Energie vergelijken Oldebroek Vergelijk energiemaatschappijen en krijg een korting tot €253


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en spoedig energieprijzen vergelijken in Oldebroek? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Gerespecteerde organisaties zijn stroommaatschappijen als Engie en Leon Zeewolde. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Oldebroek? Vergelijk de prijzen voor jouw situatie. Hoe gaat dat? Het stelt maar weinig voor. Geef je postcode en huisnummer door, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (gas plus stroom) en selecteer de elektriciteitsmeter (dit is een dubbele of enkele meter). Vervolgens kies je de looptijd van jouw energiecontract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of een altijd opzegbaar contract) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Daarna check je meteen de goedkoopste energie. Van elke maatschappij vergelijk je de prijs per jaar en de aantrekkelijke korting voor nieuwe klanten. Alles weten over contracten en tarieven? Via deze website check je praktische info over stroom, gas en licht in Oldebroek.

Alle leveranciers

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Gemakkelijk overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Lagere prijzen voor energie

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar meteen €226

Een lage stroom- en gasrekening. Een goedkoop energiecontract afsluiten. Binnen enkele minuten geregeld. Hieronder vind je alle uitleg.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het klinkt voor de hand liggend: jouw energiecontract meteen voor een langere periode vastzetten. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Als je kiest voor een lange periode krijg je een hogere korting. Klopt dat? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Het tegendeel is waar: contracten met een lange looptijd kennen duurdere prijzen in vergelijking met een kortlopend contract. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Oldebroek? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Engie.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Duur Leverancier Premie Premie/maand Kostenplaatje
1 jaar Engie €150 €12,50 €1.582,25
3 jaar Engie €150 €4,17 €1.702,25
5 jaar Engie €0 €0 €1.822,25

Bij een contract van bijv. 5 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Is groene energie automatisch duurder dan grijze?

Groene stroom heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Windmolens, zonnecellen en water. Het grote positieve aspect is dat er geen CO2 vrijkomt. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Veel mensen denken dat groene stroom erg duur is. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Met onze zoekmachine vergelijk je razendsnel en probleemloos de verschillende aanbieders van groene stroom. Kies hierbij voor “uitsluitend duurzame energieleveranciers Oldebroek”. Tip: filter nu ook op stroom opgewekt door windmolens of zonnepanelen. Of ga voor groene energie uit NL.

Voorbeelden van groene energie in Oldebroek:

 1. Budget Energie
 2. Engie
 3. Vattenfall

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elk huis in Oldebroek met een energieaansluiting heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Hoe verschillend zijn deze meters? Werk jij met een enkele meter? Dan is er 1 tarief voor alle stroom. Wanneer je een dubbele meter hebt heb je te maken met 2 tarieven. Men spreekt dan over piekuren (overdag) en een goedkoper tarief in daluren (’s avonds en ’s nachts, op zaterdagen en zondagen en nationale feestdagen). Welke optie voor jou het goedkoopste is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Verbruik jij meer dan 50% van de energie tijdens deze daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Neem dit in acht: het vraagt nogal wat planning om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Denk aan de koeling en de standby-standen. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En het levert niet veel op. Daarom ons advies: het enkeltarief is eenvoudiger! Besparen met het dubbeltarief is gewoon lastig. Daarbij ben je met een enkeltarief veel vrijer. Ga aan de slag met energie van Allure Energie.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Oldebroek? Dan kun je kiezen voor variabele of vaste tarieven. Maar wat is precies het onderscheid? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? De meest gekozen optie is de vaste energietarieven. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan veranderen de tarieven niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In de regio Oldebroek zijn de vaste energietarieven het meest populair.

Variabele tarieven
Kies jij het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven binnen jouw contract worden herberekend. Dit gebeurd meermaals per jaar, vaak in het voorjaar en najaar. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De prijs en tarief-ontwikkelingen is moeilijk in te schatten. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie aanbieder van gas en licht? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Misschien kun je het oude energiecontract opzeggen + overstappen. En dat kan flink geld besparen. Aanbieders geven jouw interessante welkomstkortingen. Kan ik vandaag al overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik wisselen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van 4 weken. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Overstappen is mogelijk, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €229

 1. Controleer hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Check de laagste energieprijzen op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Spot de beste en lucratiefste stroomaanbieder.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. Jouw toekomstige energieleverancier is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Het nieuwe contract gaat in op de gekozen datum.

Overstappen en zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Oldebroek zonnepanelen laten plaatsen? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Houd je elke maand stroom over? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Gelderland. Per jaar wordt je hierin tegemoetgekomen. Dit heet salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Hurwenen.

 1. Bereken je verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Is dit getal negatief? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je vindt ogenblikkelijk de goedkoopste maatschappij , berekend op basis van jouw gegevens. Doorslaggevend: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Aanwijzing: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Oldebroek


Vind de goedkoopste energie in Oldebroek

Is jouw energierekening te hoog? Of is er sprake van verhuizing en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Check nu moeiteloos de goedkoopste stroom in Oldebroek (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Gelderland)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Kies optioneel of je groene stroom wenst te ontvangen.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Maak een keuze uit de energietarieven. De opties zijn vast of variabel.
7. Bekijk de zoekresultaten en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook duurzaam
Flexibele of vaste prijs
Mooie aanbiedingen

logo essent

Essent

Bekende leverancier
Overstapservice
Hoge welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
1 jarig contract
Sublieme acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Voor ondernemers
Persoonlijk advies
Flinke welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Persoonlijk advies
Flinke welkomstbonus

logo current

Qurrent

NL windenergie
2 jaar vast of variabel
Prominente acties

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Flexibele stroomprijs
Scherpe aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
Goede klantenservice
Hoge welkomstcadeaus

logo engie

Engie

CO2 beperkt
Verschillende contracten
Goede aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
Betalen in termijnen
Fikse welkomstbonus

logo delta energie

Delta

Warmtepompen
3 jaar vast of variabel
Sublieme kortingen

logo budget energie

Budget Energie

Terugleververgoeding
Simpele voorwaarden
Aantrekkelijke acties


Prijzen gas vergelijken in Oldebroek

Het gas (M3 verbruik) neemt een groot deel in van de energienota. Gas gebruiken we om het in huis warm te maken, voor het verwarmen van water en om eten te bereiden. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Oldebroek? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan zoek jij binnen een paar seconden de voordeligste leverancier. Via onze tool zoek je snel alle gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstpremies. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Voer je postcode + huisnummer en verbruik per jaar in, en achterhaal de meest voordelige gas-tarieven in jouw woonplaats (Oldebroek). Een goedkope leverancier gezien? Stap dan direct online over. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. In deze periode mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap over binnen een paar minuten, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Adorp.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Oldebroek.