Energie vergelijken Abbenbroek Vergelijk de energieaanbieders en krijg kortingen tot wel €279


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en in een paar seconden energieprijzen vergelijken in Abbenbroek? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Ongetwijfeld ken je wel stroommaatschappijen als Energiedirect.nl en Huismerk Energie. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Abbenbroek? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw woning. Hoe doe ik dit? Het is zo gepiept. Vul jouw postcode + huisnummer in, schat jouw verbruik (stroom plus gas) en geef aan welke meter je hebt (voor dubbel- of enkel tarief). Verder kies je de looptijd van jouw contract (dit kan zijn 2 jaren of een altijd opzegbaar contract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Aansluitend vergelijk je direct de goedkoopste energie. Per aanbieder vergelijk je de kosten per 12 maanden en de eventuele. korting voor nieuwe klanten. Meer weten over de verschillende aanbieders? Op deze pagina lees je alle details over gas, stroom en licht in Abbenbroek.

Alle aanbieders

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Gelijk oversluiten

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Minder betalen voor energie

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar direct €238

Een lage gas- en stroomrekening Een goedkoop energiecontract afsluiten. Dat is voor iedereen relevant. Wij leggen het allemaal voor je uit.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het lijkt een goede keuze: het energiecontract slim ondertekenen voor een langdurige periode. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft ontvang je een leuke korting. Is dit waar? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Sterker nog: lange verbintenissen hebben hogere prijzen i.v.m. contracten die je vastzet voor de korte termijn. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Abbenbroek? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Eneco .

Rekenvoorbeeld (gemiddeld gezin)

Termijn Aanbieder Korting Premie/maand Jaarkosten
1 jaar Eneco €250 €20,83 €1.510,75
3 jaar Eneco €250 €6,94 €1.630,75
5 jaar Eneco €0 €0 €1.750,75

Bij contracten van 2 of 3 jaar daalt het tarief voor gas en stroom. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene energie wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het duurzame hiervan is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. De gedachte is dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Met energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je gauw en gemakkelijk de populaire groene stroom leveranciers. Klik het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Abbenbroek”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op stroom van windmolens en/of zonnepanelen. Of beperk je zoekopdracht tot groene energie uit NL.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Abbenbroek:

 1. Vandebron
 2. Leon Zeewolde
 3. Pure Energie

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elke woning in Abbenbroek waar stroom verbruikt wordt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Hoe verschillend zijn deze meters? Met zo’n enkele meter heb je te maken met 1 tarief. Met zo’n dubbele meter heb je te maken met 2 tarieven. We onderscheiden de piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een goedkoper tarief in daluren (’s avonds en ’s nachts, in de weekenden en met feestdagen). Welk tarief het beste is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Gebruik jij een belangrijk deel van jouw energie op daluur tijden?Pas dan loont het dubbeltarief. Echter, let goed op: het is soms best moeilijk om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Bijvoorbeeld de koeling en de standby-standen. En wil je meer doen in de daluren? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En de winst is minimaal. Onze tip is: kies voor het enkeltarief. Geld besparen door het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Voorts is een huishouden met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Lees online nu alles over de aanbieder Huismerk Energie.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Abbenbroek? Dan kun je kiezen voor flexibele of vaststaande prijzen. Maar wat zijn de verschillen? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? Veel consumenten kiezen voor het vaste energietarief. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vast tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan wijzigen de tarieven nooit zolang jouw contract loopt. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In en rondom Abbenbroek is het vaste energietarief zeer zeker geschikt.

Variabele tarieven
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven en andere afspraken veranderen. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, in Januari en in Juli. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De prijsontwikkeling kun je lastig aan zien komen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet blij met jouw actuele energieleverancier? Betaal je teveel voor stroom en gas? Wellicht kun je je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en snel overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Energieleveranciers hanteren fantastische welkomstpremies. Maar per wanneer kan ik overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik overgaan?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 30 dagen. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Eerder opzeggen kan wel, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €168

 1. Ga na wanneer jij mag overstappen.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij aangepast op jouw woning.
 3. Zoek de beste en goedkoopste stroomleverancier.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. Jullie aanstaande maatschappij sluit jouw energie netjes over.
 7. Het nieuwe contract is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen met zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Abbenbroek zonnepanelen laten plaatsen? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Zuid-Holland. Is er een contractjaar verstreken, dan krijg je hier een vergoeding voor. De benaming hiervoor is salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Steendam.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je vindt in een oogopslag de meest goedkope stroom maatschappij voor jou. Doorslaggevend: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Selecteer een overstapdatum. Advies: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Abbenbroek


Stap over naar de goedkoopste energie in Abbenbroek

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of een nieuwe woning gekocht en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Kies nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Abbenbroek (en gas). Overstappen na de energievergelijking is erg eenvoudig:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Zuid-Holland)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Selecteer het gewenste energietarief. Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
Hulp bij overstappen
Verleidelijke kortingen

logo essent

Essent

Levert ketels
Vaste prijs stroom
Aanzienlijke acties

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Persoonlijk advies
Hoge welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Anna (hulp-app)
Flexibele stroomprijs
Sublieme acties

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Overstaphulp
Scherpe aanbiedingen

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
Overstapservice
Verleidelijke kortingen

logo green choice

Green Choice

Meest klantvriendelijk
Behulpzame service
Mooie welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
Overstapservice
Aantrekkelijke kortingen

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
Persoonlijke service
Goede welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
Goede klantenservice
Scherpe aanbieding

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
Nette klantenservice
Hoge welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

Terugleververgoeding
Charmante service
Flinke welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Abbenbroek

Gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de energierekening. Wat voor functie heeft gas? Wel, om onze woningen op te warmen, voor een lekker warm bad en om eten te bereiden. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Abbenbroek? Door de gas-vergelijker tool in te vullen check je direct de meest betaalbare gas aanbieder. Op deze website bekijk je de huidige gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstpremies. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Kies de postcode, huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en bekijk de laagste gastarieven voor jouw woning (Bernisse). Een passende partij achterhaald? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit vergt verder geen kennis. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. In die dagen mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap over binnen een paar minuten, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Kamperveen.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas voor jouw woning in de gemeente Bernisse.