Energie vergelijken Kring van Dorth Vergelijk de energieaanbieders en ontvang een voordeel tot €264


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en razendsnel energieprijzen vergelijken in Kring van Dorth? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Denk maar aan stroomaanbieders als De Vastelastenbond en Noordelijk Lokaal Duurzaam. En het aanbod groeit. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Kring van Dorth? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw persoonlijke situatie. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het stelt maar weinig voor. Voer je postcode en huisnummer in, schat jouw verbruik (stroom plus gas) en selecteer de elektriciteitsmeter (een dubbele of enkele meter). Aansluitend selecteer je de looptijd van het contract (dit kan zijn 2 jaren of maandelijkse opzegbare energie) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Hierop volgend vergelijk je direct de goedkoopste energieleverancier. Per leverancier zie je de energiekosten per jaar en de eventuele. korting. Precies weten hoe het allemaal werkt? Op energieaanbiedingvergelijken.nl blader je door uitvoerige details over stroom, gas en licht in Kring van Dorth.

Alle maatschappijen

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Overstappen is zo gepiept

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Goedkopere energierekening

Vergelijk alle tarieven, en bespaar vandaag nog €270

De goedkoopste stroom en gas Besparen op je energierekening. Binnen enkele minuten geregeld. Lees hieronder alle informatie.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het lijkt zo mooi: het energiecontract direct ondertekenen voor een langdurige periode. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan krijg je een hogere korting. Klopt dat? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Let nu goed op: langdurige overeenkomsten zijn gepeperder dan kortstondige contracten. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Kring van Dorth? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Qurrent .

Rekenvoorbeeld (gerekend met een gemiddeld gezin)

Contract Leverancier Premie Premie/maand Jaarlijks
1 jaar Qurrent €180 €15,00 €1.562,15
3 jaar Qurrent €290 €8,06 €1.682,15
5 jaar Qurrent €0 €0 €1.802,15

Bij langlopende contracten betaal jij een voordeliger tarief. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Voordelige groene energie, wie biedt dat aan?

Groene stroom heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Voorbeeld zijn zon en wind. Het grootste voordeel is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Veel mensen denken dat groene stroom een hoger tarief heeft. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Via deze website vergelijk je rap en probleemloos leveranciers van groene stroom in jouw regio. Activeer hiervoor de filter “alleen duurzame energieleveranciers Kring van Dorth”. Daarnaast kun je sorteren op energie afkomstig van windmolens of zonnepanelen. Of ga voor uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Veel gekozen groene energie in Kring van Dorth:

 1. Allure Energie
 2. MAIN Energie
 3. Qurrent

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elk huis in Kring van Dorth met een energieaansluiting heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Met zo’n enkele meter betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Heb je een dubbele meter, dan heb je te maken met 2 tarieven. Men spreekt dan over piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, tijdens weekenden en met bijv. kerst). Welk soort tarief het goedkoopste is, verschilt enorm per situatie.

Consumeer jij meer dan de helft van de energie tijdens deze daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Vergeet niet: het vergt heel wat om stroom vooral in de daluren te consumeren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Denk aan de vrieskist of WIFI. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En je wint hooguit een paar tientjes. Daarom ons advies: het enkeltarief is eenvoudiger! Geld besparen door het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Check alle details over UnitedConsumers.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Kring van Dorth? Dan heb je de keuze tussen variabele of vaste tarieven. Waarin verschillen deze van elkaar? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? Een veel gekozen mogelijkheid is het vaste energietarief. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vaste tarieven
Kies je het vaste tarief? Dan wijzigen de tarieven nooit zolang jouw contract loopt. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan profiteer je hier niet van. Rondom Kring van Dorth zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabele tarieven
Ga jij voor het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven en de voorwaarden worden herberekend. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, direct in januari, en halverwege in juli. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De prijs en tarief-ontwikkelingen is moeilijk in te schatten. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet blij met jouw huidige energie aanbieder? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Misschien kun je de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En de besparing is niet mals. Aanbieders hebben gewoonlijk fantastische welkomstaanbiedingen. Per wanneer kan ik overstappen? Wat moet ik dan exact doen? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik veranderen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 4 weken. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €212

 1. Trek na hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Ga energieprijzen vergelijken op basis van jouw situatie.
 3. Spot de beste en goedkoopste aanbieder.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. Jullie nieuwe energiemaatschappij zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. De vernieuwde prijsafspraak gaat in op de gekozen datum.

Overstappen met zonnepanelen: werkt dat anders?

In Kring van Dorth zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Gelderland. Is er een contractjaar verstreken, dan wordt je hier natuurlijk voor beloond. De benaming hiervoor is salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is een vergelijking van energieprijzen een must. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Eindhoven.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Is dit een getal in de min? Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Was dit een negatief getal? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je ontdekt nu de meest aantrekkelijke stroom maatschappij voor jou. Tip: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Kies de datum van overstappen. Advies: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Kring van Dorth


Zo vind je de goedkoopste energie in Kring van Dorth

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Vind nu makkelijk de goedkoopste stroom in Kring van Dorth (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen doe je met de volgende stappen:

1. Vul je adresgegevens in (Gelderland)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Kies eventueel voor enkel aanbieders met groene energie.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Bekijk de zoekresultaten en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
Sympatieke service
Fikse welkomstpremie

logo essent

Essent

VerbruiksManager
Meerdere contracten
Goede welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
Sympatieke service
Scherpe aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
Online verbruik inzien
Mooie welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Supereasy
Goede service
Mooie welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

Windtegoed
Inzicht in je verbruik
Aanzienlijke kortingen

logo green choice

Green Choice

Meest klantvriendelijk
Termijnbedrag wijzigen
Hoge welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
Aangename service
Hoge welkomstkorting

logo engie

Engie

Helemaal groen
Contract wijzigen
Aanzienlijke acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
Diverse prijsafspraken
Fikse welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Warmtepompen
1 jarig contract
Goede welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
1 jaar vast of variabel
Hoge welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Kring van Dorth

Ons gasverbruik neemt een groot deel in van de energienota. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, om ons huis te verwarmen, voor heet water uit de kraan en om eten te bereiden. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Kring van Dorth? Met behulp van onze gas-vergelijker vergelijk je snel & overzichtelijk de meest goedkope leverancier. Op die pagina doorzoek je de gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstpremies. Weten wat je voor gas kwijt bent? Vul jouw postcode en het geschatte jaarverbruik in, en vind de laagste gasprijzen voor jouw verbruik (Lochem). Een betaalbare organisatie gevonden? Start vandaag nog met besparen! Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Gedurende deze 14 dagen mag je het contract altijd nog ontbinden. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Ulft.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en start met besparen in de gemeente Lochem.