Energie vergelijken Aerdenhout Vergelijk de energieaanbieders en krijg kortingen tot wel €238


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en gauw energieprijzen vergelijken in Aerdenhout? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Denk hierbij aan stroom maatschappijen als bijvoorbeeld De Vastelastenbond en Vattenfall. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Aerdenhout? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw thuis. Hoe gaat dat? Het is simpel. Voer je postcode en huisnummer in, geef aan wat het verbruik is (m3 gas en Kwh stroom) en kies het type meter (dit is een dubbele of enkele meter). Hierop volgend kies je de ideale looptijd van het energiecontract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of direct opzegbaar) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Daarna check je meteen de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere maatschappij vergelijk je de jaarlijkse kosten en de aantrekkelijke korting. Precies weten hoe het allemaal werkt? Via deze website ontdek je alle details over gas, stroom en licht in Aerdenhout.

Alle energiemaatschappijen

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Gelijk oversluiten

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

De energierekening omlaag

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar meteen €219

Minder betalen voor gas en stroom Besparen op je energierekening. Dat is voor iedereen relevant. Hieronder vind je alle uitleg.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het lijkt een goede keuze: het energiecontract direct vastzetten voor meerdere jaren. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan reken je af tegen nog scherpere tarieven. Klopt dat? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Let nu goed op: energiecontracten met een lange looptijd zijn prijziger dan kortdurende prijsafspraken. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Aerdenhout? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Eneco .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (gemiddeld gezin)

Termijn Aanbieder Premie Premie/maand Kostenplaatje
1 jaar Eneco €200 €16,67 €1.511,25
3 jaar Eneco €350 €9,72 €1.631,25
5 jaar Eneco €0 €0 €1.751,25

Bij langlopende contracten betaal jij een voordeliger tarief. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Ik wil overstappen naar groene energie, waar kan dat?

Groene stroom is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het grote positieve aspect is dat er geen CO2 vrijkomt. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Dat is vaak niet het geval. Via deze pagina vergelijk je rap en moeiteloos groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Klik het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Aerdenhout”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op energie afkomstig van windmolens en/of zonnepanelen. Of zoek expliciet naar in eigen land opgewekte groene energie.

Veel gekozen groene energie in Aerdenhout:

 1. Vandebron
 2. Fenor
 3. Vattenfall

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Ieder adres in Aerdenhout waar stroom wordt gebruikt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat is precies het verschil? Bij een enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. In het geval van een dubbele meter kun je kiezen voor 2 tarieven. We hebben het hier over piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) een een prijs voor daluren (’s avonds en ’s nachts, in de weekenden en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welk soort tarief resulteert in de laagste energierekening is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Gebruik jij meer dan de helft van jouw stroom tijdens deze daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Goed om te weten: het is best lastig om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Neem nou de koelkast of vriezer. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je planning dien je dus altijd aan te passen. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Onze tip is: het enkeltarief voldoet prima! Minder betalen voor energie met het dubbeltarief valt tegen. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Bekijk direct de aanbieder Pure Energie.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Aerdenhout? Dan heb je de keuze tussen vaststaande en flexibele prijzen. Maar wat is precies het onderscheid? En wat past bij mijn situatie? De meest gekozen optie is het vaste energietarief. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vast tarief
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen gedurende de contractperiode niet. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan heb je daar geen profijt van. In en rondom Aerdenhout is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabel tarief
Prefereer jij het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en andere afspraken worden herberekend. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, doorgaans in de periode Juli en Januari. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De ontwikkelingen van de prijzen is moeilijk in te schatten. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Ben je ontevreden over jouw actuele energieleverancier? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Misschien kun je de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Energieaanbieders hebben gewoonlijk daverende welkomst vergoedingen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Hoe gaat dat in z’n werkt? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik oversluiten?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Let dan zeker op de opzegtermijn van 4 weken. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €261

 1. Ga na wat de looptijd van het contract is.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij op basis van jouw gegevens.
 3. Zoek de beste en aantrekkelijkste stroomaanbieder.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. Jullie nieuwe energieleverancier verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. De nieuwe overeenkomst zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen + zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Aerdenhout zonnepanelen tot je beschikking? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Noord-Holland. Elke 12 maanden zul je hier een compensatie voor krijgen. We spreken dan over salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen een vergelijking van energieprijzen een must. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Sterksel.

 1. Bereken je verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Komt hier een negatief cijfer uit? We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je treft nu de meest betaalbare stroom maatschappij , berekend op basis van jouw gegevens. Interessant: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Kies de datum van overstappen. Hint: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Aerdenhout


Zo vind je de goedkoopste energie in Aerdenhout

Betaal jij teveel voor de stroom? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Bekijk nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Aerdenhout (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Noord-Holland)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Welke oorsprong (groen) moet de stroom hebben.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Dit is vast of variabel.
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook stadswarmte
3 jaar vast of variabel
Mooie aanbiedingen

logo essent

Essent

Levert panelen
Verbruik advies
Fikse welkomstpremie

logo eneco

Eneco

HollandseWind
Meerdere contracten
Aantrekkelijke kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
Gemakkelijk oversluiten
Mooie welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Duidelijke voorwaarden
Aantrekkelijke acties

logo current

Qurrent

Eigen zonnepark
Simpele voorwaarden
Fikse welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

Duurzaam opgewekt
Diverse prijsafspraken
Mooie welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
Online verbruik inzien
Fikse welkomstkorting

logo engie

Engie

CO2 beperkt
Goede klantenservice
Scherpe welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
Tussentijds aanpassen
Verleidelijke kortingen

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Betalen in termijnen
Verleidelijke kortingen

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
Behulpzame service
Fikse aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Aerdenhout

Ons gasverbruik neemt een groot deel in van de energienota. Gas wordt vooral gebruikt om onze woningen op te warmen, voor het verwarmen van water en om te koken. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Aerdenhout? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan vergelijk je makkelijk de meest goedkope gasmaatschappij. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je alle gasprijzen bekijken, en ook de kortingsacties en welkomstcadeaus. Direct alle gasprijzen vergelijken? Voer jouw locatie en het m3-gasverbruik per jaar in, en achterhaal de meest voordelige gas-tarieven uit de regio (Bloemendaal). Een geschikte gas leverancier kunnen vinden? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit vergt verder geen kennis. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Gedurende deze 14 dagen kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Stap over binnen een paar minuten, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Start nu ook met Energie vergelijken Kedichem.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Bloemendaal.