Energie vergelijken Aardenburg Start met vergelijken en krijg kortingen tot wel €285


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en razendsnel energieprijzen vergelijken in Aardenburg? De keuze is vandaag de dag erg groot. Toonaangevende partijen zijn stroommaatschappijen als Energieflex en Qwint. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Aardenburg? Vergelijk energieprijzen voor jouw persoonlijke situatie. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Heel eenvoudig! Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (stroom en gas) en kies het soort meter dat jij hebt (dubbel of enkel). Verder kies je de ideale looptijd van de verbintenis (opties zijn bijv. 1 3 jaar of een flexibel maandcontract) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Hierna vergelijk je onmiddellijk de goedkoopste energiemaatschappij. Per verstrekker zie je de jaarlijkse kosten en de aantrekkelijke cashback-korting. Advies nodig? Hier check je bruikbare info over stroom, gas en licht in Aardenburg.

Alle maatschappijen

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Gemakkelijk overstappen

Check je besparing en sluit online snel over

Bespaar op je energierekening

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar tot €215

Een laag tarief voor gas en stroom De energierekening naar beneden. Dat laat jij toch niet liggen? Lees hieronder alle informatie.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt verstandig: het energiecontract direct vastzetten voor meerdere jaren. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Wanneer je langere tijd klant wordt krijg je een hogere korting. Is dit waar? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Nu moet je opletten: lange verbintenissen zijn duurder dan kortlopende contracten. Zoek je een goedkoop energiecontract in Aardenburg? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Energiedirect.nl .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Premie Korting/maand Jaarkosten
1 jaar Energiedirect.nl €200 €16,67 €1.510,50
3 jaar Energiedirect.nl €200 €5,56 €1.630,50
5 jaar Energiedirect.nl €0 €0 €1.750,50

Naarmate de contractperiode toeneemt zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Ik wil overstappen naar groene energie, waar kan dat?

Groene stroom wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Voorbeeld zijn zon en wind. Het belangrijkste pluspunt is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Veel mensen denken dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Gelukkig is dit vaak niet zo. Met deze pagina vergelijk je rap en gemakkelijk de verschillende aanbieders van groene stroom. Selecteer het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Aardenburg”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op energie opgewekt door windmolens of zonnepanelen. Of ga voor in eigen land opgewekte groene energie.

Erkende leveranciers van groene stroom in Aardenburg:

 1. Energiedirect.nl
 2. Leon Zeewolde
 3. NLE

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elk huis in Aardenburg die energie verbruikt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Bij een enkele meter wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Bij een dubbele meter kun je kiezen voor 2 tarieven. Een tarief voor de piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (later op de avond, in de weekenden en met feestdagen). Welk tarief resulteert in de laagste energierekening is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Verbruik jij meer dan de helft van jouw stroom in de daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Neem dit in acht: het is een hele klus om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Neem nou de koelkast of vriezer. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je planning dien je dus altijd aan te passen. Het levert ook nog eens weinig op. Ons advies: kies voor het enkeltarief. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Overigens ben je met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Check alle details over Energieflex.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Aardenburg? Dan kun je kiezen voor vaststaande en flexibele prijzen. Maar wat zijn de verschillen? En welk type tarief past bij mij? In de basis kiezen de meeste mensen voor de vaste energietarieven. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vast tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven nooit zolang jouw contract loopt. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan zul jij daar niks van merken. In Aardenburg zijn de vaste energietarieven de meest gekozen optie.

Variabel tarief
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en leveringsvoorwaarden veranderen. Dit gebeurd meermaals per jaar, doorgaans in de periode Juli en Januari. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De tarieven en prijsverandering zijn niet met zekerheid te zeggen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Ben je ontevreden over jouw huidige energieleverancier? Vind je jouw energierekening te hoog? Doorgaans kun jij je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en dan overstappen. Overstappen loont. Maatschappijen bieden je aantrekkelijke welkomstkortingen. Maar wanneer kan ik overstappen? Wat moet ik dan exact doen? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik overstappen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van 1 maand. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Voortijdig switchen kan, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €219

 1. Bekijk wat de looptijd van het contract is.
 2. Bekijk de actuele energietarieven op basis van jouw situatie.
 3. Kies de beste en voordeligste energie-leverancier.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. Jouw toekomstige leverancier sluit jouw energie netjes over.
 7. Het nieuwe contract gaat in op de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Aardenburg zonnepanelen tot je beschikking? In dat geval wek jij zelf al energie op. Houd je elke maand stroom over? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Zeeland. Na afloop van elk jaar ontvang je een vereffening. We spreken dan over salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Startenhuizen.

 1. Schat het netto verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Vul ook je echte stroomverbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je treft meteen de meest aantrekkelijke stroomleverancier , berekend op basis van jouw gegevens. Belangrijk: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Selecteer een overstapdatum. Cruciaal: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Aardenburg


Overstappen naar de goedkoopste energie in Aardenburg

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Selecteer nu meteen de goedkoopste stroom in Aardenburg (en gas). Energie vergelijken en oversluiten is erg eenvoudig:

1. Geef de locatie van de woning door (Zeeland)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Selecteer het gewenste energietarief. Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Variabele stroomprijzen
Mooie welkomstkorting

logo essent

Essent

Levert ketels
Verbruik aanpassen
Prominente kortingen

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
Aangename service
Concurrerende acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Sympatieke service
Scherpe welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
Behulpzame service
Scherpe welkomstpremie

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
Nette klantenservice
Flinke welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Écht groen
Verbruik aanpassen
Mooie welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
Simpele voorwaarden
Mooie aanbieding

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
Vaste & variabele prijzen
Aantrekkelijke acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
Direct overstappen
Fikse welkomstkorting

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
Meerdere contracten
Scherpe aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
Hulp bij overstappen
Prominente acties


Prijzen gas vergelijken in Aardenburg

Het gas (M3 verbruik) is een belangrijk onderdeel van de energierekening die op de mat valt. Waarvoor gebruiken we gas? Nou om ons huis te verwarmen, voor heet water uit de kraan en om het fornuis te gebruiken. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Aardenburg? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan bekijk jij razendsnel de aantrekkelijkste aanbieder. Op deze website kun je alle gasprijzen bekijken, inclusief acties en welkomstbonussen. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Voer jullie adresgegevens in en een begroting van het gasverbruik, en check aantrekkelijke gastarieven uit de regio (Sluis). Een voordelige aanbieder aangetroffen? Stap dan direct online over. Dit vergt verder geen kennis. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. In dat tijdvak mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap over binnen een paar minuten, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Kalenberg.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas voor jouw situatie in de gemeente Sluis.