Energie vergelijken Arnemuiden Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar wel €229


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Arnemuiden? De keuze is vandaag de dag erg groot. Denk aan aanbieders van stroom als bijvoorbeeld Energiedirect.nl en MAIN Energie. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Arnemuiden? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe doe ik dit? Het is bijzonder eenvoudig. Vul jouw postcode + huisnummer in, begroot jouw totale verbruik (kWh stroom en m3 gas) en geef aan welke meter je hebt (voor dubbel- of enkel tarief). Vervolgens bepaal je de looptijd van de verbintenis (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Vervolgens ontdek je direct de goedkoopste energieleverancier. Van elke organisatie zie je de energiekosten per jaar en de hoogte van de welkomstkorting. Is het nieuw voor jou? Via deze pagina check je uitvoerige details over stroom, gas en licht in Arnemuiden.

Alle aanbieders

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Snel overstappen van aanbieder

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Minder betalen voor energie

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar direct €244

Een lage gas- en stroomrekening Op kosten voor energie besparen. Wie wil dat nou niet? Hieronder vind je alle uitleg.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract gewoon voor een langere periode vastzetten. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan ontvang je een leuke korting. Is dat zo? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Het tegendeel is waar: energiecontracten met een lange looptijd zijn gepeperder dan kortstondige contracten. Zoek je een goedkoop energiecontract in Arnemuiden? Selecteer dan een 1-jarig contract. We hebben een berekening gemaakt van EnergieFlex .

Een voorbeeld (gerekend met een gemiddeld gezin)

Looptijd Maatschappij Premie Premie/maand 12 maanden
1 jaar EnergieFlex €190 €15,83 €1.514,20
3 jaar EnergieFlex €300 €8,33 €1.634,20
5 jaar EnergieFlex €0 €0 €1.754,20

Bij een contract van bijv. 5 jaar betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene stroom wordt op een duurzame manier opgewekt. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Denk dan aan wind, water en zon. Het grote positieve aspect is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom een hoger tarief heeft. Dat is vaak niet het geval. Op basis van energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je snel & gemakkelijk alle groene-stroom maatschappijen. Klik wel even op het vakje met: “100% duurzame energieleveranciers Arnemuiden”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op stroom afkomstig van een windturbine of zonnepanelen. Of filter op enkel groene stroom uit Nederland.

Veel gekozen groene energie in Arnemuiden:

 1. Allure Energie
 2. Essent
 3. Oxxio

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elk gebouw in Arnemuiden waar energie geleverd wordt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is het onderscheid tussen de meters? Bij deze enkele meters is er 1 tarief voor alle stroom. Met zo’n dubbele meter kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. Een prijs voor piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) een een prijs voor daluren (laat in de avond, vroeg in de ochtend en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welk tarief voor jullie resulteert in de laagste energierekening is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Consumeer jij meer dan 50% van de energie tijdens daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Echter, let goed op: het is best lastig om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Voorbeelden zijn computers en keukenapparatuur. En wil je meer doen in de daluren? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En het levert niet veel op. Wij adviseren daarom: een enkeltarief is duidelijker. Bezuinigen door het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Daarbij ben je met een enkeltarief veel meer flexibel. Ga aan de slag met energie van DELTA.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Arnemuiden? Dan heb je de keuze tussen een variabel en vast tarief. Wat is nu precies het verschil? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? Veel consumenten kiezen voor de vaste energietarieven. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven niet, zolang het contract loopt. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan profiteer je hier niet van. In en rondom Arnemuiden is het vaste energietarief het meest populair.

Variabel tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie binnen jouw contract worden herberekend. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De wisseling van prijzen is doorgaan lastig te schatten. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie bedrijf dat stroom en gas levert? Vind je de energienota aan de hoge kant? Tegenwoordig kan jij wellicht je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en dan overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Aanbieders van energie en gas hanteren goede welkomstacties. Kan ik de overstap direct in gang zetten? En hoe doe ik dat? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik wisselen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Hou dan rekening met de opzegtermijn van meerdere weken. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Heb je een contract met vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Een overstap maken is echter wel een optie, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €268

 1. Controleer hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Sorteer de beste en betaalbaarste leverancier.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. De toekomstige leverancier regelt de overstap.
 7. De aankomende overeenkomst gaat in op de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Arnemuiden zonnepanelen op jouw woning? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Zeeland. Per jaar compenseren ze je hiervoor. We spreken dan over salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Tersoal.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Vul ook je echte stroomverbruik in. Was dit een negatief getal? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je bekijkt nu de meest aantrekkelijke energieleverancier voor jou. Goed om te weten: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Advies: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Arnemuiden


Overstappen naar de goedkoopste energie in Arnemuiden

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of heb je een nieuwbouwwoning en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Vind nu probleemloos de goedkoopste stroom in Arnemuiden (en gas). Energie vergelijken en oversluiten heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Zeeland)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Geef aan of je duurzame energie wil.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook zonnepanelen
1 jaar vast of variabel
Hoge welkomstpremie

logo essent

Essent

Betrouwbaar
Overstaphulp
Mooie welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Verbruik advies
Mooie aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Verbruik aanpassen
Flinke welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Variabele stroomprijzen
Scherpe welkomstpremie

logo current

Qurrent

Slimme meter
Inzicht in je verbruik
Fikse aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Overstaphulp
Concurrerende kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
Nette service
Scherpe welkomstbonus

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
Online verbruik inzien
Flinke welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
Overstapservice
Scherpe welkomstpremie

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
Vaste prijs gas
Concurrerende acties

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
Verbruik aanpassen
Flinke welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Arnemuiden

Gasverbruik neemt een groot deel in van de maandelijkse energierekening. Het gas wordt doorgaans gebruikt om onze woningen op te warmen, voor een lekker warm bad en om eten te bereiden. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Arnemuiden? Met behulp van onze gas-vergelijker ontdek je meteen de meest voordelige aanbieder. Op deze website kun je alle gasprijzen bekijken, en ook de kortingsacties en welkomstpremies. Direct alle gasprijzen vergelijken? Vul jouw postcode en het m3-gasverbruik per jaar in, en bekijk de laagste gasprijzen voor jouw locatie en gasverbruik (Middelburg). Een betaalbare leverancier ontdekt? Start vandaag nog met besparen! Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. In die dagen kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Stap nu over in een paar minuten, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Nu ook online: Energie vergelijken Kreileroord.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en start met besparen in de gemeente Middelburg.