Energie vergelijken Zeerijp Vergelijk energiemaatschappijen en krijg een korting tot €259


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en razendsnel energieprijzen vergelijken in Zeerijp? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Gerespecteerde organisaties zijn stroomaanbieders als Allure Energie of Powerpeers. En er komen steeds meer aanbieders bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Zeerijp? Vergelijk de prijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe gaat dat? Het is zo gepiept. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (m3 gas en Kwh stroom) en selecteer de gewenste meter (dubbel of enkel). Aansluitend bepaal je de looptijd van het energiecontract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of een flexibel maandcontract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Daarna zie je binnen een paar seconden de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere maatschappij tref je wat je per jaar kwijt bent en de eventuele. cashback-korting. Advies nodig? Op onze website vind je handige info over stroom, gas en licht in Zeerijp.

Alle leveranciers

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Gemakkelijk overstappen

Check je besparing en sluit online snel over

Minder betalen voor energie

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar meteen €211

Bespaar direct op jouw stroom & gas Een voordeliger energiecontract.Wie wil dat nou niet? Bekijk direct meer informatie

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt voor de hand liggend: het energiecontract meteen voor een aantal jaar vastzetten. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. En als je lang kant blijft ontvang je een leuke korting. Klopt dat? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Je zult het niet verwachten: contracten voor meerdere jaren hebben hogere prijzen i.v.m. een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Wil je een goedkoop energiecontract in Zeerijp? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van EnergieFlex .

Een voorbeeld ter illustratie (van een doorsnee-gezin)

Termijn Aanbieder Premie Korting/maand Jaarkosten
1 jaar EnergieFlex €150 €12,50 €1.625,00
3 jaar EnergieFlex €380 €10,56 €1.745,00
5 jaar EnergieFlex €0 €0 €1.865,00

Bij contracten van 2 of 3 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Voordelige groene energie, wie biedt dat aan?

Groene stroom wordt op een duurzame manier opgewekt. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Denk aan water, wind en zon. Het grote positieve aspect is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom duurder is dan grijze energie. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Met onze zoekmachine vergelijk je rap en eenvoudig de populaire groene stroom leveranciers. Klik wel even op het vakje met: “alleen duurzame energieleveranciers Zeerijp”. Tip: filter nu ook op energie afkomstig van windmolens of zonnepanelen. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar slechts groene stroom met NL oorsprong.

Veel gekozen groene energie in Zeerijp:

 1. Clean Energy
 2. Huismerk Energie
 3. Vattenfall

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Ieder adres in Zeerijp die energie verbruikt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Hoe verschillend zijn deze meters? Werk jij met een enkele meter? Dan heb je te maken met 1 tarief. In het geval van een dubbele meter kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. In de volksmond zijn dit piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een afwijkend tarief voor daluren (’s avonds en ’s nachts, in de weekenden en reguliere feestdagen). Welke optie voor jou het goedkoopste is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Consumeer je het leeuwendeel van de stroom in de daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Echter, let goed op: het valt soms tegen om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Voorbeelden zijn computers en keukenapparatuur. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En het levert niet veel op. Daarom ons advies: het enkeltarief is eenvoudiger! Bezuinigen door het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij RENDO Netwerken.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in Zeerijp? Dan kun je kiezen voor variabele of vaste tarieven. Wat is nu precies het verschil? Voor welk prijstype moet ik kiezen? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vaste tarieven
Prefereer jij het vaste tarief? Dan fluctueren de tarieven nooit zolang jouw contract loopt. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan heb je daar geen profijt van. In de plaats Zeerijp zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabele tarieven
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie tijdens het contract fluctueren. Dit gebeurd meermaals per jaar, in Januari en in Juli. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De ontwikkelingen van de prijzen is niet gemakkelijk te voorspellen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet content met jullie leverancier van energie en gas? Vind je jouw energierekening te hoog? Mogelijkerwijs kan jij je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en direct overstappen. Overstappen loont. Leveranciers geven namelijk aantrekkelijke welkomstpremies. Maar wanneer kan ik overstappen? Wat moet ik dan exact doen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik overstappen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van 4 weken. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Eerder opzeggen kan wel, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €177

 1. Ga na of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij gebaseerd op jouw situatie.
 3. Selecteer de beste en voordeligste energie-leverancier.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. Jullie nieuwgekozen aanbieder is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Deze fonkelnieuwe overeenkomst is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Zeerijp zonnepanelen op je adres actief? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Groningen. Elk jaar ontvang je een vereffening. Dit heet salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Bekijk eens het volgende stappenplan. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Sijbrandahuis.

 1. Maak een begroting van het verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Is dit getal negatief? We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Kies bij stroom je netto energieverbruik. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je vindt direct de meest voordelige energieaanbieder gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Doorslaggevend: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Tip: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Zeerijp


Zo vind je de goedkoopste energie in Zeerijp

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Zoek nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Zeerijp (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen doe je met de volgende stappen:

1. Geef de locatie van de woning door (Groningen)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Vaste of juist variabele prijzen?
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook zonnepanelen
Snel overstappen
Interessante acties

logo essent

Essent

Levert panelen
Contract wijzigen
Hoge aanbieding

logo eneco

Eneco

Ook bronwarmte
Verbruik aanpassen
Prominente kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
Tussentijds aanpassen
Prominente acties

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
Variabele gasprijzen
Scherpe welkomstkorting

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
2 jarig contract
Sublieme acties

logo green choice

Green Choice

Meest klantvriendelijk
Nette service
Flinke welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
Flexibele of vaste prijs
Mooie aanbiedingen

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Verbruik aanpassen
Flinke welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Simpel bestelproces
Diverse prijsafspraken
Fikse welkomstbonus

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
Sympatieke service
Hoge aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

14 dagen bedenktijd
Verschillende contracten
Fikse welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Zeerijp

Gasverbruik beslaat het grootste gedeelte van de factuur van de energiemaatschappij. Gas wordt verbruikt om ons huis te verwarmen, om te douchen en om eten te bereiden. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Zeerijp? Met behulp van onze gas-vergelijker bekijk jij gemakkelijk de meest voordelige leverancier. Op die pagina staat een overzicht van alle gasprijzen, met cashback-acties en welkomstbonussen. Alle gasprijzen op een rij? Voer je postcode + huisnummer en een begroting van het gasverbruik, en vergelijk aantrekkelijke gastarieven voor jouw situatie (Loppersum). Een betaalbare maatschappij ontdekt? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Tijdens die twee weken mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Stap nu over in een paar minuten, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Start nu ook met Energie vergelijken Hoog Soeren.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en start met besparen in de gemeente Loppersum.