Energie vergelijken Anna Paulowna Start met vergelijken en bespaar maar liefst €298


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en spoedig energieprijzen vergelijken in Anna Paulowna? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Toonaangevende partijen zijn stroomaanbieders als bijvoorbeeld UnitedConsumers en HVC. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Anna Paulowna? Vergelijk de prijzen voor jouw woning. Hoe gaat dat? Heel eenvoudig! Vul jouw postcode + huisnummer in, geef aan wat het verbruik is (gas plus stroom) en kies het soort meter, (dubbel of enkel). Verder maak je een keuze voor de looptijd van het energiecontract (bijvoorbeeld 1 jaar of een tijdelijk energiecontract) en kies je het gewenste energietarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Hierop volgend zie je direct de goedkoopste energieaanbieder. Per leverancier tref je wat je per jaar kwijt bent en de beschikbare korting voor nieuwe klanten. Wil je aanvullende informatie? Op onze website lees je praktische info over gas, stroom en licht in Anna Paulowna.

Alle maatschappijen

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Snel online overstappen

Check je besparing en sluit online snel over

Bespaar op je energierekening

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar direct €219

De goedkoopste stroom en gas Minder betalen voor je energie. Dat laat jij toch niet liggen? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt verstandig: het energiecontract direct voor een langere periode vastzetten. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan reken je af tegen nog scherpere tarieven. Of toch niet? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Nee, het wordt nog mooier: langetermijncontracten zijn prijziger dan kortstondige contracten. Zoek je een goedkoop energiecontract in Anna Paulowna? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Energiedirect.nl .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (gerekend met een gemiddeld gezin)

Contract Leverancier Korting Korting/maand Kostenplaatje
1 jaar Energiedirect.nl €240 €20 €1.513,70
3 jaar Energiedirect.nl €200 €5,56 €1.633,70
5 jaar Energiedirect.nl €0 €0 €1.753,70

Bij een lang contract daalt het tarief voor gas en stroom. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene stroom heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het duurzame hiervan is dat er geen uitstoot van CO2 is. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. De gedachte is dat groene stroom erg kostbaar is. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Via deze pagina vergelijk je gauw en eenvoudig aanbieders van groene stroom in de buurt. Hiervoor kies je het selectievakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Anna Paulowna”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op energie afkomstig van wind of de zon. Of zoek expliciet naar slechts groene stroom met NL oorsprong.

Veel gekozen groene energie in Anna Paulowna:

 1. DELTA
 2. Fenor
 3. Qwint

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elke woning in Anna Paulowna die energie verbruikt heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat is het onderscheid tussen de meters? Werk jij met een enkele meter? Dan betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Met zo’n dubbele meter kun je kiezen voor 2 tarieven. Men spreekt dan over piekuren (overdag) en een lager tarief in de daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, tijdens weekenden en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welk soort tarief de laagste prijs geeft is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Consumeer jij meer dan 50% van jouw stroom op daluur momenten? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Houdt dit in gedachten: het vraagt nogal wat planning om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Denk maar aan TV’s, PC’s en kookapparatuur. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Dit vergt dus een hele andere planning. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Onze aanbeveling: selecteer het enkeltarief. Geld besparen door het dubbeltarief valt tegen. Bovendien ben je met het enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Check alle details over Westland Infra.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Ga je overstappen van energie in Anna Paulowna? Dan heb je de keuze tussen vaststaande en flexibele prijzen. Maar wat is precies het onderscheid? En wat past bij mijn situatie? De populairste keuze is die van het vaste energietarief. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen gedurende de contractperiode niet. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In en rondom Anna Paulowna zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabele tarieven
Kies jij het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen gedurende jouw contractperiode aangepast worden. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, in Januari en in Juli. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De ontwikkelingen van de prijzen kun je lastig aan zien komen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw huidige energie aanbieder? Vind je de energienota aan de hoge kant? Mogelijkerwijs kan jij het oude energiecontract opzeggen + overstappen. Overstappen loont. Aanbieders van energie en gas geven namelijk interessante welkomstbonussen. Wanneer kan ik de overstap maken? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik veranderen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van een kleine maand. Opzeggen is dan altijd gratis. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Een overstap maken is echter wel een optie, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €257

 1. Ga na of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Check de laagste energieprijzen gebaseerd op jouw situatie.
 3. Selecteer de beste en betaalbaarste leverancier.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. Jullie nieuwgekozen maatschappij zegt jouw huidige contract op.
 7. Dit fonkelnieuwe contract gaat in op de gekozen datum.

Overstappen met zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Anna Paulowna zonnepanelen tot je beschikking? In dat geval wek jij zelf al energie op. Houd je elke maand stroom over? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Noord-Holland. Iedere 12 maanden zul je hier een compensatie voor krijgen. Dit principe is ‘salderen’. Voor huishoudens met zonnepanelen is een vergelijking van energieprijzen een must. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Terheijden.

 1. Schat het netto verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Vul ook je echte stroomverbruik in. Was dit een negatief getal? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je ontdekt meteen de aantrekkelijkste energieaanbieder voor jou. Cruciaal: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Kies een overstapmoment. Let op: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Anna Paulowna


Stap over naar de goedkoopste energie in Anna Paulowna

Betaal jij teveel voor de stroom? Of heb je een nieuwbouwwoning en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Vind nu probleemloos de goedkoopste stroom in Anna Paulowna (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen doe je met de volgende stappen:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Noord-Holland)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Vaste of juist variabele prijzen?
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
Verbruik aanpassen
Fikse welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Simpele voorwaarden
Scherpe welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
Vaste prijs gas
Prominente kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Termijnbedrag wijzigen
Flinke welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Verbruik advies
Fikse welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

Groene energie
Snel oversluiten
Mooie welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Duurzaam opgewekt
Snel overstappen
Scherpe aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
Flexibele stroomprijs
Flinke welkomstkorting

logo engie

Engie

97% tevredenheid
Duidelijke voorwaarden
Flinke welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Persoonlijk advies
Aantrekkelijke acties

logo delta energie

Delta

Slim wonen tips
Sympatieke service
Fikse welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

Terugleververgoeding
Simpele voorwaarden
Fikse welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Anna Paulowna

Het gas (M3 verbruik) is een belangrijk onderdeel van de energienota. Wat voor functie heeft gas? Wel, om onze woningen op te warmen, voor warm water en om te koken. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Anna Paulowna? Door onze gas-vergelijker te gebruiken tref jij binnen een paar seconden de aantrekkelijkste aanbieder. Via de vergelijker bekijk je de huidige gasprijzen, inclusief acties en welkomstpremies. Weten wat jij per maand kunt besparen? Voer jullie adresgegevens in en het m3-gasverbruik per jaar in, en vergelijk de goedkoopste gastarievenin jouw woonplaats (Hollands Kroon). Een geschikte aanbieder gezien? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit vergt verder geen kennis. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Tijdens die twee weken kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Kornwerderzand.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders en regel de overstap online in de gemeente Hollands Kroon.