Energie vergelijken Stampersgat Vergelijk alle energieleveranciers en ontvang een voordeel tot €230


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en in een paar seconden energieprijzen vergelijken in Stampersgat? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Bekende namen zijn aanbieders van stroom zoals Eneco of Qwint. En het aanbod groeit. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Stampersgat? Vergelijk energieprijzen voor jouw thuis. Hoe dat werkt? Het is bijzonder eenvoudig. Voer je postcode en huisnummer in, kies het geschatte verbruik (gas en stroom) en selecteer de gewenste meter (dubbel of enkel). Hierna maak je een keuze voor de looptijd van het contract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of een flexibel maandcontract) en selecteer je een vast of variabel tarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Aansluitend zie je direct de goedkoopste energiemaatschappij. Per verstrekker zie je de kosten per 12 maanden en de hoogte van de cashback-korting. Meer weten over de verschillende aanbieders? Op deze pagina ontdek je bruikbare info over gas, stroom en licht in Stampersgat.

Alle energiemaatschappijen

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Makkelijk overstappen

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Bespaar op je energierekening

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar tot €198

Een lage stroom- en gasrekening. Op kosten voor energie besparen. Ook voor jou interessant? Check op deze pagina alle details.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt zo logisch: het energiecontract direct voor een langere periode vastzetten. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft zijn de voordelen nog veel groter. Klopt dat? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Nee, het wordt nog mooier: energiecontracten met een lange looptijd zijn gepeperder dan een kortlopend contract. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Stampersgat? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Engie.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Bonus Premie/maand Totaal
1 jaar Engie €230 €19,17 €1.602,90
3 jaar Engie €120 €3,33 €1.722,90
5 jaar Engie €0 €0 €1.842,90

Bij een lang contract betaal jij een voordeliger tarief. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene stroom heeft betrekking op energie die duurzaam is. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Windmolens, zonnecellen en water. Het duurzame hiervan is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. De gedachte is dat groene stroom een hoger tarief heeft. Gelukkig is dit vaak niet zo. Middels energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je rap en eenvoudig de verschillende aanbieders van groene stroom. Hiervoor kies je het selectievakje “100% duurzame energieleveranciers Stampersgat”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op stroom afkomstig van zonnepanelen of juist windmolens. Of zoek expliciet naar slechts groene stroom met NL oorsprong.

Veel gekozen groene energie in Stampersgat:

 1. DELTA
 2. Leon Zeewolde
 3. Pure Energie

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elk huis in Stampersgat waar energie geleverd wordt heeft een enkele of dubbele meter. Hoe verschillend zijn deze meters? Bij een enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. In het geval van een dubbele meter zijn er twee tarieven. We hebben het hier over piekuren (overdag) en een goedkoper tarief in daluren (later op de avond, in het weekend en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welk tarief voor jullie het beste is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Consumeer je het leeuwendeel van de energie in de daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Houdt dit in gedachten: het is soms best moeilijk om stroom vooral in de daluren te consumeren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Onder andere computers en keukenapparatuur. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je moet dus continu nadenken over de planning. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Daarom ons advies: kies voor het enkeltarief. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is gewoon lastig. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Bekijk direct de aanbieder Powerpeers.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Ga je overstappen van energie in Stampersgat? Het aanbod bestaat uit een variabel en vast tarief. Maar wat is precies het onderscheid? Voor welk prijstype moet ik kiezen? Veel consumenten kiezen voor de vaste energietarieven. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vaste tarieven
Prefereer jij het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven gedurende de contractperiode niet. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In de omgeving Stampersgat zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabele tarieven
Ga jij voor het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en contractuele verplichtingen fluctueren. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, in eind Juli en in begin Januari. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De tarieven en prijsverandering zijn niet met zekerheid te zeggen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet te spreken over jouw huidige energie aanbieder? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Dan kun je mogelijk je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en snel overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Energieaanbieders geven jouw sublieme welkomstaanbiedingen. Kan ik vandaag al overstappen? Maar hoe werkt dat precies? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik veranderen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Let dan zeker op de opzegtermijn van 4 weken. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €202

 1. Trek na wanneer jouw contract afloopt.
 2. Bekijk de actuele energietarieven met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Spot de beste en goedkoopste stroomaanbieder.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. De volgende energiemaatschappij zegt jouw huidige contract op.
 7. Het kersverse contract wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen met zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Stampersgat zonnepanelen op jouw woning? In dat geval wek jij zelf al energie op. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Noord-Brabant. Na een periode van een jaar vind hiervoor een compensatie plaats. In de volksmond is dat ‘salderen’. Voor huishoudens met zonnepanelen is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Nieuw-Dordrecht.

 1. Schat het netto verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Je vult het berekende stroomverbruik in. Was dit een negatief getal? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je checkt meteen de meest goedkope energiemaatschappij gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Cruciaal: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Kies een overstapmoment. Aanwijzing: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Stampersgat


Stap over naar de goedkoopste energie in Stampersgat

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of is er sprake van verhuizing en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Ontdek nu moeiteloos de goedkoopste stroom in Stampersgat (en gas). Energie vergelijken en oversluiten is een fluitje van een cent:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Noord-Brabant)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Kies eventueel voor enkel aanbieders met groene energie.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. De opties zijn vast of variabel.
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Diverse prijsafspraken
Mooie welkomstpremie

logo essent

Essent

Levert panelen
1 jarig contract
Interessante kortingen

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
Aangename service
Flinke welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
1 jaar vast of variabel
Aantrekkelijke kortingen

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Nette service
Aantrekkelijke kortingen

logo current

Qurrent

Slimme meter
Nette klantenservice
Scherpe aanbieding

logo green choice

Green Choice

Écht groen
Simpele voorwaarden
Fikse aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
Snel af te sluiten
Aantrekkelijke acties

logo engie

Engie

CO2 beperkt
Vaste & variabele prijzen
Verleidelijke kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
Direct overstappen
Goede welkomstpremie

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
Goede medewerkers
Hoge aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

14 dagen bedenktijd
Betalen in termijnen
Fikse aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Stampersgat

Gasverbruik neemt een groot deel in van de factuur van de energiemaatschappij. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, om het in huis warm te maken, voor warm water en voor sommige keukenapparatuur. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Stampersgat? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan check je nu de aantrekkelijkste maatschappij. Via de vergelijker vind je actuele gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstcadeaus. Weten wat jij per maand kunt besparen? Kies de postcode, huisnummer en verbruik per jaar in, en vergelijk de laagste gastarieven uit de regio (Halderberge). Een betaalbare gas leverancier achterhaald? Start vandaag nog met besparen! Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Binnen dit stadium mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap over binnen een paar minuten, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Doniaga.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier voor jouw woning in de gemeente Halderberge.