Energie vergelijken Voorst Check alle energiemaatschappijen en krijg een korting tot €251


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en in een paar seconden energieprijzen vergelijken in Voorst? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Erkende organisaties zijn leveranciers van stroom zoals Budget Energie of Leon Zeewolde. En het aanbod groeit. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Voorst? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw individuele situatie. Hoe dat werkt? Het is zo gepiept. Voer een postcode en huisnummer in, schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas) en selecteer de elektriciteitsmeter (dubbele- of enkele meter). Aansluitend selecteer je de looptijd van de verbintenis (opties zijn bijv. 1 3 jaar of een altijd opzegbaar contract) en selecteer je een vast of variabel tarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Daarna check je onmiddellijk de goedkoopste energiemaatschappij. Per organisatie vind je wat je per jaar kwijt bent en de aantrekkelijke welkomstbonus. Is het nieuw voor jou? Op onze website tref je handige info over gas, stroom en licht in Voorst.

Alle energiemaatschappijen

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Makkelijk overstappen

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Lagere prijzen voor energie

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar vandaag nog €185

Een lage stroom- en gasrekening. Een goedkoop energiecontract afsluiten. Wie wil dat nou niet? Check op deze pagina alle details.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het lijkt een goede keuze: het energiecontract direct vastzetten voor meerdere jaren. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan is de kortingsactie nog gunstiger. Of juist niet? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Sterker nog: langetermijncontracten zijn prijziger dan contracten die je vastzet voor de korte termijn. Direct een goedkoop energiecontract in Voorst? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Vattenfall.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (op basis van gemiddeld gezin)

Duur Leverancier Premie Bonus/maand 12 maanden
1 jaar Vattenfall €200 €16,67 €1.614,00
3 jaar Vattenfall €420 €11,67 €1.734,00
5 jaar Vattenfall €0 €0 €1.854,00

Naarmate de contractperiode toeneemt liggen de verbruikskosten wat lager. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene stroom wordt ingekocht via duurzame aanbieders. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Denk aan water, wind en zon. Het grote positieve aspect is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Dat is vaak niet het geval. Met deze pagina vergelijk je rap en soepel de populaire groene stroom leveranciers. Hiervoor kies je het selectievakje “100% duurzame energieleveranciers Voorst”. Daarnaast kun je sorteren op energie afkomstig van windmolens of zonnepanelen. Of ga voor uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Populaire groene energie in Voorst:

 1. Anode Energie
 2. MAIN Energie
 3. Pure Energie

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Ieder adres in Voorst waar stroom verbruikt wordt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Met zo’n enkele meter betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Bij de dubbele meters kunnen de tarieven worden uitgesplitst. We hebben het hier over piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een tarief voor de daluren (’s avonds en ’s nachts, in het weekend en reguliere feestdagen). Welke type tarief het goedkoopste is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Verbruik jij een belangrijk deel van jouw stroom rond de daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Neem dit in acht: het valt soms tegen om energie met name in de daluren te gebruiken. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Denk maar aan computers en keukenapparatuur. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En de winst is minimaal. Daarom ons advies: een enkeltarief is duidelijker. Besparen met het dubbeltarief is gewoon lastig. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Lees online nu alles over de aanbieder Essent.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Voorst? Maak dan eerst een keuze uit vaststaande en flexibele prijzen. Wat is nu precies het verschil? En welk type tarief past bij mij? Veel consumenten kiezen voor de vaste energietarieven. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven niet, zolang het contract loopt. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan heb je daar geen profijt van. In de omgeving Voorst is het vaste energietarief veelvuldig afgesloten.

Variabele tarieven
Ga jij voor het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven gedurende jouw contractperiode worden herberekend. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, doorgaans in de periode Juli en Januari. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De wisseling van prijzen zijn niet met zekerheid te zeggen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie bedrijf dat stroom en gas levert? Vind je jouw energierekening te hoog? Mogelijkerwijs kan jij het oude energiecontract opzeggen en daarna overstappen. Overstappen loont. Aanbieders bieden vaak goede welkomstkortingen. Kan ik vandaag al overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik overgaan?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 1 maand. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Voortijdig switchen kan, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €154

 1. Trek na of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Bekijk de actuele energietarieven aangepast op jouw woning.
 3. Kies de beste en betaalbaarste energie-aanbieder.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. Jullie aankomende energieleverancier sluit jouw energie netjes over.
 7. Het nieuwe contract gaat in op de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Voorst zonnepanelen op jouw woning? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Gelderland. Na afloop van elk jaar ontvang je daarvoor een vergoeding. De benaming hiervoor is salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is een vergelijking van energieprijzen een must. Bekijk eens het volgende stappenplan. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Oudwoude.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Is dit getal negatief? Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je ontdekt nu de voordeligste stroom maatschappij die past bij jouw situatie. Doorslaggevend: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Doorslaggevend: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Voorst


Ontdek de goedkoopste energie in Voorst

Is jouw energierekening te hoog? Of is er sprake van verhuizing en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Zoek nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Voorst (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Gelderland)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
Sympatieke service
Scherpe welkomstpremie

logo essent

Essent

Bekende leverancier
Flexibele gasprijs
Scherpe welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Flexibele of vaste prijs
Goede aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
Duidelijke voorwaarden
Mooie welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Variabele gasprijzen
Aantrekkelijke acties

logo current

Qurrent

Groene stroom
Verbruik aanpassen
Mooie welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Vriendelijke service
Hoge welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
Duidelijke voorwaarden
Mooie welkomstpremie

logo engie

Engie

CO2 beperkt
Inzicht in je verbruik
Fikse welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Goede medewerkers
Mooie welkomstbonus

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
Overstaphulp
Fikse welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
Diverse prijsafspraken
Mooie welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Voorst

Ons gasverbruik bepaalt deels de maandelijkse energierekening. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, natuurlijk voor de verwarming, voor heet water uit de kraan en voor sommige keukenapparatuur. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Voorst? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan ontdek je zonder problemen de meest voordelige gasmaatschappij. Met behulp van deze site bekijk je de huidige gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstbonussen. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Voer jullie adresgegevens in en verbruik per jaar in, en vergelijk de gunstigste gas-prijzen voor jouw locatie en gasverbruik (Voorst). Een voordelige partij aangetroffen? Zet dan de overstap in werking. Dit vergt verder geen kennis. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. In die dagen kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Stap nu over in een paar minuten, en pak die welkomstbonus! Ook beschikbaar: Energie vergelijken Glane.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en regel de overstap online in de gemeente Voorst.