Energie vergelijken Zorgvlied Vergelijk alle energieleveranciers en ontvang een voordeel tot €297


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en gauw energieprijzen vergelijken in Zorgvlied? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Toonaangevende partijen zijn leveranciers van stroom zoals Budget Energie en Innova Energie. En er komen steeds meer aanbieders bij. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Zorgvlied? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw situatie. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het is simpel. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, schat jouw verbruik (stroom plus gas) en kies het soort meter, (voor dubbel- of enkel tarief). Daarna bepaal je de looptijd van jouw energiecontract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of een flexibel maandcontract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Vervolgens zie je binnen een paar seconden de goedkoopste energiemaatschappij. Per verstrekker vergelijk je wat je per jaar kwijt bent en de eventuele. korting. Is het nieuw voor jou? Via deze website check je rijke informatie over gas, stroom en licht in Zorgvlied.

Alle energieaanbieders

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Makkelijk overstappen

Check je besparing en sluit online snel over

Goedkopere energierekening

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar tot wel €262

Bespaar direct op jouw stroom & gas Minder betalen voor je energie. Binnen enkele minuten geregeld. Wij leggen het allemaal voor je uit.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt verstandig: het energiecontract slim aangaan voor meerdere jaren. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. Wanneer je langere tijd klant wordt reken je af tegen nog scherpere tarieven. Is dit waar? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Nee, het wordt nog mooier: energiecontracten met een lange looptijd zijn gepeperder dan kortlopende contracten. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Zorgvlied? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Budget Energie .

Rekenvoorbeeld (gemiddeld gezin)

Termijn Leverancier Bonus Bonus/maand Jaarkosten
1 jaar Budget Energie €120 €10 €1.626,35
3 jaar Budget Energie €330 €9,17 €1.746,35
5 jaar Budget Energie €0 €0 €1.866,35

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar liggen de verbruikskosten wat lager. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene stroom is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Windmolens, zonnecellen en water. Het voornaamste punt is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom een hoger tarief heeft. Dat is vaak niet het geval. Aan de hand van deze website vergelijk je vluchtig en moeiteloos groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Activeer hiervoor de filter “alleen duurzame energieleveranciers Zorgvlied”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op stroom opgewekt door zonnepanelen/windmolens. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Zorgvlied:

 1. Anode Energie
 2. Leon Zeewolde
 3. Qurrent

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Ieder adres in Zorgvlied waar stroom verbruikt wordt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Hoe verschillend zijn deze meters? Heb je een enkele meter? Dan heb je te maken met 1 tarief. Met zo’n dubbele meter kunnen de tarieven worden uitgesplitst. We onderscheiden de piekuren (overdag) en een apart tarief voor daluren (laat in de avond, in de weekenden en met bijv. kerst). Welke van deze opties het meest geschikt is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Consumeer jij een belangrijk deel van jouw stroom op daluur tijden?Dan kan het dubbeltarief uit. Houdt dit in gedachten: het vergt heel wat om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Onder andere computers en keukenapparatuur. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En het levert niet veel op. Wij adviseren daarom: het enkeltarief voldoet prima! Geld besparen door het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel vrijer. Bekijk alles over de maatschappij Pure Energie.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Zorgvlied? Dan heb je de keuze tussen een vast of variabel tarief. Waarin verschillen deze van elkaar? Voor welk prijstype moet ik kiezen? Een veel gekozen mogelijkheid is de vaste energietarieven. Graag informeren we je over de verschillen.

Vaste tarieven
Ga jij voor het vaste tarief? Dan wijzigen de tarieven nooit zolang jouw contract loopt. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In de omgeving Zorgvlied zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabel tarief
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven binnen jouw contract aangepast worden. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De tarieven en prijsverandering kun je lastig aan zien komen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet te spreken over jouw leverancier van energie en gas? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Dan kun je mogelijk jouw huidige energiecontract opzeggen en direct overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Aanbieders bieden namelijk aantrekkelijke welkomstaanbiedingen. Wanneer kan ik de overstap maken? Maar hoe werkt dat precies? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik overstappen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van meerdere weken. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Voortijdig switchen kan, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €298

 1. Bekijk wanneer jouw contract afloopt.
 2. Bekijk de actuele energietarieven aangepast op jouw woning.
 3. Spot de beste en scherpste stroomleverancier.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. Je toekomstige maatschappij zegt jouw huidige contract op.
 7. De aankomende overeenkomst zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen met zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Zorgvlied zonnepanelen op jouw woning? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Drenthe. Aan het einde van het jaar ontvang je daarvoor een vergoeding. Dit principe is ‘salderen’. Voor huishoudens met zonnepanelen is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Sint-Michielsgestel.

 1. Schat het netto verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Is dit getal negatief? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je ziet in een oogopslag de meest voordelige stroom maatschappij , berekend op basis van jouw gegevens. Doorslaggevend: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Kies een overstapmoment. Interessant: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Zorgvlied


Ontdek de goedkoopste energie in Zorgvlied

Is jouw energierekening te hoog? Of staat er een verhuizing op stapel en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Kies nu moeiteloos de goedkoopste stroom in Zorgvlied (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen is erg eenvoudig:

1. Geef de locatie van de woning door (Drenthe)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? De opties zijn vast of variabel.
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Termijnbedrag wijzigen
Goede welkomstpremie

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
1 jarig contract
Prominente acties

logo eneco

Eneco

Uniek EcoGas
Gemakkelijk oversluiten
Flinke welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
Direct overstappen
Concurrerende acties

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Goede medewerkers
Scherpe welkomstkorting

logo current

Qurrent

Slimme meter
2 jaar vast of variabel
Prominente kortingen

logo green choice

Green Choice

Meest klantvriendelijk
Snel oversluiten
Sublieme acties

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
Online account
Goede welkomstkorting

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
Snel overstappen
Hoge aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Flexibele of vaste prijs
Scherpe aanbieding

logo delta energie

Delta

Zonneboilers
2 jaar vast of variabel
Mooie welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
Goede klantenservice
Hoge welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Zorgvlied

Gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de energierekening. Het gas wordt doorgaans gebruikt voor de verwarming, voor warm water en voor bijv. keukenapparaten. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Zorgvlied? Door de gas-vergelijker tool in te vullen vergelijk je makkelijk de meest voordelige gasmaatschappij. Via de vergelijker kun je alle gasprijzen bekijken, inclusief lopende kortingen en welkomstbonussen. Weten wat jij per maand kunt besparen? Kies de postcode, huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en vind de laagste gastarieven voor jouw locatie en gasverbruik (Westerveld). Een geschikte organisatie gezien? Zet dan de overstap in werking. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Gedurende deze 14 dagen kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Sluit online je contract over, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Houwerzijl.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en start met besparen in de gemeente Westerveld.