Energie vergelijken Sint Maartensbrug Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar maar liefst €250


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Sint Maartensbrug? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Vertrouwde namen zijn aanbieders van stroom zoals UnitedConsumers en Leon Zeewolde. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Sint Maartensbrug? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw individuele situatie. Hoe doe ik dit? Het is bijzonder eenvoudig. Voer een postcode en huisnummer in, kies het geschatte verbruik (gas en stroom) en kies het soort meter dat jij hebt (enkele- of dubbele meter). Daarna selecteer je jouw ideale looptijd van het contract (dit kan zijn 2 jaren of maandelijks opzegbaar) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Hierop volgend vergelijk je meteen de goedkoopste energieleverancier. Van iedere maatschappij vergelijk je de energiekosten per jaar en de aantrekkelijke welkomstkorting. Hulp nodig bij kiezen? Hier vind je praktische info over gas, stroom en licht in Sint Maartensbrug.

Alle leveranciers

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Overstappen is zo gepiept

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Goedkopere energierekening

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar vandaag nog €241

Een laag tarief voor gas en stroom De energierekening naar beneden. Binnen enkele minuten geregeld. Lees hieronder alle informatie.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het klinkt zo logisch: het energiecontract gewoon aangaan voor meerdere jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan is de kortingsactie nog gunstiger. Of juist niet? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Het tegendeel is waar: langetermijncontracten zijn prijziger dan een beperkte contractperiode. Wil je een goedkoop energiecontract in Sint Maartensbrug? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Eneco.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (van een doorsnee-gezin)

Looptijd Leverancier Bonus Premie/maand 12 maanden
1 jaar Eneco €200 €16,67 €1.599,75
3 jaar Eneco €130 €3,61 €1.719,75
5 jaar Eneco €0 €0 €1.839,75

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar ga je minder betalen voor je gas en stroom. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Denk dan aan wind, water en zon. Het belangrijkste pluspunt is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Middels onze zoekmachine vergelijk je vluchtig en moeiteloos aanbieders van groene stroom in de buurt. Hiervoor kies je het selectievakje “alleen duurzame energieleveranciers Sint Maartensbrug”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op energie afkomstig van zonnepanelen of juist windmolens. Of zoek expliciet naar uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Sint Maartensbrug:

 1. De Vastelastenbond
 2. Energieflex
 3. Noordelijk Lokaal Duurzaam

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Ieder adres in Sint Maartensbrug waar stroom wordt gebruikt heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat is het onderscheid tussen de meters? Werk jij met een enkele meter? Dan betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. In het geval van een dubbele meter kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. We onderscheiden de piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (laat in de avond, in het weekend en reguliere feestdagen). Welk tarief de laagste prijs geeft is, verschilt per situatie.

Consumeer je het grootste gedeelte van jouw stroom tijdens daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Echter, let goed op: het is niet altijd gemakkelijk om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Bijvoorbeeld TV’s, PC’s en kookapparatuur. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En je wint hooguit een paar tientjes. Veel mensen zeggen daarom: het enkeltarief voldoet prima! Geld besparen door het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Overigens ben je met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Check alle details over Coteq Netbeheer.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Sint Maartensbrug? De twee contractsoorten zijn een vast of variabel tarief. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? En welk type tarief past bij mij? Veel consumenten kiezen voor de vaste energietarieven. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan fluctueren de prijzen niet zolang het contract nog loopt. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In de regio Sint Maartensbrug zijn de vaste energietarieven zeer zeker geschikt.

Variabel tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas gedurende jouw contractperiode schommelen. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, in eind Juli en in begin Januari. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De tarieven en prijsverandering is moeilijk in te schatten. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet blij met jouw huidige energie aanbieder? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Mogelijkerwijs kan jij je actuele energiecontract opzeggen en dan overstappen. En de besparing is niet mals. Maatschappijen geven jouw verrassende welkomstkortingen. Maar wanneer kan ik overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik al switchen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van 1 maand. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Voortijdig switchen kan, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €198

 1. Check wanneer jij mag overstappen.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij op basis van jouw gegevens.
 3. Selecteer de beste en voordeligste aanbieder.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. Je nieuwe leverancier zegt jouw huidige contract op.
 7. De nieuwe overeenkomst gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen met zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Sint Maartensbrug zonnepanelen laten plaatsen? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Noord-Holland. Iedere 12 maanden krijg je hier een vergoeding voor. Dit principe is ‘salderen’. Ook met zonnepanelen is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Millingen aan de Rijn.

 1. Bereken je verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Is dit een getal in de min? We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Kies bij stroom je netto energieverbruik. Wek je meer op dan je verbruikt? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je checkt nu de meest goedkope stroomaanbieder voor jou. Aanwijzing: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Kies de datum van overstappen. Belangrijk: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Sint Maartensbrug


Ontdek de goedkoopste energie in Sint Maartensbrug

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of staat er een verhuizing op stapel en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Vind nu snel de goedkoopste stroom in Sint Maartensbrug (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie is een fluitje van een cent:

1. Vul je adresgegevens in (Noord-Holland)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Vaste of juist variabele prijzen?
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
Goede service
Hoge welkomstkorting

logo essent

Essent

Jaren actief
Contract wijzigen
Aanzienlijke acties

logo eneco

Eneco

HollandseWind
1 jarig contract
Scherpe welkomstcadeaus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Goede klantenservice
Fikse welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Persoonlijk advies
Scherpe aanbiedingen

logo current

Qurrent

Groene energie
Goede service
Aantrekkelijke acties

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Flexibele gasprijs
Scherpe aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
Aangename service
Mooie welkomstkorting

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
Diverse prijsafspraken
Prominente kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
Online account
Mooie welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Warmtepompen
Inzicht in je verbruik
Goede welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
Overstaphulp
Interessante acties


Prijzen gas vergelijken in Sint Maartensbrug

Gasverbruik bepaalt deels de energienota. Wat voor functie heeft gas? Wel, om ons huis te verwarmen, om te douchen en om eten te bereiden. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Sint Maartensbrug? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan zoek jij makkelijk de voordeligste gasmaatschappij. Op deze website staat een overzicht van alle gasprijzen, inclusief acties en welkomstbonussen. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Geef je postcode, huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en check aantrekkelijke gastarieven in jouw woonplaats (Schagen). Een voordelige maatschappij gevonden? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit vergt verder geen kennis. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Tijdens die twee weken mag je het contract altijd nog ontbinden. Waar wacht je op? Stap meteen over, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Nu ook online: Energie vergelijken De Weere.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Schagen.