Energie vergelijken Appeltern Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en krijg kortingen tot wel €254


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en gauw energieprijzen vergelijken in Appeltern? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Vertrouwde namen zijn stroommaatschappijen als bijvoorbeeld Essent en MAIN Energie. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Appeltern? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw persoonlijke situatie. Hoe doe ik dit? Heel eenvoudig! Vul je locatie in, geef aan wat het verbruik is (gas plus stroom) en selecteer de gewenste meter (enkele- of dubbele meter). Daarna kies je de looptijd van jouw energiecontract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of een altijd opzegbaar contract) en selecteer je een vast of variabel tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Vervolgens vergelijk je meteen de goedkoopste energiemaatschappij. Per maatschappij tref je wat je per jaar kwijt bent en de aantrekkelijke cashback-korting. Alles weten over contracten en tarieven? Op energieaanbiedingvergelijken.nl blader je door uitgebreide informatie over gas, stroom en licht in Appeltern.

Alle maatschappijen

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Overstappen is zo gepiept

Check je besparing en sluit online snel over

Bespaar op je energierekening

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar vandaag nog €272

Bespaar direct op jouw stroom & gas Een goedkoop energiecontract afsluiten. Binnen enkele minuten geregeld. Hieronder vind je alle uitleg.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het klinkt zo logisch: jouw energiecontract direct vastzetten voor meerdere jaren. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan ontvang je een leuke korting. Is dat zo? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Sterker nog: langetermijncontracten zijn gepeperder dan een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Appeltern? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van NLE.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (van een doorsnee-gezin)

Contract Maatschappij Premie Korting/maand 12 maanden
1 jaar NLE €150 €12,50 €1.514,00
3 jaar NLE €260 €7,22 €1.634,00
5 jaar NLE €0 €0 €1.754,00

Bij een contract van bijv. 5 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Windmolens, zonnecellen en water. Het grote positieve aspect is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. En dat draagt bij aan een beter milieu. Je hoort regelmatig dat groene stroom een hoger tarief heeft. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Met behulp van deze website vergelijk je razendsnel en zonder problemen de verschillende aanbieders van groene stroom. Hiervoor kies je het selectievakje “100% duurzame energieleveranciers Appeltern”. Daarnaast kun je sorteren op energie opgewekt door windmolens of zonnepanelen. Of ga voor slechts groene stroom met NL oorsprong.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Appeltern:

 1. De Vastelastenbond
 2. Leon Zeewolde
 3. Oxxio

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elke inwoner van Appeltern met een energieaansluiting is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is het onderscheid tussen de meters? Werk jij met een enkele meter? Dan is er 1 tarief voor alle stroom. Heb je een dubbele meter, dan kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. Een prijs voor piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een goedkoper tarief in daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, voor 7 uur ’s ochtends en met bijv. kerst). Welk tarief voor jullie resulteert in de laagste energierekening is, verschilt enorm per situatie.

Verbruik je relatief veel van jouw stroom in de daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Echter, let goed op: het is een hele uitdaging om energie met name in de daluren te gebruiken. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Denk maar aan de vrieskist of WIFI. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je moet dus continu nadenken over de planning. En het levert niet veel op. Daarom ons advies: ga voor het enkeltarief. Bezuinigen door het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Daarbij ben je met een enkeltarief veel meer flexibel. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Anode Energie.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Appeltern? Maak dan eerst een keuze uit vaste en variabele tarieven. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? Voor welk prijstype moet ik kiezen? De meest gekozen optie is het vaste energietarief. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vaste tarieven
Ga jij voor het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen niet zolang het contract nog loopt. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan profiteer je hier niet van. In Appeltern zijn de vaste energietarieven het meest populair.

Variabele tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom en contractuele verplichtingen opnieuw bepaald worden. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, doorgaans in de periode Juli en Januari. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De ontwikkelingen van de prijzen kun je lastig aan zien komen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet tevreden over jouw aanbieder van gas en licht? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Dan kun je mogelijk het oude energiecontract opzeggen + overstappen. En de besparing is niet mals. Leveranciers hanteren enorme welkomstpremies. Per wanneer kan ik overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik oversluiten?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van 4 weken. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €161

 1. Trek na wat de looptijd van het contract is.
 2. Vergelijk energieprijzen gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Sorteer de beste en aantrekkelijkste energie-leverancier.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. Jouw nieuwe maatschappij zegt jouw huidige contract op.
 7. Dit fonkelnieuwe contract gaat in op de gekozen datum.

Overstappen en zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Appeltern zonnepanelen op je adres actief? In dat geval wek jij zelf al energie op. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Gelderland. Elk jaar heb je dan recht op een compensatie. Dit noemen we salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is een vergelijking van energieprijzen een must. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Ternaard.

 1. Maak een begroting van het verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Dit kan een negatief getal zijn. Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je vindt ogenblikkelijk de meest goedkope maatschappij , berekend op basis van jouw gegevens. Tip: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Belangrijk: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Appeltern


Overstappen naar de goedkoopste energie in Appeltern

Is jouw energierekening te hoog? Of heb je een nieuwbouwwoning en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Ontdek nu snel de goedkoopste stroom in Appeltern (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen is erg eenvoudig:

1. Vul je adresgegevens in (Gelderland)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Selecteer het gewenste energietarief. Vaste of juist variabele prijzen?
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
Vaste prijs stroom
Hoge welkomstbonus

logo essent

Essent

Slim besparen
Meerdere contracten
Goede welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Goede service
Prominente kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
Simpele voorwaarden
Fikse welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Supereasy
Betalen in termijnen
Goede aanbieding

logo current

Qurrent

Windtegoed
Termijnbedrag wijzigen
Fikse welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

100% groen
Betalen in termijnen
Aantrekkelijke kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
Verbruik aanpassen
Prominente kortingen

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Behulpzame service
Prominente acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
Overstaphulp
Mooie aanbieding

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Gemakkelijk oversluiten
Hoge welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
Charmante service
Goede welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Appeltern

Jullie gasverbruik neemt een groot deel in van de energienota. Het gas wordt doorgaans gebruikt voor de verwarming van het huis, om te douchen en om het fornuis te gebruiken. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Appeltern? Door onze gas-vergelijker te gebruiken bekijk jij snel & overzichtelijk de meest betaalbare gas aanbieder. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je alle gasprijzen bekijken, met cashback-acties en welkomstbonussen. Direct alle gasprijzen vergelijken? Kies de postcode, huisnummer en een begroting van het gasverbruik, en ontdek de goedkoopste gastarievenvoor jouw locatie en gasverbruik (West Maas en Waal). Een geschikte organisatie aangetroffen? Start vandaag nog met besparen! Dit vergt verder geen kennis. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. In deze periode kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Sluit online je contract over, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Koudum.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en regel de overstap online in de gemeente West Maas en Waal.