Energie vergelijken Almkerk Check alle energiemaatschappijen en ontvang een voordeel tot €269


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Almkerk? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Je hebt vast gehoord van aanbieders van stroom als bijvoorbeeld Essent en Huismerk Energie. En het aanbod groeit. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Almkerk? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw huis. Hoe dat werkt? Het is simpel. Voer een postcode en huisnummer in, schat jouw verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en kies het soort meter dat jij hebt (enkele- of dubbele meter). Hierna selecteer je jouw ideale looptijd van het energiecontract (bijvoorbeeld 1 jaar of een altijd opzegbaar contract) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Aansluitend zie je binnen een paar seconden de goedkoopste energieaanbieder. Van elke organisatie zie je de prijs per jaar en de optionele welkomstkorting. Precies weten hoe het allemaal werkt? Op energieaanbiedingvergelijken.nl blader je door rijke informatie over gas, stroom en licht in Almkerk.

Alle energiemaatschappijen

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Overstappen is zo gepiept

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Goedkopere energierekening

Vergelijk alle tarieven, en bespaar tot wel €223

Een lage stroom- en gasrekening. Besparen op je energierekening. Ook voor jou interessant? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt zo mooi: het energiecontract direct afsluiten voor een aantal jaren. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. En als loyale klant is de kortingsactie nog gunstiger. Of toch niet? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Nee, het wordt nog mooier: langdurige overeenkomsten kennen duurdere prijzen in vergelijking met een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Direct een goedkoop energiecontract in Almkerk? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. We hebben een berekening gemaakt van Energiedirect.nl .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (gerekend met een gemiddeld gezin)

Looptijd Maatschappij Bonus Korting/maand Jaarlijks
1 jaar Energiedirect.nl €230 €19,17 €1.512,15
3 jaar Energiedirect.nl €210 €5,83 €1.632,15
5 jaar Energiedirect.nl €0 €0 €1.752,15

Bij een lang contract zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Is groene energie automatisch duurder dan grijze?

Groene stroom wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het grootste voordeel is dat er geen uitstoot van CO2 is. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom erg kostbaar is. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Middels onze tool vergelijk je snel & vloeiend leveranciers van groene stroom in jouw regio. Activeer hiervoor de filter “100% duurzame energieleveranciers Almkerk”. Tip: filter nu ook op energie afkomstig van een windturbine of zonnepanelen. Of ga voor in eigen land opgewekte groene energie.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Almkerk:

 1. Anode Energie
 2. Leon Zeewolde
 3. UnitedConsumers

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elk huis in Almkerk met een energieaansluiting heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat is precies het verschil? Werk jij met een enkele meter? Dan betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Wanneer je een dubbele meter hebt kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. Een prijs voor piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (later op de avond, in de weekenden en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welke optie voor jou het goedkoopste is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Consumeer je relatief veel van jouw stroom op daluur momenten? Pas dan loont het dubbeltarief. Vergeet niet: het is best lastig om energie met name in de daluren te gebruiken. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Neem nou koelapparatuur en routers. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je moet dus continu nadenken over de planning. En je wint hooguit een paar tientjes. Onze tip is: ga voor het enkeltarief. Besparen met dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Overigens ben je met een enkeltarief veel vrijer. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Clean Energy.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Almkerk? De twee contractsoorten zijn een vast of variabel tarief. Maar wat zijn de verschillen? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? De populairste keuze is die van het vaste energietarief. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vast tarief
Ga jij voor het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In de omgeving Almkerk is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabele tarieven
Kies jij het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom en leveringsvoorwaarden opnieuw bepaald worden. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, doorgaans in de periode Juli en Januari. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De tarieven en prijsverandering zijn niet met zekerheid te zeggen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet te spreken over jouw huidige energieleverancier? Betaal je teveel voor stroom en gas? Tegenwoordig kan jij wellicht de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En dat kan flink geld besparen. Aanbieders van energie en gas werken met immense welkomstbonussen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Wat moet ik dan exact doen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik overgaan?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van een kleine maand. Opzeggen is dan altijd gratis. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. Deze boete ligt al gauw op €166

 1. Check hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Ga energieprijzen vergelijken op basis van jouw situatie.
 3. Kies de beste en goedkoopste energie-aanbieder.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. Jouw “nieuwe” maatschappij is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Deze aankomende overeenkomst gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen en zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Almkerk zonnepanelen op jullie huis? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Houd je elke maand stroom over? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Noord-Brabant. Per jaar ontvang je een vereffening. Dit principe is ‘salderen’. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Stuifzand.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Is dit getal negatief? Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je checkt nu de goedkoopste energieleverancier gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Belangrijk: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Kies de datum van overstappen. Noemenswaardig: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Almkerk


Profiteer van de goedkoopste energie in Almkerk

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of staat er een verhuizing op stapel en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Ontdek nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Almkerk (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Vul je adresgegevens in (Noord-Brabant)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Inzicht in je verbruik
Goede aanbiedingen

logo essent

Essent

Levert ketels
Gemakkelijk oversluiten
Aanzienlijke kortingen

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Termijnbedrag wijzigen
Goede aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Diverse prijsafspraken
Concurrerende acties

logo oxxio

Oxxio

Supereasy
Snel overstappen
Concurrerende kortingen

logo current

Qurrent

Eigen zonnepark
Goede service
Fikse welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Flexibele stroomprijs
Fikse welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
Online verbruik inzien
Mooie welkomstpremie

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Goede medewerkers
Mooie welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
Verbruik aanpassen
Verleidelijke acties

logo delta energie

Delta

Warmtepompen
Verschillende contracten
Aantrekkelijke acties

logo budget energie

Budget Energie

100% efficiënt
Sympatieke service
Hoge aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Almkerk

Het verbruikte gas neemt een groot deel in van de factuur van de energiemaatschappij. Gas gebruiken we voor de verwarming, voor het verwarmen van water en om eten te bereiden. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Almkerk? Met behulp van onze gas-vergelijker ontdek je probleemloos de voordeligste gasleverancier. Op die pagina zoek je snel alle gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstbonussen. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Voer jullie adresgegevens in en verbruik per jaar in, en vergelijk de laagste gastarieven uit de regio (Woudrichem). Een geschikte maatschappij gezien? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit is niet moeilijk. Het contract ontbinden doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. Tijdens die twee weken ben je vrij om er toch van af te zien. Waar wacht je op? Stap meteen over, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Start nu ook met Energie vergelijken Klarenbeek.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en stap online over in de gemeente Woudrichem.