Energie vergelijken Kreileroord Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €272


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en vlug energieprijzen vergelijken in Kreileroord? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Denk aan stroomleveranciers zoals DELTA of Fenor. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Kreileroord? Vergelijk de prijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe doe ik dit? Het is bijzonder eenvoudig. Vul jouw postcode + huisnummer in, schat jouw verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en kies het type meter (voor dubbel- of enkel tarief). Verder selecteer je de looptijd van jouw contract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en kies je het gewenste energietarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Aansluitend vind je ogenblikkelijk de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke leverancier vind je de jaarlijkse kosten en de aantrekkelijke welkomstbonus. Hulp nodig bij kiezen? Op energieaanbiedingvergelijken.nl blader je door handige info over stroom, gas en licht in Kreileroord.

Alle leveranciers

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Makkelijk overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Bespaar op je energierekening

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar tot €221

De goedkoopste stroom en gas Op kosten voor energie besparen. Dat is voor iedereen relevant. Pak deze kans en stap over.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het klinkt zo logisch: het energiecontract direct afsluiten voor een aantal jaren. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. Als je kiest voor een lange periode krijg je een hogere korting. Of toch niet? De energiemarkt werkt net wat anders. Let nu goed op: energiecontracten met een lange looptijd zijn duurder dan een kortlopend contract. Direct een goedkoop energiecontract in Kreileroord? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Essent.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (van een doorsnee-gezin)

Contract Aanbieder Bonus Bonus/maand Jaarkosten
1 jaar Essent €140 €11,67 €1.561,95
3 jaar Essent €250 €6,94 €1.681,95
5 jaar Essent €0 €0 €1.801,95

Bij langlopende contracten daalt het tarief voor gas en stroom. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene energie heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Voorbeeld zijn zon en wind. Het grote positieve aspect is de besparing op CO2 en afvalstoffen. En dat draagt bij aan een beter milieu. De gedachte is dat groene stroom erg kostbaar is. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Op basis van deze website vergelijk je vluchtig en probleemloos aanbieders van groene stroom in de buurt. Selecteer het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Kreileroord”. Tip: filter nu ook op energie afkomstig van wind of de zon. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar groene energie uit NL.

Veel gekozen groene energie in Kreileroord:

 1. Vandebron
 2. Engie
 3. Qurrent

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Iedere bewoner van Kreileroord waar energie geleverd wordt heeft een enkele of dubbele meter. Hoe verschillend zijn deze meters? Werk jij met een enkele meter? Dan heb je te maken met 1 tarief. Wanneer je een dubbele meter hebt heb je te maken met 2 tarieven. In de volksmond zijn dit piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een goedkoper tarief in daluren (’s avonds en ’s nachts, in het weekend en met bijv. kerst). Welk tarief de laagste prijs geeft is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Verbruik jij een belangrijk deel van de energie op daluur tijden?Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Neem dit in acht: het is een hele klus om energie met name in de daluren te gebruiken. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Bijvoorbeeld de koelkast of vriezer. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Dit vergt dus een hele andere planning. En de opbrengst is marginaal.Ons advies: selecteer het enkeltarief. Besparen met het dubbeltarief valt tegen. Bovendien ben je met het enkeltarief veel meer flexibel. Bekijk alles over de maatschappij Powerpeers.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Kreileroord? De twee contractsoorten zijn vaststaande en flexibele prijzen. Maar wat zijn de verschillen? En welk type tarief past bij mij? In de basis kiezen de meeste mensen voor de vaste energietarieven. Graag informeren we je over de verschillen.

Vaste tarieven
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan zul jij daar niks van merken. In de omgeving Kreileroord is het vaste energietarief erg populair.

Variabel tarief
Kies jij het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen en andere afspraken schommelen. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, in eind Juli en in begin Januari. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. Deze prijsaanpassing is lastig te voorspellen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Ben je ontevreden over jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Vind je de energienota aan de hoge kant? Dan kun je mogelijk je actuele energiecontract opzeggen en overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Energieaanbieders hanteren sensationele welkomstaanbiedingen. Maar wanneer kan ik overstappen? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik oversluiten?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 30 dagen. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Heb je een contract met vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Overstappen is mogelijk, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €250

 1. Ga na of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Check de laagste energieprijzen op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Filter de beste en goedkoopste energie-leverancier.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. Je nieuwe leverancier is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. De nieuwe overeenkomst wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen met zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Kreileroord zonnepanelen op jouw woning? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Noord-Holland. Elke 12 maanden compenseren ze je hiervoor. We spreken dan over salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Egmond aan Zee.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Is dit een getal in de min? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je treft ogenblikkelijk de voordeligste leverancier voor jouw woning en verbruik. Aanwijzing: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Noemenswaardig: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Kreileroord


Vind de goedkoopste energie in Kreileroord

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of heb je een nieuwbouwwoning en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Bekijk nu direct de goedkoopste stroom in Kreileroord (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Noord-Holland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Maak een keuze uit de energietarieven. De opties zijn vast of variabel.
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
Sympatieke service
Mooie welkomstpremie

logo essent

Essent

Levert panelen
Variabele stroomprijzen
Fikse welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Charmante service
Prominente kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Tussentijds aanpassen
Fikse aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Verbruik aanpassen
Mooie welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
Maandelijks bijstellen
Fikse welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

100% groen
Betalen in termijnen
Mooie welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
Vaste prijs gas
Mooie aanbiedingen

logo engie

Engie

CO2 beperkt
Maandelijks bijstellen
Mooie welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
Vaste prijs stroom
Scherpe aanbieding

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
1 jarig contract
Prominente acties

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
Vaste prijs stroom
Mooie aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Kreileroord

Het gas (M3 verbruik) beslaat het grootste gedeelte van de energierekening. Gas wordt vooral gebruikt voor de verwarming, om te douchen en om het fornuis te gebruiken. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Kreileroord? Door onze gas-vergelijker te gebruiken check je makkelijk de goedkoopste gasmaatschappij. Via onze tool zoek je snel alle gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstcadeaus. Direct alle gasprijzen vergelijken? Voer jullie adresgegevens in en verbruik per jaar in, en bekijk de meest voordelige gas-tarieven in jouw woonplaats (Hollands Kroon). Een voordelige maatschappij gevonden? Stap dan direct online over. Dit vergt verder geen kennis. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. In deze periode kun je nog van het contract af. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Nu ook online: Energie vergelijken Uithuizermeeden.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven voor jouw situatie in de gemeente Hollands Kroon.