Energie vergelijken St. Willebrord Check alle energiemaatschappijen en bespaar maar liefst €225


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en razendsnel energieprijzen vergelijken in St. Willebrord? De keuze is vandaag de dag erg groot. Denk aan erkende stroomaanbieders als bijvoorbeeld Essent of HVC. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Wie levert nu de goedkoopste stroom in St. Willebrord? Vergelijk de prijzen voor jouw thuis. Hoe kan ik beginnen? Eigenlijk is het kinderspel. Vul je locatie in, kies het geschatte verbruik (kWh stroom en m3 gas) en geef aan welke meter je hebt (voor dubbel- of enkel tarief). Verder selecteer je jouw ideale looptijd van de overeenkomst (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Daarna vergelijk je ogenblikkelijk de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere organisatie vind je wat je per jaar kwijt bent en de eventuele. welkomstkorting. Meer weten over de verschillende aanbieders? Via deze website vind je rijke informatie over stroom, gas en licht in St. Willebrord.

Alle aanbieders

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Snel online overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Goedkopere energierekening

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar eenvoudig €228

De goedkoopste stroom en gas De energierekening naar beneden. Ook voor jou interessant? Hieronder vind je alle uitleg.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Veel mensen denken als volgt: het energiecontract gelijk voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. Als je kiest voor een lange periode zijn de voordelen nog veel groter. Of toch niet? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Sterker nog: contracten met een lange looptijd zijn prijziger dan een kortdurend contract. Direct een goedkoop energiecontract in St. Willebrord? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van NLE .

Rekenvoorbeeld (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Premie Premie/maand 12 maanden
1 jaar NLE €180 €15,00 €1.602,65
3 jaar NLE €390 €10,83 €1.722,65
5 jaar NLE €0 €0 €1.842,65

Naarmate de contractperiode toeneemt betaal jij een voordeliger tarief. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene stroom wordt op een duurzame manier opgewekt. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het voornaamste punt is dat er geen CO2 vrijkomt. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Vaak wordt beweerd dat groene stroom erg duur is. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Met de vergelijker vergelijk je supersnel en moeiteloos de verschillende aanbieders van groene stroom. Hiervoor kies je het selectievakje “100% duurzame energieleveranciers St. Willebrord”. Optioneel kun je zelfs filteren op stroom afkomstig van wind of de zon. Of zoek naar slechts groene stroom met NL oorsprong.

Bekende maatschappijen met groene stroom in St. Willebrord:

 1. Anode Energie
 2. Huismerk Energie
 3. Pure Energie

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Iedere bewoner van St. Willebrord waar stroom verbruikt wordt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat is het onderscheid tussen de meters? Werk jij met een enkele meter? Dan betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Heb je een dubbele meter, dan kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. We hebben het hier over piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een lager tarief in de daluren (laat in de avond, op zaterdagen en zondagen en nationale feestdagen). Welk soort tarief de laagste prijs geeft is, verschilt enorm per situatie.

Gebruik jij meer dan 50% van jouw stroom op daluur tijden?Dan is het dubbeltarief interessant. Goed om te weten: het valt soms tegen om energie met name in de daluren te gebruiken. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Neem nou TV’s, PC’s en kookapparatuur. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Het heeft dus een grote impact op je leven. En de winst is minimaal. Onze aanbeveling: kies voor het enkeltarief. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is niet eenvoudig. Bovendien ben je met het enkeltarief veel vrijer. Ga aan de slag met energie van MAIN Energie.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in St. Willebrord? Het aanbod bestaat uit een vast of variabel tarief. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? Met welke soort tarief ben ik het beste af? In de basis kiezen de meeste mensen voor het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen tijdens het contract niet. Zo weet je waar je aan toe bent. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan heb je daar geen profijt van. In en rondom St. Willebrord zijn de vaste energietarieven veelvuldig afgesloten.

Variabele tarieven
Ga jij voor het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom en leveringsvoorwaarden worden herberekend. Dit gebeurd meermaals per jaar, in eind Juli en in begin Januari. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De prijsontwikkeling is doorgaan lastig te schatten. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet content met jullie aanbieder van gas en licht? Vind je de energienota aan de hoge kant? Tegenwoordig kan jij wellicht je actuele energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Aanbieders van energie en gas hebben gewoonlijk sensationele welkomst vergoedingen. Wanneer kan ik de overstap maken? En hoe doe ik dat? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik veranderen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Let dan zeker op de opzegtermijn van 4 weken. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Voortijdig switchen kan, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €164

 1. Controleer of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Check energieprijzen gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Filter de beste en voordeligste leverancier.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. De aankomende energiemaatschappij zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Deze fonkelnieuwe overeenkomst wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen en zonnepanelen: werkt dat anders?

In St. Willebrord zonnepanelen tot je beschikking? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Noord-Brabant. Iedere 12 maanden zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. Dit noemen we salderen. Ook met zonnepanelen is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Nieuw- en Sint Joosland.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Dit kan een negatief getal zijn. We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Je vult het berekende stroomverbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je checkt ogenblikkelijk de voordeligste leverancier , berekend op basis van jouw gegevens. Cruciaal: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Kies de datum van overstappen. Doorslaggevend: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken St. Willebrord


Stap over naar de goedkoopste energie in St. Willebrord

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Bekijk nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in St. Willebrord (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie doe je met de volgende stappen:

1. Geef de locatie van de woning door (Noord-Brabant)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Selecteer het gewenste energietarief. Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
Goede service
Prominente kortingen

logo essent

Essent

Betrouwbaar
Duidelijke voorwaarden
Goede aanbieding

logo eneco

Eneco

Ook bronwarmte
Variabele gasprijzen
Fikse aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
1 jaar vast of variabel
Hoge aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Vaste prijs gas
Goede welkomstbonus

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
Vaste prijs gas
Fikse welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Flexibele gasprijs
Fikse aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
Verbruik advies
Goede aanbieding

logo engie

Engie

CO2 beperkt
2 jaar vast of variabel
Hoge welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
Goede medewerkers
Flinke welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
Goede medewerkers
Scherpe welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
Maandelijks bijstellen
Fikse aanbieding


Prijzen gas vergelijken in St. Willebrord

Jullie gasverbruik vormt voor een groot deel de energienota. Het gas wordt doorgaans gebruikt voor de verwarming van het huis, voor het verwarmen van water en om het fornuis te gebruiken. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in St. Willebrord? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan tref jij makkelijk de aantrekkelijkste aanbieder. Via de vergelijker doorzoek je de gasprijzen, met cashback-acties en welkomstpremies. Direct alle gasprijzen vergelijken? Voer jullie adresgegevens in en het geschatte jaarverbruik in, en check de laagste gasprijzen uit de regio (Rucphen). Een betaalbare partij kunnen vinden? Start vandaag nog met besparen! Dit vergt verder geen kennis. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. De nieuwe aanbieder regelt dit. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Tijdens die twee weken mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Sluit online je contract over, en pak die welkomstbonus! Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Doldersum.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en stap online over in de gemeente Rucphen.