Energieprijzen Enduris Profiteer van de beste acties en krijg kortingen tot wel €236


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en vlug energieprijzen vergelijken van Enduris? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Hierbij kun je denken aan leveranciers van stroom als bijvoorbeeld Vrijopnaam en Qwint. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Waar moet ik zijn voor de stroomtarieven van Enduris? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw thuis. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Eigenlijk is het kinderspel. Voer je postcode en huisnummer in, geef aan wat het verbruik is (gas en stroom) en kies het type meter (enkele- of dubbele meter). Hierop volgend kies je de ideale looptijd van het energiecontract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of een tijdelijk energiecontract) en kies je het gewenste energietarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Daarna zie je binnen een paar seconden het contract dat bij jou past. Een andere aanbieder? Bekijk eens Stedin. Per soort contract vind je de jaarlijkse kosten en de hoogte van de cashback-korting. Hulp nodig bij kiezen? Op deze pagina vind je handige info over gas, stroom en licht van Enduris.

Alle soorten contracten

Ontdek jaarlijkse kosten van alle contracten

Makkelijk overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Bespaar op je energierekening

Check de cashback-korting en bespaar eenvoudig €248

Enduris energie aanbiedingen bekijken

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Zoek nu makkelijk stroom aanbiedingen van Enduris (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Vul je postcode en huisnummer in
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? De opties zijn vast of variabel.
7. Kies het goedkoopste contract en stap moeiteloos online over naar Enduris.


Gasprijzen Enduris

Het verbruikte gas vormt voor een groot deel de energierekening die op de mat valt. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, om onze woningen op te warmen, voor heet water uit de kraan en om te koken. Wat zijn actuele gastarieven van Enduris? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan check je snel het goedkoopste contracttype. Met behulp van deze site bekijk je de huidige gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en Enduris welkomstcadeaus. Wat kost dat? Check tarieven in plaatsen als Utrecht. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Vul de postcode, huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en ontdek de meest aantrekkelijke gas- en stroom aanbiedingen van Enduris dat past bij jouw verbruik. Een geschikte aanbieder ontdekt? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit vergt verder geen kennis. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. Tijdens die twee weken Waar wacht je op? Stap meteen over, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Wat kost dat? Check tarieven in plaatsen als Venlo.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw situatie in de regio.