Energie vergelijken Kubaard Vergelijk energiemaatschappijen en ontvang een voordeel tot €257


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en spoedig energieprijzen vergelijken in Kubaard? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Denk hierbij aan aanbieders van stroom zoals Budget Energie en Noordelijk Lokaal Duurzaam. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Kubaard? Vergelijk de prijzen voor jouw huis. Hoe doe ik dit? Het stelt maar weinig voor. Voer een postcode en huisnummer in, begroot jouw totale verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en kies het type meter (dubbel of enkel). Vervolgens kies je de looptijd van de overeenkomst (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of een altijd opzegbaar contract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Hierna check je onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Per maatschappij zie je de jaarlijkse kosten en de beschikbare welkomstpremie. Precies weten hoe het allemaal werkt? Via deze website check je uitvoerige details over gas, stroom en licht in Kubaard.

Alle energieaanbieders

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Gemakkelijk overstappen

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Goedkopere energierekening

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar meteen €240

Minder betalen voor gas en stroom Op kosten voor energie besparen. Binnen enkele minuten geregeld. Hieronder vind je alle uitleg.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het klinkt voor de hand liggend: het energiecontract gewoon afsluiten voor een aantal jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Klopt dat? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Nu moet je opletten: langdurige overeenkomsten hebben hogere prijzen i.v.m. kortlopende contracten. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Kubaard? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Qurrent .

Rekenvoorbeeld (gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Korting Premie/maand Totaal
1 jaar Qurrent €110 €9,17 €1.558,05
3 jaar Qurrent €110 €3,06 €1.678,05
5 jaar Qurrent €0 €0 €1.798,05

Naarmate de contractperiode toeneemt daalt het tarief voor gas en stroom. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene energie wordt op een duurzame manier opgewekt. Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. O.a. zonnepanelen en windturbines. De belangrijkste eigenschap dat er geen uitstoot van CO2 is. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Vaak wordt beweerd dat groene stroom een hoger tarief heeft. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Middels de vergelijker vergelijk je supersnel en soepel de populaire groene stroom leveranciers. Activeer hiervoor de filter “alleen duurzame energieleveranciers Kubaard”. Daarnaast kun je sorteren op energie opgewekt door een windturbine of zonnepanelen. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar slechts groene stroom met NL oorsprong.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Kubaard:

 1. De Vastelastenbond
 2. HVC
 3. Qwint

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Iedere bewoner van Kubaard waar stroom wordt gebruikt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Met zo’n enkele meter heb je te maken met 1 tarief. Heb je een dubbele meter, dan kun je kiezen voor 2 tarieven. In de volksmond zijn dit piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een afwijkend tarief voor daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, voor 7 uur ’s ochtends en met bijv. kerst). Welk tarief voor jullie het meest geschikt is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Gebruik jij een belangrijk deel van de energie in de daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Vergeet niet: het is een hele uitdaging om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Bijvoorbeeld computers en keukenapparatuur. En wil je meer doen in de daluren? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je moet dus continu nadenken over de planning. En je wint hooguit een paar tientjes. Daarom ons advies: ga voor het enkeltarief. Besparen met dubbeltarief valt tegen. Bovendien ben je met het enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Powerpeers.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Ga je overstappen van energie in Kubaard? Dan is er de opties voor flexibele of vaststaande prijzen. Maar wat zijn de verschillen? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? De populairste keuze is die van het vaste energietarief. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vaste tarieven
Kies je het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen gedurende de contractperiode niet. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Dalen de tarieven tussentijds? Dan heb je daar geen profijt van. In de omgeving Kubaard is het vaste energietarief veelvuldig afgesloten.

Variabel tarief
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas binnen jouw contract fluctueren. Dit gebeurd meermaals per jaar, direct in januari, en halverwege in juli. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De tarieven en prijsverandering is niet gemakkelijk te voorspellen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet content met jullie bedrijf dat stroom en gas levert? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Mogelijkerwijs kan jij het oude energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En de besparing is niet mals. Energiemaatschappijen stunten met interessante welkomstaanbiedingen. Maar wanneer kan ik overstappen? Wat moet ik dan exact doen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik overstappen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van 1 maand. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €201

 1. Ga na wat de looptijd van het contract is.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Kies de beste en scherpste energie-leverancier.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. De toekomstige leverancier sluit jouw energie netjes over.
 7. Dit fonkelnieuwe contract gaat in op de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Kubaard zonnepanelen tot je beschikking? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Friesland. Na afloop van elk jaar wordt je hier natuurlijk voor beloond. De benaming hiervoor is salderen. Ook met zonnepanelen is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Doniaga.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Is dit getal negatief? Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je vindt eenvoudig de meest betaalbare stroomleverancier , berekend op basis van jouw gegevens. Goed om te weten: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Kies de datum van overstappen. Belangrijk: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Kubaard


Stap over naar de goedkoopste energie in Kubaard

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of ga je binnenkort verhuizen en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Kies nu razendsnel de goedkoopste stroom in Kubaard (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Geef de locatie van de woning door (Friesland)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Kies eventueel voor enkel aanbieders met groene energie.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. De opties zijn vast of variabel.
7. Bekijk de zoekresultaten en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
Online account
Hoge welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Vaste & variabele prijzen
Fikse welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
1 jarig contract
Hoge welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Sympatieke service
Flinke aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Supereasy
Variabele gasprijzen
Fikse aanbieding

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
Sympatieke service
Verleidelijke kortingen

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
1 jarig contract
Goede aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Prepaid
2 jarig contract
Goede aanbieding

logo engie

Engie

97% tevredenheid
Flexibele gasprijs
Hoge aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

Sinds 2002
Meerdere contracten
Scherpe welkomstpremie

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Gemakkelijk oversluiten
Aanzienlijke kortingen

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
Flexibele of vaste prijs
Goede aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Kubaard

Het verbruik van gas is een belangrijk onderdeel van de factuur van de energiemaatschappij. Gas gebruiken we voor de verwarming, voor een lekker warm bad en koken op een fornuis. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Kubaard? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan ontdek je eenvoudig de meest goedkope leverancier. Op energieaanbiedingvergelijken.nl zoek je snel alle gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstcadeaus. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Voer je postcode + huisnummer en het m3-gasverbruik per jaar in, en achterhaal aantrekkelijke gastarieven voor jouw locatie en gasverbruik (Littenseradiel). Een passende maatschappij gezien? Stap dan direct online over. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Je hoeft niet zelf op te zeggen. De nieuwe aanbieder regelt dit. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. In deze periode kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Stap nu over in een paar minuten, en pak die welkomstbonus! Nu ook online: Energie vergelijken Tegelen.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier voor jouw woning in de gemeente Littenseradiel.