Energie vergelijken Zijderveld Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en krijg een korting tot €230


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en gauw energieprijzen vergelijken in Zijderveld? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Waarschijnlijk ken jij leveranciers van stroom zoals Energieflex en Noordelijk Lokaal Duurzaam. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Zijderveld? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw thuis. Hoe kan ik beginnen? Heel eenvoudig! Voer een postcode en huisnummer in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (stroom plus gas) en kies het soort meter dat jij hebt (dit is een dubbele of enkele meter). Vervolgens bepaal je de looptijd van het energiecontract (dit kan zijn 2 jaren of een altijd opzegbaar contract) en kies je het gewenste energietarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Vervolgens vind je regelrecht de goedkoopste energieleverancier. Van elke aanbieder vind je wat je per jaar kwijt bent en de optionele welkomstbonus. Is het nieuw voor jou? Via deze website blader je door uitvoerige details over stroom, gas en licht in Zijderveld.

Alle aanbieders

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Makkelijk overstappen

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Minder betalen voor energie

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar eenvoudig €192

Een lage gas- en stroomrekening De energierekening naar beneden. Ook voor jou interessant? Bekijk direct meer informatie

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Veel mensen denken als volgt: het energiecontract meteen vastzetten voor meerdere jaren. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Wanneer je langere tijd klant wordt reken je af tegen nog scherpere tarieven. Of juist niet? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Sterker nog: contracten met een lange looptijd zijn kostbaarder dan contracten die je vastzet voor de korte termijn. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Zijderveld? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van NLE .

Een voorbeeld (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Contract Leverancier Korting Korting/maand Totaal
1 jaar NLE €190 €15,83 €1.625,95
3 jaar NLE €250 €6,94 €1.745,95
5 jaar NLE €0 €0 €1.865,95

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene stroom heeft betrekking op energie die duurzaam is. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Bijvoorbeeld zon, wind en water. De belangrijkste eigenschap dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Veel mensen denken dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Met deze pagina vergelijk je snel & vloeiend aanbieders van groene stroom in de buurt. Selecteer het vakje “100% duurzame energieleveranciers Zijderveld”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op stroom van windmolens of zonnepanelen. Of ga voor enkel groene stroom uit Nederland.

Veel gekozen groene energie in Zijderveld:

 1. Clean Energy
 2. Innova Energie
 3. Pure Energie

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Elke woning in Zijderveld waar stroom verbruikt wordt heeft een enkele of dubbele meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Bij deze enkele meters wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. In het geval van een dubbele meter zijn er twee tarieven. Men spreekt dan over piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een lager tarief in de daluren (na 9 uur ’s avonds, in de weekenden en tijdens o.a. de paasdagen). Welke optie voor jou het goedkoopste is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Verbruik je het leeuwendeel van jouw stroom op daluur momenten? Dan kan het dubbeltarief uit. Echter, let goed op: het is soms best moeilijk om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. De meest producten staan thuis continu aan. Denk aan TV’s, PC’s en kookapparatuur. En wil je meer doen in de daluren? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Het heeft dus een grote impact op je leven. En het levert niet veel op. Onze aanbeveling: ga voor het enkeltarief. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is gewoon lastig. Bovendien ben je met het enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Bekijk alles over de maatschappij Innova Energie.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Zijderveld? Dan kun je kiezen voor een vast of variabel tarief. Maar wat zijn de verschillen? Met welke soort tarief ben ik het beste af? Een veel gekozen mogelijkheid is het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vaste tarieven
Prefereer jij het vaste tarief? Dan fluctueren de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In de omgeving Zijderveld zijn de vaste energietarieven de meest gekozen optie.

Variabele tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen tijdens het contract fluctueren. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, in Januari en in Juli. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. Deze prijsaanpassing is doorgaan lastig te schatten. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet tevreden over jouw huidige energieleverancier? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Dan kun je mogelijk de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen + overstappen. Overstappen loont. Aanbieders van energie en gas werken met enorme welkomstpremies. Maar per wanneer kan ik overstappen? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik wisselen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van een kleine maand. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Voortijdig switchen kan, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €194

 1. Bekijk wanneer jouw contract afloopt.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij aangepast op jouw woning.
 3. Kies de beste en scherpste energie-leverancier.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. Jullie toekomstige maatschappij verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. De nieuwe overeenkomst is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: werkt dat anders?

In Zijderveld zonnepanelen op jullie huis? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Utrecht. Aan het einde van het jaar zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. Dit heet salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Sint Maartensbrug.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Komt hier een negatief cijfer uit? Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je vindt direct de voordeligste maatschappij voor jou. Cruciaal: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Kies een overstapmoment. Goed om te weten: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Zijderveld


Overstappen naar de goedkoopste energie in Zijderveld

Betaal jij teveel voor de stroom? Of staat er een verhuizing op stapel en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Check nu snel de goedkoopste stroom in Zijderveld (en gas). Overstappen na de energievergelijking heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Geef de locatie van de woning door (Utrecht)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Dit is vast of variabel.
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
Goede klantenservice
Mooie aanbieding

logo essent

Essent

Levert panelen
1 jaar vast of variabel
Goede welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
Sympatieke service
Mooie welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
Goede medewerkers
Mooie welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Termijnbedrag wijzigen
Flinke aanbiedingen

logo current

Qurrent

NL windenergie
2 jaar vast of variabel
Mooie welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
Hulp bij overstappen
Mooie aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
Aangename service
Goede welkomstcadeaus

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
Online verbruik inzien
Mooie welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Variabele gasprijzen
Flinke aanbieding

logo delta energie

Delta

Zonneboilers
Eenvoudig afsluiten
Goede welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

14 dagen bedenktijd
Verschillende contracten
Mooie welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Zijderveld

Gasverbruik neemt een groot deel in van de energierekening. Gas gebruiken we om het in huis warm te maken, voor warm water en om het fornuis te gebruiken. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Zijderveld? Met behulp van onze gas-vergelijker check je razendsnel de goedkoopste gas aanbieder. Via onze tool zoek je snel alle gasprijzen, inclusief acties en welkomstbonussen. Direct alle gasprijzen vergelijken? Voer jullie adresgegevens in en het geschatte verbruik per jaar in, en ontdek de meest voordelige gas-tarieven in jouw woonplaats (Vianen). Een goedkope gas leverancier kunnen vinden? Start vandaag nog met besparen! Dit is niet moeilijk. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. De nieuwe aanbieder regelt dit. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. In dat tijdvak mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap nu over in een paar minuten, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Hoornaar.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en stap online over in de gemeente Vianen.