Energie vergelijken Aagtekerke Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en bespaar wel €225


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Aagtekerke? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Bekende namen zijn leveranciers van stroom zoals Clean Energy of Powerpeers. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Aagtekerke? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw situatie. Hoe doe ik dit? Het is een fluitje van een cent. Voer een postcode en huisnummer in, begroot jouw totale verbruik (kWh stroom en m3 gas) en geef aan welke meter je hebt (enkele- of dubbele meter). Hierop volgend maak je een keuze voor de looptijd van de verbintenis (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of direct opzegbaar) en kies je het gewenste energietarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Hierop volgend zie je regelrecht de goedkoopste energieaanbieder. Per verstrekker zie je de jaarlijkse kosten en de optionele cashback-korting. Wil je aanvullende informatie? Op onze website check je handige info over gas, stroom en licht in Aagtekerke.

Alle energieaanbieders

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Overstappen is zo gepiept

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Bespaar op je energierekening

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar vandaag nog €181

De goedkoopste stroom en gas Een voordeliger energiecontract.Dat laat jij toch niet liggen? Check op deze pagina alle details.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Veel mensen denken als volgt: het energiecontract direct voor een langere periode vastzetten. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. En als je lang kant blijft kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Is dat zo? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Je zult het niet verwachten: lange verbintenissen hebben hogere prijzen i.v.m. een kortdurend contract. Direct een goedkoop energiecontract in Aagtekerke? Selecteer dan een 1-jarig contract. We hebben een berekening gemaakt van Eneco .

Rekenvoorbeeld (op basis van gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Korting Bonus/maand Overzicht
1 jaar Eneco €130 €10,83 €1.510,15
3 jaar Eneco €130 €3,61 €1.630,15
5 jaar Eneco €0 €0 €1.750,15

Bij een lang contract betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene energie heeft betrekking op energie die duurzaam is. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. O.a. zonnepanelen en windturbines. De belangrijkste eigenschap de besparing op CO2 en afvalstoffen. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom duurder is dan grijze energie. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Via onze tool vergelijk je snel & eenvoudig alle groene-stroom maatschappijen. Klik wel even op het vakje met: “uitsluitend duurzame energieleveranciers Aagtekerke”. Tip: filter nu ook op energie afkomstig van wind of de zon. Of ga voor enkel groene stroom uit Nederland.

Voorbeelden van groene energie in Aagtekerke:

 1. Budget Energie
 2. Innova Energie
 3. Powerpeers

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elk huis in Aagtekerke waar stroom verbruikt wordt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat is precies het verschil? Heb je een enkele meter? Dan betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Bij een dubbele meter kun je kiezen voor 2 tarieven. We hebben het hier over piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) een een prijs voor daluren (laat in de avond, voor 7 uur ’s ochtends en reguliere feestdagen). Welk tarief voor jullie het beste is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Gebruik je het grootste gedeelte van jouw stroom tijdens deze daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Houdt dit in gedachten: het is niet altijd gemakkelijk om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Voorbeelden zijn de vrieskist of WIFI. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Het heeft dus een grote impact op je leven. En de winst is minimaal. Wij adviseren daarom: selecteer het enkeltarief. Besparen met het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Overigens ben je met een enkeltarief veel vrijer. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Budget Energie.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Ga je overstappen van energie in Aagtekerke? Dan heb je de keuze tussen een variabel en vast tarief. Maar wat is precies het onderscheid? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? De meest gekozen optie is het vaste energietarief. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vaste tarieven
Prefereer jij het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen tijdens het contract niet. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan zul jij daar niks van merken. In de omgeving Aagtekerke zijn de vaste energietarieven het meest populair.

Variabele tarieven
Kies jij het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en leveringsvoorwaarden schommelen. Dit gebeurd meermaals per jaar, vaak is dat in januari en in juli. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De prijsontwikkeling kun je lastig aan zien komen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet blij met jouw actuele energieleverancier? Betaal je teveel voor stroom en gas? Dan kun je mogelijk jouw huidige energiecontract opzeggen en snel overstappen. En de besparing is niet mals. Aanbieders van energie en gas bieden vaak immense welkomstkortingen. Per wanneer kan ik overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik overstappen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van een kleine maand. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Voortijdig switchen kan, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €206

 1. Controleer of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Check energieprijzen op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Zoek de beste en goedkoopste aanbieder.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. Je nieuwgekozen energieaanbieder regelt de overstap.
 7. De aankomende overeenkomst wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen + zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Aagtekerke zonnepanelen laten plaatsen? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Houd je elke maand stroom over? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Zeeland. Per jaar krijg je hier een vergoeding voor. Dit principe is ‘salderen’. Zeker als je zonnepanelen hebt is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in St. Jacobiparochie.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je ziet ogenblikkelijk de meest voordelige stroom maatschappij voor jouw woning en verbruik. Goed om te weten: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Selecteer een overstapdatum. Cruciaal: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Aagtekerke


Ontdek de goedkoopste energie in Aagtekerke

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of ga je binnenkort verhuizen en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Kies nu snel de goedkoopste stroom in Aagtekerke (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen is erg eenvoudig:

1. Geef de locatie van de woning door (Zeeland)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook stadswarmte
Vaste & variabele prijzen
Mooie welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Betrouwbaar
3 jarig contract
Goede aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
Inzicht in je verbruik
Hoge welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Anna (hulp-app)
Verschillende contracten
Aantrekkelijke kortingen

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Vaste & variabele prijzen
Aantrekkelijke kortingen

logo current

Qurrent

Windtegoed
Verbruik advies
Goede welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Direct overstappen
Fikse aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
Nette klantenservice
Mooie welkomstpremie

logo engie

Engie

ENGIE app
Inzicht in je verbruik
Prominente acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Simpel bestelproces
Aangename service
Goede welkomstbonus

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
Charmante service
Goede welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

Terugleververgoeding
2 jaar vast of variabel
Fikse welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Aagtekerke

Het verbruikte gas is een belangrijk onderdeel van de energierekening. Gas wordt vooral gebruikt voor de verwarming, om water op te warmen en koken op een fornuis. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Aagtekerke? Met behulp van onze gas-vergelijker ontdek je binnen no-time de meest betaalbare aanbieder. Met behulp van deze site kun je alle gasprijzen bekijken, en uiteraard de scherpe acties en welkomstbonussen. Direct alle gasprijzen vergelijken? Vul jouw postcode en verbruik per jaar in, en vind de gunstigste gas-prijzen voor jouw situatie (Veere). Een voordelige gasmaatschappij ontdekt? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit stelt maar weinig voor. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Binnen dit stadium kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Stap nu over in een paar minuten, en pak die welkomstbonus! Ook beschikbaar: Energie vergelijken Jubbega.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en start met besparen in de gemeente Veere.