Energie vergelijken Aalsmeerderbrug Check alle energiemaatschappijen en bespaar maar liefst €262


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en gauw energieprijzen vergelijken in Aalsmeerderbrug? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Bekende namen zijn stroom maatschappijen als DELTA of HVC. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Aalsmeerderbrug? Vergelijk de prijzen voor jouw persoonlijke situatie. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Eigenlijk is het kinderspel. Vul je locatie in, schat jouw verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en selecteer de elektriciteitsmeter (dubbele- of enkele meter). Hierop volgend bepaal je de looptijd van het energiecontract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of een flexibel maandcontract) en selecteer je een vast of variabel tarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Vervolgens tref je meteen de goedkoopste energieaanbieder. Van elke organisatie vind je de kosten per 12 maanden en de geldende welkomstpremie. Precies weten hoe het allemaal werkt? Op deze pagina ontdek je praktische info over gas, stroom en licht in Aalsmeerderbrug.

Alle maatschappijen

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Makkelijk overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Lagere prijzen voor energie

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar eenvoudig €190

Een laag tarief voor gas en stroom Een goedkoop energiecontract afsluiten. Dat laat jij toch niet liggen? Bekijk direct meer informatie

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt voor de hand liggend: jouw energiecontract gewoon voor een langere periode vastzetten. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. En als je lang kant blijft kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Mee eens? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Let nu goed op: energiecontracten met een lange looptijd zijn gepeperder dan een kortlopend contract. Wil je een goedkoop energiecontract in Aalsmeerderbrug? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Qurrent .

Rekenvoorbeeld (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Duur Leverancier Premie Premie/maand Jaarkosten
1 jaar Qurrent €160 €13,33 €1.510,30
3 jaar Qurrent €160 €4,44 €1.630,30
5 jaar Qurrent €0 €0 €1.750,30

Bij contracten van 2 of 3 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Denk dan aan wind, water en zon. Het duurzame hiervan is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom erg kostbaar is. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Via energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je vluchtig en vloeiend de populaire groene stroom leveranciers. Selecteer het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Aalsmeerderbrug”. Tip: filter nu ook op stroom van zonnepanelen of juist windmolens. Of beperk je zoekopdracht tot enkel groene stroom uit Nederland.

Voorbeelden van groene energie in Aalsmeerderbrug:

 1. Anode Energie
 2. HVC
 3. Pure Energie

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elk huis in Aalsmeerderbrug waar stroom wordt gebruikt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Bij deze enkele meters betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Heb je een dubbele meter, dan kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. Een tarief voor de piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een apart tarief voor daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, voor 7 uur ’s ochtends en met feestdagen). Welk soort tarief het voordeligst is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Consumeer jij meer dan de helft van jouw energie op daluur tijden?Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Echter, let goed op: het is soms best moeilijk om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Bijvoorbeeld de koelkast of vriezer. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En de winst is minimaal. Onze tip is: selecteer het enkeltarief. Besparen met dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Overigens ben je met een enkeltarief veel vrijer. Bekijk alles over de maatschappij DELTA.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in Aalsmeerderbrug? De twee contractsoorten zijn variabele of vaste tarieven. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? Voor welk prijstype moet ik kiezen? In de basis kiezen de meeste mensen voor de vaste energietarieven. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vaste tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen nooit zolang jouw contract loopt. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In de omgeving Aalsmeerderbrug zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabele tarieven
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie tijdens het contract schommelen. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De ontwikkelingen van de prijzen zijn niet met zekerheid te zeggen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet content met jullie aanbieder van gas en licht? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Doorgaans kun jij de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en direct overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Leveranciers geven namelijk daverende welkomst vergoedingen. Per wanneer kan ik overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik oversluiten?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van enkele weken. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Voortijdig switchen kan, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €297

 1. Pluis uit wanneer jouw contract afloopt.
 2. Ga energieprijzen vergelijken gebaseerd op jouw situatie.
 3. Sorteer de beste en aantrekkelijkste leverancier.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. Je toekomstige maatschappij zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Het kersverse contract wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen met zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Aalsmeerderbrug zonnepanelen laten plaatsen? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Noord-Holland. Iedere 12 maanden zul je hier een compensatie voor krijgen. Dit noemen we salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Stampersgat.

 1. Schat het netto verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Is dit getal negatief? Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je treft in een oogopslag de aantrekkelijkste aanbieder voor jouw situatie. Tip: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Aanwijzing: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Aalsmeerderbrug


Zo vind je de goedkoopste energie in Aalsmeerderbrug

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Vind nu makkelijk de goedkoopste stroom in Aalsmeerderbrug (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen kan je nu online doen zonder moeite:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Noord-Holland)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
Contract wijzigen
Scherpe welkomstpremie

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Charmante service
Hoge welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Uniek EcoGas
Hulp bij overstappen
Scherpe aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
Snel oversluiten
Hoge welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Direct overstappen
Mooie aanbieding

logo current

Qurrent

Slimme meter
Inzicht in je verbruik
Hoge aanbieding

logo green choice

Green Choice

Écht groen
3 jaar vast of variabel
Mooie aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
Charmante service
Prominente acties

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
Goede medewerkers
Hoge welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Snel af te sluiten
Interessante acties

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Snel overstappen
Aanzienlijke acties

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
Gemakkelijk oversluiten
Hoge welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Aalsmeerderbrug

Jullie gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de energierekening. Gas gebruiken we om ons huis te verwarmen, voor heet water uit de kraan en koken op een fornuis. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Aalsmeerderbrug? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan bekijk jij in luttele seconden de meest goedkope gas aanbieder. Op die pagina vind je actuele gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstbonussen. Direct alle gasprijzen vergelijken? Vul jouw postcode en verbruik per jaar in, en check de laagste gastarieven voor jouw woning (Haarlemmermeer). Een interessante organisatie aangetroffen? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit vergt verder geen kennis. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. In dat tijdvak kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Stap over binnen een paar minuten, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Nu ook online: Energie vergelijken Kubaard.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw situatie in de gemeente Haarlemmermeer.