Energie vergelijken Arnhem Check alle energiemaatschappijen en bespaar tot €239


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en vlug energieprijzen vergelijken in Arnhem? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Hierbij kun je denken aan leveranciers van stroom als Anode Energie en HVC. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Arnhem? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw woning. Hoe dat werkt? Het is een fluitje van een cent. Voer een postcode en huisnummer in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (stroom plus gas) en kies het soort meter, (dubbele- of enkele meter). Daarna selecteer je jouw ideale looptijd van het contract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of een flexibel maandcontract) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Aansluitend ontdek je regelrecht de goedkoopste energiemaatschappij. Per aanbieder zie je de prijs per jaar en de optionele cashback-korting. Is het onbekend voor jou? Op onze website vind je uitgebreide informatie over gas, stroom en licht in Arnhem.

Alle energiemaatschappijen

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Makkelijk overstappen

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Voordeel op de energierekening

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar direct €209

Minder betalen voor gas en stroom Op kosten voor energie besparen. Binnen enkele minuten geregeld. Pak deze kans en stap over.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract slim voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft ontvang je een leuke korting. Ja toch? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Nee, het wordt nog mooier: contracten voor meerdere jaren zijn gepeperder dan een beperkte contractperiode. Wil je een goedkoop energiecontract in Arnhem? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Engie .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (van een doorsnee-gezin)

Termijn Leverancier Bonus Premie/maand Totaal
1 jaar Engie €200 €16,67 €1.514,25
3 jaar Engie €310 €8,61 €1.634,25
5 jaar Engie €0 €0 €1.754,25

Naarmate de contractperiode toeneemt ga je minder betalen voor je gas en stroom. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Voorbeeld zijn zon en wind. Het grote positieve aspect is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. De gedachte is dat groene stroom erg kostbaar is. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Middels onze zoekmachine vergelijk je gauw en zonder problemen alle groene-stroom maatschappijen. Klik het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Arnhem”. Optioneel kun je zelfs filteren op energie opgewekt door een windturbine of zonnepanelen. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar groene energie uit NL.

Populaire groene energie in Arnhem:

 1. DELTA
 2. MAIN Energie
 3. Qwint

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Elk gebouw in Arnhem waar stroom wordt gebruikt heeft een enkele of dubbele meter. Wat is het onderscheid tussen de meters? Bij deze enkele meters betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Bij een dubbele meter heb je te maken met 2 tarieven. In de volksmond zijn dit piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een tarief voor de daluren (later op de avond, in de weekenden en tijdens o.a. de paasdagen). Welke van deze opties het goedkoopste is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Verbruik jij meer dan 50% van jouw stroom in de daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Echter, let goed op: het vraagt nogal wat planning om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Bijvoorbeeld koelapparatuur en routers. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En de opbrengst is marginaal.Wij adviseren daarom: het enkeltarief voldoet prima! Bezuinigen door het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Bovendien ben je met het enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij E.ON.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Arnhem? Maak dan eerst een keuze uit flexibele of vaststaande prijzen. Maar wat is precies het onderscheid? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? Een veel gekozen mogelijkheid is het vaste energietarief. Graag informeren we je over de verschillen.

Vast tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen tijdens het contract niet. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In en rondom Arnhem zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabel tarief
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie binnen jouw contract wisselen. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, vaak in het voorjaar en najaar. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De ontwikkelingen van de prijzen is niet gemakkelijk te voorspellen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet content met jullie huidige energie aanbieder? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Mogelijkerwijs kan jij de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Leveranciers bieden namelijk daverende welkomstaanbiedingen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik veranderen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Let dan zeker op de opzegtermijn van 4 weken. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Overstappen is mogelijk, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €251

 1. Ga na hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Bekijk de actuele energietarieven gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Kies de beste en goedkoopste energie-leverancier.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. De aankomende energieaanbieder verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Deze fonkelnieuwe overeenkomst gaat in op de gekozen datum.

Overstappen met zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Arnhem zonnepanelen tot je beschikking? In dat geval wek jij zelf al energie op. Houd je elke maand stroom over? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Gelderland. Elke 12 maanden wordt je hier natuurlijk voor beloond. Dit heet salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Terwispel.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Je vult het berekende stroomverbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je vindt eenvoudig de meest aantrekkelijke energieaanbieder voor jou. Belangrijk: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Selecteer een overstapdatum. Interessant: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Arnhem


Zo vind je de goedkoopste energie in Arnhem

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of ga je binnenkort verhuizen en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Vind nu razendsnel de goedkoopste stroom in Arnhem (en gas). Overstappen na de energievergelijking kan je nu online doen zonder moeite:

1. Geef de locatie van de woning door (Gelderland)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Selecteer het gewenste energietarief. De opties zijn vast of variabel.
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook stadswarmte
Overstaphulp
Fikse welkomstbonus

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Vaste prijs stroom
Flinke welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
Vaste prijs gas
Fikse aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Overstaphulp
Goede welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Supereasy
Direct overstappen
Mooie welkomstkorting

logo current

Qurrent

Windtegoed
Flexibele of vaste prijs
Concurrerende acties

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Nette klantenservice
Concurrerende kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
Behulpzame service
Aanzienlijke kortingen

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
Flexibele of vaste prijs
Mooie welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
Diverse prijsafspraken
Fikse aanbiedingen

logo delta energie

Delta

Warmtepompen
Duidelijke voorwaarden
Goede welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

14 dagen bedenktijd
Nette klantenservice
Goede welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Arnhem

Het verbruik van gas neemt een groot deel in van de energierekening. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, voor de verwarming, voor een lekker warm bad en koken op een fornuis. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Arnhem? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan vind je binnen een paar seconden de meest goedkope aanbieder. Via onze tool vind je actuele gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstpremies. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Voer jouw locatie en het geschatte jaarverbruik in, en bekijk de gunstigste gas-prijzen voor jouw verbruik (Arnhem). Een voordelige partij achterhaald? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. In dat tijdvak ben je vrij om er toch van af te zien. Waar wacht je op? Stap meteen over, en pak die welkomstbonus! Start nu ook met Energie vergelijken Krewerd.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers voor jouw woning in de gemeente Arnhem.