Energie vergelijken Randwijk Start met vergelijken en bespaar maar liefst €247


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en snel energieprijzen vergelijken in Randwijk? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Waarschijnlijk ken jij aanbieders van stroom als bijvoorbeeld Allure Energie of Fenor. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Randwijk? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw individuele situatie. Hoe werkt dat vergelijken? Het is bijzonder eenvoudig. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, kies het geschatte verbruik (kWh stroom en m3 gas) en kies het type meter (een dubbele of enkele meter). Hierop volgend selecteer je de looptijd van jouw contract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Daarna vergelijk je ogenblikkelijk de goedkoopste energiemaatschappij. Per verstrekker zie je de kosten op jaarbasis en de hoogte van de korting voor nieuwe klanten. Is het onbekend voor jou? Via deze website check je praktische info over stroom, gas en licht in Randwijk.

Alle leveranciers

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Snel overstappen van aanbieder

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Voordeel op de energierekening

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar tot wel €208

Minder betalen voor gas en stroom Op kosten voor energie besparen. Dat laat jij toch niet liggen? Pak deze kans en stap over.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Veel mensen denken als volgt: het energiecontract gewoon vastzetten voor meerdere jaren. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Als je kiest voor een lange periode zijn de voordelen nog veel groter. Is dat zo? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Het tegendeel is waar: lange verbintenissen zijn kostbaarder dan kortstondige contracten. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Randwijk? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Delta .

Een voorbeeld ter illustratie (gemiddeld gezin)

Contract Leverancier Korting Premie/maand Jaarlijks
1 jaar Delta €240 €20 €1.590,95
3 jaar Delta €290 €8,06 €1.710,95
5 jaar Delta €0 €0 €1.830,95

Bij langlopende contracten liggen de verbruikskosten wat lager. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Voordelige groene energie, wie biedt dat aan?

Groene energie heeft betrekking op energie die duurzaam is. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het voornaamste punt is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Met behulp van deze website vergelijk je vluchtig en zonder problemen de populaire groene stroom leveranciers. Kies hierbij voor “alleen duurzame energieleveranciers Randwijk”. Daarnaast kun je sorteren op stroom afkomstig van zonnepanelen/windmolens. Of ga voor groene energie uit NL.

Populaire groene energie in Randwijk:

 1. Energiedirect.nl
 2. Fenor
 3. Noordelijk Lokaal Duurzaam

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elke inwoner van Randwijk waar stroom verbruikt wordt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Werk jij met een enkele meter? Dan is er 1 tarief voor alle stroom. Heb je een dubbele meter, dan kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. We onderscheiden de piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een tarief voor de daluren (na 9 uur ’s avonds, op zaterdagen en zondagen en met bijv. kerst). Welk soort tarief resulteert in de laagste energierekening is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Gebruik je het grootste gedeelte van de stroom op daluur tijden?Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Maar let op: het is een hele uitdaging om stroom vooral in de daluren te consumeren. De meest producten staan thuis continu aan. Neem nou de koelkast of vriezer. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Het heeft dus een grote impact op je leven. En het levert niet veel op. Onze aanbeveling: een enkeltarief is duidelijker. Bezuinigen door het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel vrijer. Check alle details over MAIN Energie.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Randwijk? Dan kun je kiezen voor vaste en variabele tarieven. Op welke punten wijken ze van elkaar af? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? Het gros van de woningen gebruikt de vaste energietarieven. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vaste tarieven
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan veranderen de prijzen niet zolang het contract nog loopt. Een stukje waarborg en vastigheid. Dalen de tarieven tussentijds? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In de regio Randwijk is het vaste energietarief veelvuldig afgesloten.

Variabele tarieven
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan kunnen de energieprijzen en de voorwaarden veranderen. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De prijs en tarief-ontwikkelingen is moeilijk in te schatten. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie huidige energieleverancier? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Doorgaans kun jij jouw huidige energiecontract opzeggen en hierna overstappen. Overstappen loont. Maatschappijen werken met serieuze welkomstkortingen. Wanneer kan ik de overstap maken? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik overgaan?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 1 maand. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €172

 1. Achterhaal wanneer jouw contract afloopt.
 2. Ga energieprijzen vergelijken aangepast op jouw woning.
 3. Selecteer de beste en scherpste aanbieder.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. De toekomstige energiemaatschappij sluit jouw energie netjes over.
 7. Het kersverse contract zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen met zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Randwijk zonnepanelen laten plaatsen? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Gelderland. Is er een contractjaar verstreken, dan zul je hier een compensatie voor krijgen. De benaming hiervoor is salderen. Ook met zonnepanelen is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Bekijk eens het volgende stappenplan. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Leidschendam.

 1. Schat het netto verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Dit kan een negatief getal zijn. Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je treft in een oogopslag de voordeligste energieaanbieder , berekend op basis van jouw gegevens. Aanwijzing: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Let op: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Randwijk


Overstappen naar de goedkoopste energie in Randwijk

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of ga je binnenkort verhuizen en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Check nu snel de goedkoopste stroom in Randwijk (en gas). Energie vergelijken en oversluiten gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Gelderland)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Kies eventueel voor enkel aanbieders met groene energie.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
Simpele voorwaarden
Mooie welkomstpremie

logo essent

Essent

Betrouwbaar
Vaste prijs stroom
Concurrerende acties

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Gemakkelijk oversluiten
Prominente acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Vaste & variabele prijzen
Fikse aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Online account
Flinke aanbiedingen

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
2 jaar vast of variabel
Hoge aanbieding

logo green choice

Green Choice

100% groen
Persoonlijke service
Mooie welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
Tussentijds aanpassen
Scherpe welkomstcadeaus

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Snel af te sluiten
Scherpe aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

Simpel bestelproces
Simpele voorwaarden
Fikse welkomstbonus

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
Eenvoudig afsluiten
Scherpe welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
Sympatieke service
Sublieme kortingen


Prijzen gas vergelijken in Randwijk

Het gas (M3 verbruik) vormt voor een groot deel de maandelijkse energierekening. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, om onze woningen op te warmen, om te douchen en voor sommige keukenapparatuur. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Randwijk? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan tref jij gemakkelijk de aantrekkelijkste leverancier. Met behulp van deze site zoek je snel alle gasprijzen, inclusief acties en welkomstcadeaus. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Kies de postcode, huisnummer en een begroting van het gasverbruik, en bekijk de gunstigste gas-prijzen uit de regio (Overbetuwe). Een betaalbare gasmaatschappij gevonden? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit stelt maar weinig voor. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Binnen dit stadium kun je nog van het contract af. Stap nu over in een paar minuten, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Biervliet.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en start met besparen in de gemeente Overbetuwe.