Energie vergelijken Anloo Check alle energiemaatschappijen en bespaar tot €294


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en in een paar seconden energieprijzen vergelijken in Anloo? De keuze is vandaag de dag erg groot. Erkende organisaties zijn leveranciers van stroom als E.ON of Huismerk Energie. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Anloo? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw woning. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Heel eenvoudig! Geef je postcode en huisnummer door, geef aan wat het verbruik is (gas plus stroom) en selecteer de elektriciteitsmeter (dit is een dubbele of enkele meter). Daarna kies je de ideale looptijd van het contract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of een tijdelijk energiecontract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Vervolgens zie je onmiddellijk de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere verstrekker ontdek je de kosten per 12 maanden en de geldende welkomstpremie. Advies nodig? Via deze pagina tref je rijke informatie over stroom, gas en licht in Anloo.

Alle organisaties

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Snel overstappen van aanbieder

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Bespaar op je energierekening

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar tot wel €189

Minder betalen voor gas en stroom Minder betalen voor je energie. Dat is voor iedereen relevant. Pak deze kans en stap over.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt verstandig: het energiecontract gelijk voor een langere periode vastzetten. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan reken je af tegen nog scherpere tarieven. Klopt dat? De energiemarkt werkt net wat anders. Let nu goed op: contracten met een lange looptijd zijn duurder dan een beperkte contractperiode. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Anloo? Selecteer dan een 1-jarig contract. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Engie.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Bonus Premie/maand Totaal
1 jaar Engie €230 €19,17 €1.513,65
3 jaar Engie €190 €5,28 €1.633,65
5 jaar Engie €0 €0 €1.753,65

Bij langlopende contracten zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene stroom heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Windmolens, zonnecellen en water. Het grote positieve aspect is dat er geen CO2 vrijkomt. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Veel mensen denken dat groene stroom erg duur is. Gelukkig is dit vaak niet zo. Op basis van deze website vergelijk je rap en probleemloos groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Selecteer het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Anloo”. Daarnaast kun je sorteren op stroom opgewekt door windmolens en/of zonnepanelen. Of beperk je zoekopdracht tot groene energie uit NL.

Erkende leveranciers van groene stroom in Anloo:

 1. Anode Energie
 2. Engie
 3. Qwint

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elk gebouw in Anloo waar stroom verbruikt wordt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat zijn de belangrijkste verschillen? In het geval van een enkele meter betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Wanneer je een dubbele meter hebt kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. Een tarief voor de piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) een een prijs voor daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, tijdens weekenden en reguliere feestdagen). Welke type tarief resulteert in de laagste energierekening is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Gebruik jij een belangrijk deel van de stroom tijdens deze daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Echter, let goed op: het is niet altijd gemakkelijk om stroom vooral in de daluren te consumeren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Bijvoorbeeld de vrieskist of WIFI. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En het levert niet veel op. Wij adviseren daarom: kies voor het enkeltarief. Bezuinigen door het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Daarnaast ben je met het enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Bekijk direct de aanbieder Enduris.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Anloo? Dan kun je kiezen voor vaststaande en flexibele prijzen. Waarin verschillen deze van elkaar? En welk type tarief past bij mij? Een veel gekozen mogelijkheid is het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen nooit zolang jouw contract loopt. Zo weet je waar je aan toe bent. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In de omgeving Anloo is het vaste energietarief zeer zeker geschikt.

Variabel tarief
Ga jij voor het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en leveringsvoorwaarden worden herberekend. Dit gebeurd meermaals per jaar, in eind Juli en in begin Januari. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. Deze prijsaanpassing is moeilijk in te schatten. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie aanbieder van gas en licht? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Mogelijkerwijs kan jij je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en snel overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Energieleveranciers hanteren doorgaans enorme welkomst vergoedingen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Wat moet ik dan exact doen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik wisselen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van meerdere weken. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €172

 1. Trek na wanneer jouw contract afloopt.
 2. Check energieprijzen aangepast op jouw woning.
 3. Zoek de beste en aantrekkelijkste leverancier.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. Jullie aanstaande energieleverancier zegt jouw huidige contract op.
 7. Het nieuwe contract gaat in op de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: werkt dat anders?

In Anloo zonnepanelen op je adres actief? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Drenthe. Elke 12 maanden ontvang je een vereffening. Dit principe is ‘salderen’. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Terborg.

 1. Maak een begroting van het verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je ontdekt in een oogopslag de voordeligste stroom maatschappij voor jouw woning en verbruik. Aanwijzing: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Aanwijzing: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Anloo


Profiteer van de goedkoopste energie in Anloo

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Ontdek nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Anloo (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Drenthe)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. De opties zijn vast of variabel.
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Grootste aanbieder
Sympatieke service
Aanzienlijke kortingen

logo essent

Essent

Bekende leverancier
Meerdere contracten
Mooie welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
Vaste prijs stroom
Aantrekkelijke acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Overstaphulp
Flinke welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Duidelijke voorwaarden
Hoge aanbieding

logo current

Qurrent

Windtegoed
Goede klantenservice
Flinke aanbieding

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Vaste prijs stroom
Flinke aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
Sympatieke service
Mooie welkomstcadeaus

logo engie

Engie

100% duurzaam
Sympatieke service
Fikse welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
Eenvoudig afsluiten
Scherpe welkomstbonus

logo delta energie

Delta

Zonneboilers
Verschillende contracten
Mooie aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
Variabele stroomprijzen
Fikse welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Anloo

Het gas (M3 verbruik) heeft een groot aandeel in de maandelijkse energierekening. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, voor de verwarming, voor heet water uit de kraan en om te koken. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Anloo? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan zoek jij zonder moeite de meest voordelige leverancier. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je alle gasprijzen bekijken, met alle aanbiedingen en welkomstpremies. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Vul jouw postcode en een begroting van het gasverbruik, en check aantrekkelijke gastarieven voor jouw woning (Aa en Hunze). Een betaalbare aanbieder kunnen vinden? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. In deze periode kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Stap over binnen een paar minuten, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Start nu ook met Energie vergelijken Kornhorn.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Aa en Hunze.