Energieprijzen Energieflex Bekijk aantrekkelijke acties en bespaar maar liefst €280


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en haastig energieprijzen vergelijken van Energieflex? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Erkende organisaties zijn stroomleveranciers als bijvoorbeeld Clean Energy en NLE. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Maar waar vind ik nu de stroomtarieven van Energieflex? Vergelijk de prijzen voor jouw individuele situatie. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het is bijzonder eenvoudig. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, kies het geschatte verbruik (stroom plus gas) en kies het soort meter dat jij hebt (enkele- of dubbele meter). Daarna kies je de ideale looptijd van de verbintenis (bijvoorbeeld 1 jaar of een altijd opzegbaar contract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Daarna check je binnen een paar seconden een contract dat geschikt is voor jou. Een andere aanbieder? Bekijk eens Energiedirect.nl. Van iedere soort contract check je de prijs per jaar en de optionele welkomstkorting. Zoek je wat handig naslagwerk? Op onze website tref je uitgebreide informatie over gas, stroom en licht van Energieflex.

Alle producten

Check tarieven van alle producten

Snel overstappen van aanbieder

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Bespaar op je energierekening

Ontdek de korting voor nieuwe klanten en bespaar tot €241

Energieflex energie aanbiedingen afsluiten

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Selecteer nu snel stroom aanbiedingen van Energieflex (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen is een fluitje van een cent:

1. Vul je postcode en huisnummer in
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Welke oorsprong (groen) moet de stroom hebben.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Check welk contract het voordeligste is en laat je contract overzetten naar Energieflex.


Gasprijzen Energieflex

Jullie gasverbruik neemt een groot deel in van de factuur van de energiemaatschappij. Gas wordt vooral gebruikt voor de verwarming, voor het verwarmen van water en om te koken. Direct kennismaken met de voordelige gastarieven van Energieflex? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan vind je binnen mum van tijd het voordeligste contracttype. Via onze tool kun je alle gasprijzen bekijken, inclusief lopende kortingen en Energieflex welkomstcadeaus. Wat kost dat? Check tarieven in plaatsen als Groningen. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Voer jullie adresgegevens in en het geschatte jaarverbruik in, en check de meest aantrekkelijke gas- en stroom aanbiedingen van Energieflex in jouw regio. Een passende partij gezien? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. In deze periode Stap over binnen een paar minuten, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Wat kost dat? Check tarieven in plaatsen als Delft.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw situatie in de regio.