Energieprijzen Clean Energy Bekijk aantrekkelijke acties en krijg kortingen tot wel €289


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken van Clean Energy? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Denk hierbij aan leveranciers van stroom zoals Anode Energie en HVC. En het aanbod groeit. Hoe check ik de laagste stroomtarieven van Clean Energy? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw persoonlijke situatie. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Heel eenvoudig! Geef je postcode en huisnummer door, begroot jouw totale verbruik (gas en stroom) en kies het soort meter dat jij hebt (dubbele- of enkele meter). Daarna bepaal je de looptijd van de overeenkomst (dit kan zijn 2 jaren of een flexibel maandcontract) en selecteer je een vast of variabel tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Daarna zie je regelrecht een passend contract. Een andere aanbieder? Bekijk eens Budget Energie. Van iedere soort contract zie je wat je per jaar kwijt bent en de beschikbare welkomstkorting. Wil je aanvullende informatie? Hier tref je alle info over gas, stroom en licht van Clean Energy.

Alle producten

Check tarieven van alle producten

Gemakkelijk overstappen

Zoek het meest voordelige contract in een paar minuten.

Bespaar op je energierekening

Ontdek de korting voor nieuwe klanten en bespaar vandaag nog €193

Clean Energy energie aanbiedingen zoeken

Is jouw energierekening te hoog? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Check nu razendsnel stroom aanbiedingen van Clean Energy (en gas). Energie vergelijken en oversluiten kan je nu online doen zonder moeite:

1. Geef de locatie van de woning door
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Welke oorsprong (groen) moet de stroom hebben.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Check welk contract het voordeligste is en laat je contract overzetten naar Clean Energy.


Gasprijzen Clean Energy

Het verbruikte gas bepaalt deels de factuur van de energiemaatschappij. Gas gebruiken we om het in huis warm te maken, voor warm water en om te koken. Wat zijn de actuele gastarieven van Clean Energy? Met behulp van onze gas-vergelijker vergelijk je vandaag nog het meest voordelige contract. Op die pagina bekijk je de huidige gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en Clean Energy welkomstpremies. Zie wat de energieprijzen in jouw regio zijn, bijvoorbeeld Drachten. Direct alle gasprijzen vergelijken? Vul jouw postcode en verbruik per jaar in, en vind alle top stroom- en gas aanbiedingen van Clean Energy in jouw regio. Een voordelige partij kunnen vinden? Stap dan direct online over. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. De nieuwe aanbieder regelt dit. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. Binnen dit stadium Regel jouw overstap in slechts een half uur, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Zie wat de energieprijzen in jouw regio zijn, bijvoorbeeld Arnhem.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw situatie