Energie vergelijken 2e Valthermond Vergelijk alle energieleveranciers en krijg kortingen tot wel €230


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en vlug energieprijzen vergelijken in 2e Valthermond? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Denk hierbij aan stroomleveranciers zoals Energiedirect.nl of Innova Energie. En het aanbod groeit. Wie levert nu de goedkoopste stroom in 2e Valthermond? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe kan ik beginnen? Het is bijzonder eenvoudig. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, kies het geschatte verbruik (stroom plus gas) en kies het soort meter dat jij hebt (een dubbele of enkele meter). Verder kies je de looptijd van de verbintenis (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of een altijd opzegbaar contract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Aansluitend vind je direct de goedkoopste energieleverancier. Van iedere aanbieder zie je de energiekosten per jaar en de optionele cashback-korting. Is het onbekend voor jou? Hier check je handige info over gas, stroom en licht in 2e Valthermond.

Alle energiemaatschappijen

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Makkelijk overstappen

Check je besparing en sluit online snel over

De energierekening omlaag

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar meteen €203

Een lage gas- en stroomrekening Een voordeliger energiecontract.Dat wil toch iedereen? Check op deze pagina alle details.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het klinkt voor de hand liggend: het energiecontract slim voor een langere periode vastzetten. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. En als loyale klant ontvang je een leuke korting. Is dat zo? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Let nu goed op: lange verbintenissen hebben hogere prijzen i.v.m. kortstondige contracten. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in 2e Valthermond? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. We hebben een berekening gemaakt van Vattenfall.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Premie Korting/maand 12 maanden
1 jaar Vattenfall €110 €9,17 €1.510,05
3 jaar Vattenfall €110 €3,06 €1.630,05
5 jaar Vattenfall €0 €0 €1.750,05

Bij contracten van 2 of 3 jaar daalt het tarief voor gas en stroom. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het belangrijkste pluspunt is dat er geen uitstoot van CO2 is. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Je hoort regelmatig dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Via deze website vergelijk je rap en soepel de verschillende aanbieders van groene stroom. Klik wel even op het vakje met: “100% duurzame energieleveranciers 2e Valthermond”. Tip: filter nu ook op stroom van een windturbine of zonnepanelen. Of zoek naar in eigen land opgewekte groene energie.

Veel gekozen groene energie in 2e Valthermond:

 1. De Vastelastenbond
 2. Engie
 3. Qwint

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elk huis in 2e Valthermond waar energie geleverd wordt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is precies het verschil? Bij deze enkele meters wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Wanneer je een dubbele meter hebt kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. In de volksmond zijn dit piekuren (overdag) en een afwijkend tarief voor daluren (’s avonds en ’s nachts, in de weekenden en met feestdagen). Welke optie voor jou het goedkoopste is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Verbruik je het grootste gedeelte van jouw stroom tijdens deze daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Goed om te weten: het vraagt nogal wat planning om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. De meest producten staan thuis continu aan. Onder andere de vrieskist of WIFI. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je planning dien je dus altijd aan te passen. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Wij adviseren daarom: kies voor het enkeltarief. De energierekening verlagen met het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Overigens ben je met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Bekijk direct de aanbieder Allure Energie.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in 2e Valthermond? Dan heb je de keuze tussen een variabel en vast tarief. Wat is nu precies het verschil? En wat past bij mijn situatie? Het gros van de woningen gebruikt het vaste energietarief. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vaste tarieven
Prefereer jij het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven niet, zolang het contract loopt. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Dalen de tarieven tussentijds? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In de plaats 2e Valthermond zijn de vaste energietarieven zeer zeker geschikt.

Variabele tarieven
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en de voorwaarden opnieuw bepaald worden. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, in Januari en in Juli. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De prijs en tarief-ontwikkelingen is moeilijk in te schatten. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie bedrijf dat stroom en gas levert? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Mogelijkerwijs kan jij de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en overstappen. Overstappen loont. Leveranciers bieden namelijk enorme welkomstpremies. Kan ik vandaag al overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik overstappen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Let dan zeker op de opzegtermijn van 4 weken. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. De hoogte van de boete loopt op tot €271

 1. Check wat de einddatum van het contract is.
 2. Check energieprijzen gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Spot de beste en aantrekkelijkste stroomleverancier.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. De nieuwgekozen energieleverancier regelt de overstap.
 7. Deze aankomende overeenkomst zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen met zonnepanelen: hoe werkt dat?

In 2e Valthermond zonnepanelen op jouw woning? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Drenthe. Elk jaar ontvang je een vereffening. Dit principe is ‘salderen’. Zeker als je zonnepanelen hebt is een vergelijking van energieprijzen een must. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in St. Willebrord.

 1. Schat het netto verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Komt hier een negatief cijfer uit? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je ontdekt nu de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw situatie. Noemenswaardig: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Tip: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken 2e Valthermond


Profiteer van de goedkoopste energie in 2e Valthermond

Is jouw energierekening te hoog? Of is er sprake van verhuizing en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Bekijk nu makkelijk de goedkoopste stroom in 2e Valthermond (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen doe je met de volgende stappen:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Drenthe)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
2 jaar vast of variabel
Goede welkomstbonus

logo essent

Essent

Jaren actief
Behulpzame service
Concurrerende kortingen

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
Verbruik advies
Hoge welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
3 jaar vast of variabel
Concurrerende kortingen

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Vriendelijke service
Flinke welkomstbonus

logo current

Qurrent

Windtegoed
Nette service
Hoge aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Duidelijke voorwaarden
Flinke welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
Snel af te sluiten
Hoge aanbiedingen

logo engie

Engie

97% tevredenheid
1 jaar vast of variabel
Goede welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
Vaste prijs stroom
Goede aanbiedingen

logo delta energie

Delta

Zonneboilers
Hulp bij overstappen
Goede aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
Diverse prijsafspraken
Flinke welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in 2e Valthermond

Het verbruikte gas vormt voor een groot deel de energierekening. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, om onze woningen op te warmen, voor het verwarmen van water en om het fornuis te gebruiken. Wat is de goedkoopste gasleverancier in 2e Valthermond? Met behulp van onze gas-vergelijker ontdek je nu de voordeligste leverancier. Op deze website bekijk je de huidige gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstbonussen. Weten wat jij per maand kunt besparen? Voer jullie adresgegevens in en een begroting van het gasverbruik, en ontdek de goedkoopste gasprijzen in jouw woonplaats (Borger-Odoorn). Een interessante aanbieder gezien? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Tijdens die twee weken mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Waar wacht je op? Stap meteen over, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Start nu ook met Energie vergelijken Joure.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Borger-Odoorn.