Energie vergelijken Krewerd Vergelijk de energieaanbieders en ontvang een voordeel tot €231


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en haastig energieprijzen vergelijken in Krewerd? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Erkende organisaties zijn stroomaanbieders zoals bijv. Energiedirect.nl of NLE. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Krewerd? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw thuis. Hoe gaat dat? Het is een fluitje van een cent. Vul jouw postcode + huisnummer in, geef aan wat het verbruik is (stroom en gas) en kies het soort meter, (een dubbele of enkele meter). Daarna kies je de ideale looptijd van de verbintenis (dit kan zijn 2 jaren of maandelijkse opzegbare energie) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Hierop volgend zie je direct de goedkoopste energie. Per aanbieder vind je de kosten per 12 maanden en de optionele welkomstpremie. Hulp nodig bij kiezen? Via deze website ontdek je praktische info over stroom, gas en licht in Krewerd.

Alle leveranciers

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Gelijk oversluiten

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Bespaar op je energierekening

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar tot wel €222

Bespaar direct op jouw stroom & gas Op kosten voor energie besparen. Binnen enkele minuten geregeld. Lees hieronder alle informatie.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt voor de hand liggend: het energiecontract meteen vastzetten voor meerdere jaren. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. Wanneer je langere tijd klant wordt kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Of juist niet? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Nu moet je opletten: lange verbintenissen kennen duurdere prijzen in vergelijking met kortlopende contracten. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Krewerd? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Zie ook het onderstaande voorbeeld van Eneco .

Rekenvoorbeeld (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Contract Leverancier Bonus Bonus/maand Kostenplaatje
1 jaar Eneco €150 €12,50 €1.562,00
3 jaar Eneco €260 €7,22 €1.682,00
5 jaar Eneco €0 €0 €1.802,00

Bij een contract van bijv. 5 jaar zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Is groene energie automatisch duurder dan grijze?

Groene stroom heeft betrekking op energie die duurzaam is. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het belangrijkste pluspunt is dat er geen CO2 vrijkomt. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. De gedachte is dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Gelukkig is dit vaak niet zo. Middels de vergelijker vergelijk je supersnel en moeiteloos aanbieders van groene stroom in de buurt. Klik wel even op het vakje met: “uitsluitend duurzame energieleveranciers Krewerd”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op energie van een windturbine of zonnepanelen. Of filter op groene energie uit NL.

Veel gekozen groene energie in Krewerd:

 1. Clean Energy
 2. Greenchoice
 3. Noordelijk Lokaal Duurzaam

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Ieder adres in Krewerd met toegang tot energie heeft een enkele of dubbele meter. Wat is precies het verschil? Bij een enkele meter wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Heb je een dubbele meter, dan kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. Een prijs voor piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een tarief voor de daluren (laat in de avond, voor 7 uur ’s ochtends en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welk tarief het beste is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Consumeer je het leeuwendeel van jouw stroom rond de daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Goed om te weten: het is best lastig om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Onder andere de koelkast of vriezer. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En de winst is minimaal. Onze tip is: het enkeltarief is eenvoudiger! Besparen met dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Daarnaast ben je met het enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Lees online nu alles over de aanbieder Pure Energie.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Ga je overstappen van energie in Krewerd? Het aanbod bestaat uit vaststaande en flexibele prijzen. Wat is nu precies het verschil? Voor welk prijstype moet ik kiezen? Het gros van de woningen gebruikt de vaste energietarieven. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vast tarief
Ga jij voor het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen nooit zolang jouw contract loopt. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Gaan de prijzen omlaag? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In de omgeving Krewerd zijn de vaste energietarieven veelvuldig afgesloten.

Variabele tarieven
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en contractuele verplichtingen opnieuw bepaald worden. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De ontwikkelingen van de prijzen kun je lastig aan zien komen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet tevreden over jouw huidige energieleverancier? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Tegenwoordig kan jij wellicht je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Energieleveranciers kunnen een aanbod doen met interessante welkomstpremies. Wanneer kan ik de overstap maken? Welke fases moet ik dan doorlopen? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik oversluiten?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Let dan zeker op de opzegtermijn van meerdere weken. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Een overstap maken is echter wel een optie, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €223

 1. Bekijk wat de looptijd van het contract is.
 2. Check de laagste energieprijzen op basis van jouw situatie.
 3. Zoek de beste en lucratiefste stroomaanbieder.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. Jullie nieuwe maatschappij zegt jouw huidige contract op.
 7. Het kersverse contract wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen met zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Krewerd zonnepanelen op jullie huis? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Houd je elke maand stroom over? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Groningen. Na afloop van elk jaar ontvang je een vereffening. Dit heet salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Egmond-Binnen.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Is dit een getal in de min? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je treft meteen de meest voordelige energiemaatschappij , berekend op basis van jouw gegevens. Cruciaal: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Aanwijzing: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Krewerd


Vind de goedkoopste energie in Krewerd

Betaal jij teveel voor de stroom? Of een nieuwe woning gekocht en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Zoek nu razendsnel de goedkoopste stroom in Krewerd (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen doe je met de volgende stappen:

1. Geef de locatie van de woning door (Groningen)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Vriendelijke service
Scherpe welkomstkorting

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
Sympatieke service
Flinke aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Behulpzame service
Fikse aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Overstapservice
Flinke welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Vaste & variabele prijzen
Aanzienlijke kortingen

logo current

Qurrent

NL windenergie
Verschillende contracten
Scherpe welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
Snel af te sluiten
Scherpe welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
Verbruik advies
Mooie aanbieding

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
Direct overstappen
Concurrerende acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Groene energie
Behulpzame service
Goede welkomstbonus

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
Charmante service
Fikse aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
Betalen in termijnen
Hoge aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Krewerd

Het gas (M3 verbruik) neemt een groot deel in van de energierekening die op de mat valt. Gas gebruiken we om ons huis te verwarmen, om water op te warmen en om te koken. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Krewerd? Door onze gas-vergelijker te gebruiken vergelijk je gemakkelijk de meest goedkope aanbieder. Met behulp van deze site staat een overzicht van alle gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstbonussen. Direct alle gasprijzen vergelijken? Voer jouw locatie en een begroting van het gasverbruik, en ontdek de meest voordelige gas-tarieven voor jouw locatie en gasverbruik (Delfzijl). Een aantrekkelijke gasmaatschappij ontdekt? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. In deze periode kun je nog van het contract af. Stap over binnen een paar minuten, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Start nu ook met Energie vergelijken Uitwellingerga.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw woning in de gemeente Delfzijl.