieven in jouw woonplaats (Neerijnen). Een aantrekkelijke aanbieder gevonden? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit is niet moeilijk. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Binnen dit stadium kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Sluit online je contract over, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Nu ook online: Energie vergelijken Enspijk.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en start met besparen in de gemeente Neerijnen.