Energie vergelijken Waterlandkerkje Start met vergelijken en krijg kortingen tot wel €251


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en binnen mum van tijd energieprijzen vergelijken in Waterlandkerkje? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Gerespecteerde organisaties zijn stroomleveranciers als bijvoorbeeld Energiedirect.nl en Greenchoice. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Waterlandkerkje? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw thuis. Hoe gaat dat? Het stelt maar weinig voor. Voer je postcode en huisnummer in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (kWh stroom en m3 gas) en geef aan welke meter je hebt (dubbele- of enkele meter). Aansluitend kies je de ideale looptijd van het energiecontract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of een flexibel maandcontract) en selecteer je een vast of variabel tarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Vervolgens tref je regelrecht de goedkoopste energieaanbieder. Van iedere leverancier zie je de energiekosten per jaar en de beschikbare welkomstkorting. Direct meer informatie lezen? Op energieaanbiedingvergelijken.nl check je handige info over gas, stroom en licht in Waterlandkerkje.

Alle energiemaatschappijen

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Snel overstappen van aanbieder

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Voordeel op de energierekening

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar direct €242

Een lage gas- en stroomrekening Een voordeliger energiecontract.Dat wil toch iedereen? Lees hieronder alle informatie.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Veel mensen denken als volgt: jouw energiecontract direct afsluiten voor een aantal jaren. Dit kan meestal tot vijf jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. En als loyale klant is de kortingsactie nog gunstiger. Is dit waar? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Nu moet je opletten: lange verbintenissen hebben hogere prijzen i.v.m. kortdurende prijsafspraken. Direct een goedkoop energiecontract in Waterlandkerkje? Selecteer dan een 1-jarig contract. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van NLE .

Een voorbeeld ter illustratie (op basis van gemiddeld gezin)

Duur Leverancier Premie Bonus/maand Jaarkosten
1 jaar NLE €230 €19,17 €1.617,15
3 jaar NLE €410 €11,39 €1.737,15
5 jaar NLE €0 €0 €1.857,15

Bij een contract van bijv. 5 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene stroom wordt op een duurzame manier opgewekt. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het belangrijkste pluspunt is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom een hoger tarief heeft. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Op basis van energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je gauw en gemakkelijk alle groene-stroom maatschappijen. Selecteer het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Waterlandkerkje”. Tip: filter nu ook op stroom opgewekt door een windturbine of zonnepanelen. Of zoek expliciet naar in eigen land opgewekte groene energie.

Veel gekozen groene energie in Waterlandkerkje:

 1. Allure Energie
 2. Energieflex
 3. Noordelijk Lokaal Duurzaam

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elke woning in Waterlandkerkje waar energie geleverd wordt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is het onderscheid tussen de meters? Bij een enkele meter betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Bij de dubbele meters kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. We onderscheiden de piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (na 9 uur ’s avonds, vroeg in de ochtend en met bijv. kerst). Welk tarief voor jullie het meest geschikt is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Consumeer je het leeuwendeel van de energie op daluur momenten? Dan is het dubbeltarief interessant. Echter, let goed op: het vergt heel wat om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Bijvoorbeeld de koeling en de standby-standen. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Het heeft dus een grote impact op je leven. En de opbrengst is marginaal.Veel mensen zeggen daarom: ga voor het enkeltarief. Geld besparen door het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Overigens ben je met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Bekijk alles over de maatschappij Endinet Groep.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Waterlandkerkje? Dan is er de opties voor flexibele of vaststaande prijzen. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? Met welke soort tarief ben ik het beste af? Een veel gekozen mogelijkheid is de vaste energietarieven. Graag informeren we je over de verschillen.

Vast tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven niet, zolang het contract loopt. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Dalen de tarieven tussentijds? Dan heb je daar geen profijt van. In en rondom Waterlandkerkje is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabele tarieven
Prefereer jij het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en de voorwaarden fluctueren. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, in Januari en in Juli. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De wisseling van prijzen is doorgaan lastig te schatten. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie leverancier van energie en gas? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Wellicht kun je je actuele energiecontract opzeggen en overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Maatschappijen bieden je gigantische welkomstacties. Maar per wanneer kan ik overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik overstappen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 1 maand. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Overstappen is mogelijk, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €158

 1. Pluis uit wat de einddatum van het contract is.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Filter de beste en aantrekkelijkste aanbieder.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. Jullie toekomstige energiemaatschappij zegt jouw huidige contract op.
 7. Het kersverse contract gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen met zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Waterlandkerkje zonnepanelen tot je beschikking? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Zeeland. Elk jaar vind hiervoor een compensatie plaats. Dit principe is ‘salderen’. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Randwijk.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Is dit getal negatief? Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je ontdekt ogenblikkelijk de aantrekkelijkste stroom maatschappij voor jouw situatie. Noemenswaardig: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Let op: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Waterlandkerkje


Ontdek de goedkoopste energie in Waterlandkerkje

Betaal jij teveel voor de stroom? Of ga je binnenkort verhuizen en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Zoek nu snel de goedkoopste stroom in Waterlandkerkje (en gas). Energie vergelijken en oversluiten is een fluitje van een cent:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Zeeland)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Kies eventueel voor enkel aanbieders met groene energie.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Selecteer het gewenste energietarief. Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Behulpzame service
Hoge welkomstcadeaus

logo essent

Essent

VerbruiksManager
Vaste prijs gas
Prominente acties

logo eneco

Eneco

HollandseWind
Contract wijzigen
Fikse welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Anna (hulp-app)
Nette service
Sublieme acties

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Duidelijke voorwaarden
Sublieme acties

logo current

Qurrent

Slimme meter
Online verbruik inzien
Interessante acties

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
1 jaar vast of variabel
Scherpe welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
1 jarig contract
Mooie welkomstcadeaus

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
Direct overstappen
Flinke welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Diverse prijsafspraken
Fikse welkomstbonus

logo delta energie

Delta

Slim wonen tips
Flexibele of vaste prijs
Concurrerende acties

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
2 jarig contract
Goede welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Waterlandkerkje

Gasverbruik bepaalt deels de energienota. Wat voor functie heeft gas? Wel, voor de verwarming, om water op te warmen en voor sommige keukenapparatuur. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Waterlandkerkje? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan tref jij zonder moeite de voordeligste aanbieder. Via de vergelijker bekijk je de huidige gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstpremies. Alle gasprijzen op een rij? Voer jouw locatie en het geschatte verbruik per jaar in, en achterhaal de laagste gasprijzen voor jouw woning (Sluis). Een geschikte gasmaatschappij gezien? Zet dan de overstap in werking. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. De nieuwe aanbieder regelt dit. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Tijdens die twee weken ben je vrij om er toch van af te zien. Stap vandaag nog over, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Nu ook online: Energie vergelijken Haghorst.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Sluis.