Energie vergelijken Asch Vergelijk de energieaanbieders en bespaar tot €242


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Asch? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Vertrouwde namen zijn leveranciers van stroom als bijvoorbeeld Essent en Greenchoice. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Asch? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw thuis. Hoe gaat dat? Heel eenvoudig! Geef je postcode en huisnummer door, begroot jouw totale verbruik (kWh stroom en m3 gas) en kies het soort meter, (een dubbele of enkele meter). Aansluitend maak je een keuze voor de looptijd van jouw energiecontract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of een tijdelijk energiecontract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Vervolgens zie je regelrecht de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere energieaanbieder ontdek je de energiekosten per jaar en de eventuele. welkomstpremie. Wil je aanvullende informatie? Via deze website tref je uitgebreide informatie over gas, stroom en licht in Asch.

Alle maatschappijen

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Gemakkelijk overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Bespaar op je energierekening

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar tot €207

Een lage gas- en stroomrekening Een goedkoop energiecontract afsluiten. Dat wil toch iedereen? Check op deze pagina alle details.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt zo logisch: het energiecontract gewoon ondertekenen voor een langdurige periode. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan krijg je een hogere korting. Of toch niet? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Nu moet je opletten: contracten met een lange looptijd hebben hogere prijzen i.v.m. een kortlopend contract. Zoek je een goedkoop energiecontract in Asch? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Budget Energie .

Rekenvoorbeeld (van een doorsnee-gezin)

Contract Maatschappij Bonus Premie/maand Jaarlijks
1 jaar Budget Energie €230 €19,17 €1.514,40
3 jaar Budget Energie €340 €9,44 €1.634,40
5 jaar Budget Energie €0 €0 €1.754,40

Bij langlopende contracten daalt het tarief voor gas en stroom. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene stroom wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Windmolens, zonnecellen en water. De belangrijkste eigenschap dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Dikwijls hoor je om je heen dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Met behulp van onze zoekmachine vergelijk je razendsnel en vloeiend leveranciers van groene stroom in jouw regio. Klik wel even op het vakje met: “alleen duurzame energieleveranciers Asch”. Optioneel kun je zelfs filteren op stroom afkomstig van zonnepanelen/windmolens. Of filter op uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Asch:

 1. E.ON
 2. Fenor
 3. Qurrent

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elke inwoner van Asch die energie verbruikt heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat is precies het verschil? Heb je een enkele meter? Dan betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Heb je een dubbele meter, dan zijn er twee tarieven. We hebben het hier over piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (in de nacht, vroeg in de ochtend en nationale feestdagen). Welk soort tarief het voordeligst is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Consumeer je relatief veel van de energie tijdens deze daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Houdt dit in gedachten: het is best lastig om stroom vooral in de daluren te consumeren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Voorbeelden zijn de vrieskist of WIFI. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Daarom ons advies: ga voor het enkeltarief. Bezuinigen door het dubbeltarief is gewoon lastig. Overigens ben je met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Energieflex.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Asch? Dan heb je de keuze tussen vaste en variabele tarieven. Maar wat is precies het onderscheid? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? In de basis kiezen de meeste mensen voor het vaste energietarief. Graag informeren we je over de verschillen.

Vast tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven tijdens het contract niet. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan zul jij daar niks van merken. In de plaats Asch is het vaste energietarief veelvuldig afgesloten.

Variabele tarieven
Prefereer jij het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie tijdens het contract worden herberekend. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, vaak is dat in januari en in juli. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De prijsontwikkeling zijn niet met zekerheid te zeggen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet blij met jouw aanbieder van gas en licht? Vind je jouw energierekening te hoog? Tegenwoordig kan jij wellicht je actuele energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Energieaanbieders hebben gewoonlijk goede welkomstkortingen. Wanneer kan ik de overstap maken? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik overstappen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van 1 maand. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €267

 1. Check wat de looptijd van het contract is.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Sorteer de beste en goedkoopste energie-leverancier.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. Jullie nieuwgekozen energieleverancier zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Het kersverse contract zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen met zonnepanelen: werkt dat anders?

In Asch zonnepanelen laten plaatsen? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Gelderland. Aan het einde van het jaar wordt je hierin tegemoetgekomen. Dit principe is ‘salderen’. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen een vergelijking van energieprijzen een must. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Teuge.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Dit kan een negatief getal zijn. Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je vindt eenvoudig de meest voordelige maatschappij gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Hint: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Doorslaggevend: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Asch


Zo vind je de goedkoopste energie in Asch

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Check nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Asch (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen is erg eenvoudig:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Gelderland)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Geef aan of je duurzame energie wil.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook duurzaam
Betalen in termijnen
Scherpe welkomstkorting

logo essent

Essent

Bekende leverancier
Termijnbedrag wijzigen
Fikse aanbiedingen

logo eneco

Eneco

HollandseWind
Termijnbedrag wijzigen
Fikse aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Variabele gasprijzen
Mooie welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
Snel overstappen
Concurrerende kortingen

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
Goede klantenservice
Sublieme acties

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
Contract wijzigen
Aantrekkelijke kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
Snel overstappen
Fikse welkomstbonus

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
Vaste prijs stroom
Aanzienlijke acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
Contract wijzigen
Goede aanbieding

logo delta energie

Delta

Slim wonen tips
Aangename service
Sublieme kortingen

logo budget energie

Budget Energie

100% efficiënt
Snel af te sluiten
Scherpe welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Asch

Jullie gasverbruik bepaalt deels de energierekening die op de mat valt. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, voor de verwarming, voor een lekker warm bad en om eten te bereiden. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Asch? Door de gas-vergelijker tool in te vullen vergelijk je meteen de meest goedkope gasmaatschappij. Met behulp van deze site zoek je snel alle gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstcadeaus. Direct alle gasprijzen vergelijken? Vul jouw postcode en het geschatte verbruik per jaar in, en vind de laagste gastarieven voor jouw woning (Buren). Een goedkope organisatie gevonden? Stap dan direct online over. Dit vergt verder geen kennis. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. In dat tijdvak kun je nog van het contract af. Stap vandaag nog over, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Kring van Dorth.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier voor jouw situatie in de gemeente Buren.