Energie vergelijken Aadorp Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en bespaar wel €295


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en haastig energieprijzen vergelijken in Aadorp? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Toonaangevende partijen zijn stroommaatschappijen zoals bijv. Budget Energie of Leon Zeewolde. En het aanbod groeit. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Aadorp? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw woning. Hoe dat werkt? Het is simpel. Geef je postcode en huisnummer door, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (stroom plus gas) en selecteer de elektriciteitsmeter (voor dubbel- of enkel tarief). Hierop volgend maak je een keuze voor de looptijd van het energiecontract (bijvoorbeeld 1 jaar of maandelijks opzegbaar) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Vervolgens tref je ogenblikkelijk de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke maatschappij vergelijk je de kosten op jaarbasis en de beschikbare korting. Zoek je wat handig naslagwerk? Op onze website tref je uitvoerige details over stroom, gas en licht in Aadorp.

Alle energieaanbieders

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Overstappen is zo gepiept

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Bespaar op je energierekening

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar tot wel €229

Een laag tarief voor gas en stroom Minder betalen voor je energie. Dat is voor iedereen relevant. Check op deze pagina alle details.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt een goede keuze: het energiecontract slim ondertekenen voor een langdurige periode. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. En als je lang kant blijft krijg je een hogere korting. Mee eens? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Je zult het niet verwachten: contracten voor meerdere jaren zijn gepeperder dan kortdurende prijsafspraken. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Aadorp? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). We hebben een berekening gemaakt van Essent .

Een voorbeeld (gerekend met een gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Bonus Bonus/maand Jaarlijks
1 jaar Essent €120 €10 €1.510,10
3 jaar Essent €120 €3,33 €1.630,10
5 jaar Essent €0 €0 €1.750,10

Bij een contract van bijv. 5 jaar zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene energie wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Denk dan aan wind, water en zon. Het grootste voordeel is dat er geen uitstoot van CO2 is. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom erg duur is. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Met behulp van deze website vergelijk je snel & zonder problemen de populaire groene stroom leveranciers. Klik wel even op het vakje met: “100% duurzame energieleveranciers Aadorp”. Daarnaast kun je sorteren op energie afkomstig van windmolens en/of zonnepanelen. Of filter op alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Aadorp:

 1. Vandebron
 2. Essent
 3. Pure Energie

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elk huis in Aadorp met toegang tot energie is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is het onderscheid tussen de meters? Met zo’n enkele meter betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Wanneer je een dubbele meter hebt zijn er twee tarieven. Men spreekt dan over piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een tarief voor de daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, vroeg in de ochtend en met feestdagen). Welke type tarief het beste is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Gebruik je het grootste gedeelte van de stroom tijdens deze daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Maar let op: het is een hele uitdaging om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Bijvoorbeeld de vrieskist of WIFI. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Het heeft dus een grote impact op je leven. Het levert ook nog eens weinig op. Wij adviseren daarom: selecteer het enkeltarief. Besparen met dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Voorts is een huishouden met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Check alle details over Anode Energie.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Ga je overstappen van energie in Aadorp? Dan heb je de keuze tussen een variabel en vast tarief. Maar wat is precies het onderscheid? Voor welk prijstype moet ik kiezen? Het gros van de woningen gebruikt het vaste energietarief. Graag informeren we je over de verschillen.

Vaste tarieven
Ga jij voor het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen nooit zolang jouw contract loopt. Zo weet je waar je aan toe bent. Gaan de prijzen omlaag? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. Rondom Aadorp zijn de vaste energietarieven veelvuldig afgesloten.

Variabele tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom en leveringsvoorwaarden wisselen. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, vaak is dat in januari en in juli. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De tarieven en prijsverandering zijn niet met zekerheid te zeggen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet tevreden over jouw aanbieder van gas en licht? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Doorgaans kun jij jouw huidige energiecontract opzeggen en snel overstappen. Overstappen loont. Aanbieders stunten met enorme welkomstacties. Maar wanneer kan ik overstappen? En hoe doe ik dat? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik veranderen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van 1 maand. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Heb je een contract met vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Overstappen is mogelijk, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €248

 1. Check wanneer jouw contract afloopt.
 2. Check energieprijzen met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Sorteer de beste en goedkoopste stroomleverancier.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. Jullie nieuwgekozen energiemaatschappij zegt jouw huidige contract op.
 7. Het aankomende contract gaat in op de gekozen datum.

Overstappen met zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Aadorp zonnepanelen op je adres actief? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Overijssel. Elk jaar zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. Dit principe is ‘salderen’. Ook met zonnepanelen is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Bekijk eens het volgende stappenplan. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in St. Annaparochie.

 1. Schat het netto verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Komt hier een negatief cijfer uit? Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je vindt ogenblikkelijk de goedkoopste maatschappij die past bij jouw situatie. Advies: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Goed om te weten: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Aadorp


Ontdek de goedkoopste energie in Aadorp

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Zoek nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Aadorp (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen is erg eenvoudig:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Overijssel)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Geef aan of je duurzame energie wil.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Grootste aanbieder
Simpele voorwaarden
Hoge aanbiedingen

logo essent

Essent

Bekende leverancier
Vaste prijs stroom
Mooie welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Ook bronwarmte
Meerdere contracten
Aanzienlijke acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
Direct overstappen
Verleidelijke kortingen

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Maandelijks bijstellen
Goede welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

Groene stroom
Variabele gasprijzen
Mooie welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
1 jaar vast of variabel
Flinke welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
3 jaar vast of variabel
Concurrerende acties

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Online verbruik inzien
Concurrerende acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Sinds 2002
Diverse prijsafspraken
Fikse aanbiedingen

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
Simpele voorwaarden
Interessante acties

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
Simpele voorwaarden
Verleidelijke acties


Prijzen gas vergelijken in Aadorp

Het gas (M3 verbruik) heeft een groot aandeel in de energierekening. Waarvoor gebruiken we gas? Nou om onze woningen op te warmen, voor heet water uit de kraan en koken op een fornuis. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Aadorp? Door onze gas-vergelijker te gebruiken vergelijk je binnen een paar seconden de meest betaalbare gasleverancier. Op die pagina vind je actuele gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstbonussen. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Geef je postcode, huisnummer en het geschatte verbruik per jaar in, en vind de goedkoopste gastarievenuit de regio (Almelo). Een betaalbare gas leverancier ontdekt? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Binnen deze 2 weken mag je het contract altijd nog ontbinden. Waar wacht je op? Stap meteen over, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Jouswier.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en regel de overstap online in de gemeente Almelo.