Energie vergelijken Kedichem Vergelijk de energieaanbieders en krijg een korting tot €241


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en razendsnel energieprijzen vergelijken in Kedichem? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Ongetwijfeld ken je wel stroomleveranciers zoals E.ON en Powerpeers. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Kedichem? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw huis. Hoe dat werkt? Het is simpel. Voer je postcode en huisnummer in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (gas en stroom) en kies het soort meter dat jij hebt (dubbele- of enkele meter). Vervolgens kies je de looptijd van jouw contract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of een flexibel maandcontract) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Vervolgens check je regelrecht de goedkoopste energieleverancier. Per maatschappij vind je de kosten per 12 maanden en de hoogte van de cashback-korting. Wil je aanvullende informatie? Via deze website check je rijke informatie over stroom, gas en licht in Kedichem.

Alle energieaanbieders

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Snel overstappen van aanbieder

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Bespaar op je energierekening

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar meteen €266

Een lage gas- en stroomrekening Minder betalen voor je energie. Dat laat jij toch niet liggen? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract slim aangaan voor meerdere jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan krijg je een hogere korting. Is dat zo? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Het tegendeel is waar: energiecontracten met een lange looptijd zijn prijziger dan kortlopende contracten. Zoek je een goedkoop energiecontract in Kedichem? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Essent .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Bonus Premie/maand Jaarkosten
1 jaar Essent €150 €12,50 €1.559,00
3 jaar Essent €300 €8,33 €1.679,00
5 jaar Essent €0 €0 €1.799,00

Bij contracten van 2 of 3 jaar ga je minder betalen voor je gas en stroom. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Is groene energie duurder dan grijze energie?

Groene stroom is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Voorbeeld zijn zon en wind. Het duurzame hiervan is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. De gedachte is dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Op basis van onze tool vergelijk je supersnel en eenvoudig aanbieders van groene stroom in de buurt. Klik wel even op het vakje met: “alleen duurzame energieleveranciers Kedichem”. Tip: filter nu ook op stroom afkomstig van zonnepanelen/windmolens. Of beperk je zoekopdracht tot alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Erkende leveranciers van groene stroom in Kedichem:

 1. De Vastelastenbond
 2. Greenchoice
 3. Vrijopnaam

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elke woning in Kedichem die energie verbruikt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat is precies het verschil? Bij deze enkele meters heb je te maken met 1 tarief. In het geval van een dubbele meter kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. Een tarief voor de piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) een een prijs voor daluren (’s avonds en ’s nachts, op zaterdagen en zondagen en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welk tarief het goedkoopste is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Consumeer jij meer dan 50% van de energie tijdens daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Maar let op: het is een hele uitdaging om stroom vooral in de daluren te consumeren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Denk aan de vrieskist of WIFI. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En je wint hooguit een paar tientjes. Veel mensen zeggen daarom: selecteer het enkeltarief. Geld besparen door het dubbeltarief valt tegen. Bovendien ben je met het enkeltarief veel meer flexibel. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Clean Energy.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Ga je overstappen van energie in Kedichem? Dan kun je kiezen voor flexibele of vaststaande prijzen. Maar wat zijn de verschillen? Met welke soort tarief ben ik het beste af? Een veel gekozen mogelijkheid is de vaste energietarieven. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vaste tarieven
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaan de prijzen omlaag? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In en rondom Kedichem zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabele tarieven
Prefereer jij het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen en andere afspraken schommelen. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, in eind Juli en in begin Januari. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. Deze prijsaanpassing is niet gemakkelijk te voorspellen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet te spreken over jouw aanbieder van gas en licht? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Misschien kun je je actuele energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Energiemaatschappijen bieden je formidabele welkomstacties. Wanneer kan ik de overstap maken? Maar hoe werkt dat precies? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik overstappen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van enkele weken. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Een overstap maken is echter wel een optie, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €277

 1. Bekijk wat de einddatum van het contract is.
 2. Bekijk de actuele energietarieven gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Spot de beste en betaalbaarste leverancier.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. Jouw toekomstige energiemaatschappij is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Deze kersverse overeenkomst gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen + zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Kedichem zonnepanelen tot je beschikking? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Zuid-Holland. Iedere 12 maanden vind hiervoor een compensatie plaats. In de volksmond is dat ‘salderen’. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Driezum.

 1. Schat het netto verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Dit kan een negatief getal zijn. Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Was dit een negatief getal? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je treft nu de aantrekkelijkste stroomleverancier voor jouw situatie. Cruciaal: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Doorslaggevend: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Kedichem


Ontdek de goedkoopste energie in Kedichem

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of ga je binnenkort verhuizen en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Vind nu direct de goedkoopste stroom in Kedichem (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen is een fluitje van een cent:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Zuid-Holland)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
Nette service
Flinke welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Bekende leverancier
3 jarig contract
Sublieme kortingen

logo eneco

Eneco

Uniek EcoGas
Maandelijks bijstellen
Interessante kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Overstapservice
Interessante acties

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Verschillende contracten
Fikse welkomstkorting

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
Charmante service
Fikse welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Meest klantvriendelijk
Betalen in termijnen
Concurrerende kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
Flexibele stroomprijs
Fikse welkomstkorting

logo engie

Engie

CO2 beperkt
2 jarig contract
Scherpe welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Groene energie
Tussentijds aanpassen
Goede welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
Eenvoudig afsluiten
Mooie welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

100% efficiënt
Maandelijks bijstellen
Sublieme kortingen


Prijzen gas vergelijken in Kedichem

Gasverbruik vormt voor een groot deel de energierekening die op de mat valt. Gas gebruiken we om het in huis warm te maken, voor warm water en om te koken. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Kedichem? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan ontdek je probleemloos de meest betaalbare gas aanbieder. Via de vergelijker doorzoek je de gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstpremies. Weten wat je voor gas kwijt bent? Vul jouw postcode en het geschatte verbruik per jaar in, en bekijk de gunstigste gas-prijzen uit de regio (Leerdam). Een voordelige gas leverancier ontdekt? Zet dan de overstap in werking. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Binnen dit stadium kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Sluit online je contract over, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Start nu ook met Energie vergelijken Teroele.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en start met besparen in de gemeente Leerdam.